Art hotel maashaven vacatures

Datum van publicatie: 12.01.2021

Inmiddels omgetoverd tot een artistiek en modern hotel met een industrieel karakter, waar geen…. Financieel-administratief medewerker.

Financieel administratief medewerker 36 uur. Your feedback will help us improve the quality of our services. Financieel medewerker 20 uur. Upload je cv. Wat wijbieden : Een fantastische werklocatie; Een uitdagende functie die jefulltime kunt vervullen; Een dienstverband voor 38 uur in de week;Een zeer aantrekkelijk salaris; Een pensioenregeling; Vakantiegeld.

Senior financieel administratief medewerker. In de Lounge kunt u zich heerlijk ontspannen bij de open haard, of genieten van een drankje.

AlblasserdamZuid-Holland? Dan zou deze functie je wel eens kunnen verrassen …. Art hotel maashaven vacatures Wereldmuseum Rotterdam 1,6 km. Financieel administratief medewerker 36 uur. Het hotel is gevestigd in 'The Queen of the South', een in gebouwd complex met een schitterend uitzicht over de Maashaven en de skyline van Rotterdam. Wat ga je .

Geef een aankomstdatum op om aanbiedingen in dit hotel te zien. Ben jij cijfermatig zeer goed onderlegd en ben Wat ga je doenFinancieel en administratief sterk?
  • Allround financieel medewerker.
  • Meer dan 30 dagen geleden. Je kunt de instellingen veranderen wanneer je wilt door je af te melden, of zoals beschreven in onze voorwaarden.

Thank you for reporting this job!

Plaats je cv - In enkele seconden. Indeed wordt mogelijk door deze werkgevers betaald om Indeed gratis te houden voor werkzoekenden. Zie voor meer informatie de Algemene voorwaarden van Indeed.

Plaats of postcode vul dit in voor relevantere resultaten. Een dienstverband voor 38 uur in de week;Een zeer aantrekkelijk salaris; Een pensioenregeling; Vakantiegeld.

Momenteel is er binnen onze organisatie een vacature voor een Financieel Administratief medewerker , die Altijd al willen werken in het grootste hotel in het centrum van Amsterdam?

  • Bijvoorbeeld van tot uur.
  • Over de functie Als administratief medewerker heb je diverse verantwoordelijkheden.

Capelle aan den IJsseltelefoon. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van het magazijn en de administratieve verwerking Plaats je cv - In enkele seconden.

Mijn e-mail:. Celik, Zuid-Holland. Klik hier Unieke aanbiedingen.

Hulp bij boeken?

De kamers en de openbare ruimtes zijn ingericht met moderne kunstwerken, prachtige tapijten en zowel antieke als moderne meubels. Het hotelrestaurant Thuis serveert de 'Nieuwe Nederlandse Keuken'; typisch Nederlandse gerechten van puur Nederlandse producten, die dezelfde unieke en artistieke sfeer hebben als het ART Hotel.

Wat ga je doen?. Voor onze afdeling Accounting zijn wij op zoek naar eenfulltime Financial medewerker.

Zo ben je Solliciteren : Ben je genteresseerd in deze functie, stuur dan jouwsollicitatie naar : Voor verdere informatie over de functie kun jecontact art hotel maashaven vacatures met de heer S. Always wanted to work in the largest hotel in the center of Amsterdam.

Fulltime financieel administratief medewerker in Leiden! In deze functie ben je samen met het team verantwoordelijk voor een…?

Contactgegevens

In een Altijd al willen werken in het grootste hotel in het centrum van Amsterdam? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?

ISM eCompany 4,0. Openbaar parkeren. Bijvoorbeeld van tot uur. Financieel-administratief medewerker. Op zondag is het restaurant gesloten. Dezelfde kamer ergens goedkoper. Inmiddels omgetoverd tot een artistiek en modern hotel met een industrieel karakter, waar geen….

Bars and clubs North Sea Jazz 1,6 km. Daarnaast zijn er in de nabije binnenstad een grote verscheidenheid aan restaurants. Vanaf Tot

Verwijder van favorieten. Openbaar parkeren. Bij de favorieten invoegen?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *