Google home nederlands instellen

Datum van publicatie: 07.03.2021

Opmerking : Sommige apparaten ondersteunen mogelijk niet alle talen in alle regio's. Het is belangrijk dat dit hetzelfde wifi netwerk is als waar je smartphone gebruik van maakt.

Tik op de startknop van je Android-telefoon of -tablet en houd deze vast, of zeg 'Oké Google'. Pak je smartphone en download de Google Home app via de app store.

Over ons Contact Adverteren. Normaal gezien heeft de slimme speaker een adviesprijs van euro, maar nu kan je de Google Home kopen voor maar 79 euro. Zo kun je nu direct vanuit de Home-app je lampen aan- en uitzetten, of de thermostaat bedienen. Alle Google Assistant compatibele speakers bekijken. De app vraagt om stemherkenning in te schakelen.

We goedkoop parkeren scheveningen boulevard vorige week woensdag ook te weten dat de Google Home-speakers ook over de Belgische Google Assistent kunnen beschikken.

Wanneer je Google Home vragen stelt over bijvoorbeeld het nieuws of het weer, krijg je antwoorden die betrekkingen hebben op Nederland of Frankrijk. De Google Home staat trouwens nu in de aanbieding bij google home nederlands instellen shops. Feedback verzenden over Google Assistent Helpforum Forum. De app vraagt om stemherkenning in te schakelen. Of wat te denken van het versturen van enqutes.

Volgend bericht Fotograferen met de smartphone. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Stap 7: stel je voorkeuren in.

Een taal veranderen of toevoegen

Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. Speaker Opmerking : Deze functie is voorlopig niet in alle talen beschikbaar. Voor de bediening heb je bijna een heel boekwerk nodig. In deze stap activeer je de Google Assistant en stel je deze in met al jouw voorkeuren.

Pak je smartphone en download de Google Home app via de app store. Tip: Als iedereen die een speaker gebruikt een andere taal wil gebruiken, moet elke persoon Voice Match instellen met het apparaat. Oké Google, begrijp Vlaams!

Snel een test. Waar is een postpunt in mijn buurt, google home nederlands instellen. Brief afsluiten duits Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden.

Meer hulp nodig. Stap 3: verbind de Google Home Mini met de app. Voordat je de taal van de Google Assistent wijzigt, zorg je dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk of gekoppeld aan hetzelfde account als je speaker of scherm voor Google Nest of Google Home.

Gratis Tools Verschilt per apparaat Alle info.

Koopgids: 5 beste midrange smartphones (oktober)

Google Pixel 4a kopen Koopadvies Feedback verzenden over De speakers zijn onder andere verkrijgbaar bij Albert Heijn, Bol. Alle Google Assistant compatibele speakers bekijken.

Opmerking : Sommige apparaten ondersteunen mogelijk niet alle talen in alle regio's. Wijzigingen in de taal van de Assistent zijn van invloed op alle Google Nest- en Home-apparaten die aan je account zijn gekoppeld.

Tik in je auto op het startscherm van het autodisplay. Even ingedrukt blijven houden en het speaker is weer als nieuw, google home nederlands instellen. Over ons Contact Adverteren.

Google Home straks in Nederland te koop

Misschien — als je geduld hebt — komt ze er over een paar dagen zelf achter dat ze ook Nederlands kan verstaan. Stap 7: stel je voorkeuren in. Open de Wear OS-app op je Android-telefoon of -tablet.

Behalve tekstverwerken, kun je ook presentaties, formulieren, spreadsheets en tekeningen maken. Hoeveel data heb ik al verbruikt?

 • Kies een andere taal.
 • Stap 4: kies een locatie van de speaker.
 • En verdomd!
 • Handig Harman Kardon Citation review: draadloze smart speaker.

Zo kun je nu direct vanuit de Home-app je lampen aan- en uitzetten, google home nederlands instellen, of de thermostaat bedienen. Zakelijk Winkels. Toch nog te duur, ze wist het. Was dit nuttig.

En ja, of heb je liever een kleinere. De Google Assistent praat met je in de taal die je hebt ingesteld in je Android-instellingen. Review Hot.

Google Home Nederlands instellen doe je zo

Over ons Contact Adverteren. En verdomd! In deze stap activeer je de Google Assistant en stel je deze in met al jouw voorkeuren. Alle Google Assistant compatibele speakers bekijken.

Kies een andere taal. Android Auto in Belgi: officieel niet beschikbaar, wel te gebruiken Nieuws Hot? Neurie een liedje en Google herkent het nummer 0 Nieuws.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Tosca:

  Maakte je al gebruik van de Google Home app, dan toont de app je reeds gecreëerde ruimtes. Deze functie is alleen in de VS beschikbaar.

  Antwoord
 2. Tjesse:

  Deze functie is alleen in de VS beschikbaar. Behalve tekstverwerken, kun je ook presentaties, formulieren, spreadsheets en tekeningen maken.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *