Eneco meterstanden doorgeven telefonisch

Datum van publicatie: 03.01.2021

Eh… het is toch allemaal fake, hoop ik? The sites are far too busy with corporate mumbo jumbo, selling us things that used to be part of public service. Elk jaar hebben wij uw watermeterstand nodig.

Wat zijn er toch veel domme mensen, die moeite hebben methet doorgeven van meterstandenNiet mopperen op eneco, maar ga bij je zelf te rade!!!!! En dat alles met de uitroep: "wanneer doet hier iemand iets aan, zijn ze gek geworden in de PC industrie en bij Microsoft? Autoverzekering vergelijken Autoverzekering afsluiten Autoverzekering berekenen Auto direct verzekeren Autoverzekeraars.

Of is er echt zo'n afschuwelijke digitale kloof? Naam E-Mailadres Verstuur. Ik stuur de kaart met de meterstanden nu maar per post. Lily 16 mei, Wat gemakkelijk omde meterstanden door tegeven per e-mail.

Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy. Piet r 23 september, eneco meterstanden doorgeven telefonisch, Het ligt blijkbaar niet aan mij? Namens voordelen kpn compleet. Dan vul je alles keurig in ga verder vult alle nummers in en vervolgens weer bij start pagina.

In deze brief staat letterlijk: "Let op. Doe het toch maar weer per telefoon.

Inloggen voor Mijn Eneco

Vandaag een kaart ontvangen voor de jaarlijkse stand van de meters. Eerst dacht ik dat het aan mij lag, maar het is een schrale troost te lezen, dat het veel Enecoklanten ook overkwam. Jeffrey 7 september, Misschien is het handig al dit geklaag door te geven aan de desbetreffende energieleverancier netbeheerder in plaats van op de Emerce site? Vraag dan Taiwan om een klusfolder. Naam E-Mailadres Verstuur. Zeker gezien de internet-via-het-stopcontactproeven die ze nu aan het uitvoeren zijn, want dat zou op den duur in een optimale benutting van hun kabelnetwerk moeten resulteren.

Ik stuur de meterstanden dus maar per post.

Home Service Meterstand doorgeven, eneco meterstanden doorgeven telefonisch. Eneco energie is tegen investeringen in kolen en kernenergie. Heeft u dit niet mail hiervoor naar onze klantenservice of neem telefonisch contact op via - Waarom is de eindnota zo hoog. Al deze reacties zeggen mij overigens nog veel meer over de kwaliteit van de communicatie van veel energie bedrijven.

Veelgestelde vragen

Via de netbeheerder ontvangen wij dezelfde meterstanden waarmee wij de eindnota berekenen. Deze vlag dekt de lading niet echt, er staan slechts twee berichtjes van tevreden sitegebruikers. Het adres van je nieuwe woning.

Hieruit blijkt hoe klantvriendelijk jullie zijn, dan verdienen zij ook nog wat. Mensen stuur het maar gewoon op via de post, eneco meterstanden doorgeven telefonisch, wat een minachting. Glasvezel internet vergelijken Internet abonnement Internet aanbieders Internet providers Sim only vergelijken. Deze geeft zijn meterstanden automatisch door via GPRS. Doen ze heel zorgvuldig.

Over Eneco

Maar het gaat nog veel verder: het is zelfs onmogelijke gebleken de meterstanden persoonlijk! Maronier, president van Net Effect BV, beoordeelt de sites op strategie.

Als je een slimme meter hebt dan leest Eneco de meterstanden op afstand uit.

 • Emerce lezer 14 februari, Het blijft toch opzienbarend dat er zoveel mensen zijn diea.
 • Stiekem nog wel even gegluurd naar E-balans, een software tool voor groot zakelijke verbruikers om hun gebruik beter te monitoren, leuk idee.
 • Persoonlijk heb ik nog niet veel mensen ontmoet die er zo energiebewust mee omgaan als de aanbieders doen vermoeden, maar dat ter zijde.
 • In een aantal situaties is het nodig dat je zelf het contract bij Eneco opzegt.

De meterstanden doorgeven via internet blijkt een volslagen zinloze tijdsbesteding te zijn en het is schandalig, dat klanten zo behandeld worden. Het lijkt de belastingsite wel, die werkt ook niet. Wij vinden dat iedereen recht heeft op voordelige energie, eneco meterstanden doorgeven telefonisch. Alle deze problemen zijn bij mij sinds kort verholpen. Jullie zijn met je bedrijf europcar malaga airport dit gebied niet van deze eneco meterstanden doorgeven telefonisch.

Wij willen u verzoeken om daar indien van toepassing een schriftelijk bewijsstuk bij te voegen waaruit blijkt dat onze gegevens onjuist zijn. Dus opsturen.

De voordelen van WoonEnergie op een rij

Iedere postcoderegio heeft een eigen opnamedatum. Doe er eens wat aan. J J le Clercq 2 november, Ben nu een half uur bezig uw aanwijzingen te volgen en ben niet verderdan diverse reclames etc tot me te nemen.

Mooie opmaak de subnavigatie wel in erg kleine letters en veel actueel nieuws. Ed Meijer 8 maart, Leuk gevonden, de meest duurzame fossiele brandstof. Totdat er voldoende duurzame energie beschikbaar is richt Eneco zich op gas!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Elyas:

  Vergelijk energieleveranciers.

  Antwoord
 2. Leonora:

  Ik zal dan op korte termijn telefonisch contact met u opnemen. Zo ook..

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *