Dvd branden met win 10

Datum van publicatie: 22.02.2021

Controleer met name de onderzijde van het schijfje op krassen, hobbels, kuilen en kleurverschillen. De gegevens die we verzamelen met onze cookies zijn volledig anoniem. De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan.

Probeer opnieuw een schijf te maken. Want bij menig elektronicawarenhuis kunt u al voor slechts enkele tientjes een externe dvd-brander kopen die zich eenvoudig op elke Windows 10 pc laat aansluiten.

Open Windows Media Player, selecteer het tabblad Branden. U kunt uw favoriete menustijl kiezen en details personaliseren. U kunt dus hier nog steeds een dvd-schijf branden op Windows

U ziet nu twee knoppen: Koppelen en Branden. Stap 5. Beste, Sedert de upgrade naar windows 10 ondervind ik een paar grote problemen met men pc: Ondanks tal van wijzigingen blijkt mijn cd verdwenen en sluit de pc alleen af door in de algemene schakelaar in te drukken.

Ok Lees meer. Onze Virtuele Dvd branden met win 10 is momenteel niet beschikbaar. Kies een taal. Want soms kunt u gewoonweg niet anders dan een cd gebruiken.

Contact opnemen met ondersteuning.
 • Als wordt gemeld dat op je computer een codec ontbreekt of dat een dvd-decoder vereist is, probeert u waarschijnlijk een bestand af te spelen, te branden of te synchroniseren dat is gecomprimeerd met een codec die niet standaard beschikbaar is in Windows of in de Player.
 • Dat is alles voor het stap voor stap branden van dvd's op Windows 10 en Mac.

Wat als u geen dvd kunt branden op Windows 10 of Mac met standaardinstellingen? Januari 21, 21 Bijgewerkt door Kevin Miller naar Maak een dvd. Dit lukt maar kan de cd niet op mijn cd speler afspelen, wel op mijn pc.

Onder 'Apparaten en stations' ziet u of u een cd- of dvd-rw-station hebt. InfraRecorder is een open source brandprogramma voor Windows.

De films in iTunes zijn gecodeerd met DRM-bescherming, bekijk garantie-informatie en meer. Stap 3 : Klik op "Items toevoegen" op de bovenste werkbalk. We navigeren in Verkenner naar de bestanden die we willen kopiren, selecteren ze en geven Windows de opdracht Kopiren.

Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, wel op mijn pc, waardoor mensen geen dvd's kunnen converteren of branden, dvd branden met win 10.

Ik volg stap voor stap de werkwijze om een CD te branden en kom tot en met de knop Op schijf branden.

Dit moet u over branden weten

Wanneer u extra functies nodig heeft dan kunt u deze tegen betaling aanschaffen in de Nero store. Ja dat kan. Een voorbeeld van een dergelijk programma is dvd-flick. Waarom een andere schijf te proberen?

Het nummer van het videobestand is afhankelijk van de capaciteit van de dvd-schijf. Alle updates gedaan, maar niet branden…… Groet en graag een antwoord, dvd branden met win 10, moet compatibel zijn met het type schijfstation in uw computer; U kunt dus geen dvd-r-schijf branden met een station dat geen dvd-r-technologie ondersteunt. Wat eerder makkelijk was is nu een groot probleem. Als u meerdere bestanden heeft geselecteerd, zijn deze eenvoudig uit te vinken. Het type schijf dat u voor het branden gebruikt?

Installatie-beoordeling software

U kunt het type DVD, de beeldverhouding en de videokwaliteit onderaan instellen. Volgens mij mag ik je wel bedanken namens Sandra. Sessie is verlopen. Ontkoppel alle niet-noodzakelijke externe plug-en-play-apparaten, vooral camera's. In datzelfde lint in Verkenner vindt u tevens het tabblad Delen.

Zoek in Windows naar Apparaatbeheer en open dit hulpprogramma. SeniorWeb maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten werken en om het websitebezoek te analyseren.

Als u nog steeds geen schijf kunt maken dvd branden met win 10 in een ander station gelezen kan worden, gebruikt u Microsoft Systeemherstel. U kunt er ook video-cd's vcd's mee afspelen! Met tekst bedoel ik dus gegevens van o. Als de computer nog steeds geen schijven kan branden na het uitvoeren van de andere stappen in dit document, moet u het station op hardwareproblemen testen.

Het is de dvd-ontwerpfunctie waarmee gebruikers dvd-video's en diavoorstellingen kunnen maken op Windows 7. Waardering: 4,1 stemmen, dvd branden met win 10. Later kunt u de dvd vrijelijk afspelen of uitwerpen.

Was deze informatie nuttig?

Selecteer welk account u wilt aanmaken. Als er wordt gemeld dat een dvd-decoder ontbreekt, selecteert u Help op het web in het dialoogvenster van het foutbericht om de dvd-decoder te zoeken. Kan ik een MP3 branden vanuit de Windows media player? Haal regelmatig een doek over de buitenkant en de lade van de dvd-brander.

Zodat u video's in artikelen kunt bekijken of relevantere advertenties aangeboden krijgt op websites van derden. Ashampoo Burning Studio 6 is een gratis versie van de brandsoftware van Ashampoo, dvd branden met win 10. Het is de dvd-ontwerpfunctie waarmee gebruikers dvd-video's en diavoorstellingen kunnen maken op Windows 7. Ook wordt informatie over uw gebruik van de site met onze partners gedeeld voor social media, adverteren en analyse.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Aygül:

  AnyBurn is een geavanceerde applicatie, om verschillende bestandsformaten te branden op een schijfje en om image-bestanden te maken en te branden of te converteren. Verkeerd gebruik van labels kan de kwaliteit van de dvd negatief beïnvloeden of zelfs onbruikbaar maken.

  Antwoord
 2. Mijntje:

  Als u vaak dvd's moet branden, kunt u beter dvd-brandsoftware gebruiken om meer aanpasbare functies te krijgen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *