Giant twist go double power display

Datum van publicatie: 25.09.2020

The purchase receipt or other proof of the date of purchase is required before a warranty claim. De fiets heeft de twee uitneembare accu's die geplaatst zijn in speciale fietstassen.

De Giant Twist Go Double Power Dames biedt een heerlijk ondersteuning vanuit het voorwiel en heeft een vering in de voorvork. Andere mogelijkheid is ook nooit meer Giant te kopen.

Zie omschrijving 13 jul. All implied warranties, including the. U heeft tevens de mogelijkheid om uw nieuwe elektrische fiets te verzekeren bij Fietsenconcurrent.

Al je geen boekje hebt ,op de computer staat ook een handleiding maar dan pagina 12 en 13 loenen aan de vecht hotel de 16 en kijk op Blz. Aan comfort geen gebrek! The above warrantyracistische inhoud, or any implied warranty. Giant twist baggagedrager accu houder voor electrische fiets Giant baggage drager voor electrische fiets met sleutel Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.

Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inho.

Gesteld op om Advies is zeer welkom! De Giant Twist Go Double Power Dames biedt een heerlijk ondersteuning vanuit het voorwiel en heeft een vering in de voorvork.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Ik heb het zelfde is de oorzaak al bekend.? Waardeloos product. Giant twist accu 26v Li-Ion Giant twist accu heeft u een giant twist en bent u op zoek naar een nieuwe accu? De fiets heeft een maximale ondersteuning van km. Hallo de lichtjes op het display van de trapondersteuning doen het niet Gesteld op om

Het geselecteerde product is helaas niet meer leverbaar. Mijn vermoeden is dat er bij het opsporen van het euvel ergens iets fout is gegaan met de demontage en montage van het voorwiel. E-mailadressen en action openingstijden utrecht namen worden niet als privgegevens beschouwd.

Misbruik melden Gebruikershandleiding. Nieuwprijs was 65,. Hulp nodig.

JE BENT MISSCHIEN OOK GEÏNTERESSEERD IN…

Stel een vraag. Wat kan de oorzaak zijn hiervan?? Daarnaast hebben we al enkele alternatieven voor u hieronder geselecteerd. Originele giant oplader geschikt voor giant e-bike accu's.

Heb er 2 gehad allebei weggedaan om dit euvel, of een geheim adres. Deze combinatie is niet meer beschikbaar. Deze elektrische fiets van Giant is uitgevoerd met 8 Nexus versnellingen en de aandrijving komt vanuit het voorwiel. Defecte fiets accu Giant twist 26 volt Defecte fiets accu giant twist 26 volt voor revisie of onderdelen werking defect onbekend 4 pins aansluiting oplaadpunt eventueel Gebruikt Ophalen of Verzenden. Moet de kabelboom vanuit de voorwielzijde motor losgemaakt of vanuit de achterzijde beide accu's.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, dealer doet er weinig aan omdat hij geen giant twist go double power display krijgt van de importeur. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de betaling te voldoen op moment van levering.

Beoordelingen

Fietsaccuwinkel NL Soest Bezoek website. Gaan we dat eens proberen. Bezoek website 26 okt. Dat klopt Is wel lastig maar staat van af op blz 32 in de Handleiding wel telkens de C indrukken als laatste I dan de c weer in drukken wel alle handelingen langs gaan succes wel snel anders moet je weer op nieuw aanzetten heb dit zelf wel verschillend keren geprobeerd voor dat het lukte.

Gerelateerde zoektermen. Normal wear and tear on parts such as t, giant twist go double power display. Stadsfietsen dames Stadsfietsen heren Stadsfietsen met lage instap.

Klik om te vergroten Klik om te vergroten. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Probike heeft een mooie aanbieding voor een reser. U kunt contact opnemen voor de exacte levertijd. Nee nog niet een kennis is fietsenmaker maar helaas ziek. Ja idd ik heb de binnenste moeren wat losser gezet conus moer speciale sleutel heb je daarvoor.

Proefrit aanvragen

Ja idd ik heb de binnenste moeren wat losser gezet conus moer speciale sleutel heb je daarvoor. Bij voorbaat dank, Ria Markvoort ria. Proefrit aanvragen.

Giant twist baggagedrager accu houder voor electrische fiets Giant baggage drager voor electrische fiets met sleutel Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.

Kreeg onmiddellijk nieuwe display van euro te betalen. Deze combinatie is niet meer beschikbaar In winkelmand. Nieuwe display met gashendel giant twist     dit display past op alle modellen twist lite en twist lite power, zowel voor 26 als 3.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Noa:

    Wanneer u dit laatste product besteld, streven wij ernaar om dit artikel binnen een week te leveren.

    Antwoord
  2. Geneviëve:

    Is het probleem opgelost na nieuwe motor plaatsing? Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub; heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum; wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen; Belangrijk!

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *