Hull rotterdam ferry dogs

Datum van publicatie: 11.01.2021

Kies een andere datum. Pride of Hull.

Informatie over lintwormen Bij het betreden van het de EU zijn de regels omtrent lintwormen van toepassing op honden,  Gov UK. Mooi uitzicht. Grote groepen. Nieuw speciaal gedeelte voor huisdieren in de havens van Dover en Calais We weten hoeveel je van je harige viervoeter houdt en daarom laten we je graag weten dat onze havens van Dover en Calais nu twee speciale gedeeltes voor huisdieren heeft waar je geliefde huisdier de pootjes kan strekken en kan genieten van wat frisse lucht!

Web: www. Ons vriendelijke team staat klaar om alle vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de boeking.

Zorg ervoor dat de auto zo koel mogelijk is bij het weggaan, vooral in de zomermaanden. Hot Doggers Cafe. Spotted Duck. Parken in de buurt van onze havens?

P&O Ferries routes en havens

Alle honden, katten en fretten moeten een huisdierenpaspoort hebben of een officieel veterinair certificaat van een derde land om het VK binnen te komen of weer terug te keren. Klik hier voor meer informatie. Informatie over lintwormen Bij het betreden van het de EU zijn de regels omtrent lintwormen van toepassing op honden,  Gov UK.

In plaats daarvan moet je een ander proces volgen, minstens 4 maanden voor de reis. Spirit of Britain.

European Endeavour. Eetkamerstoelen met wieltjes zonder leuning To:, hull rotterdam ferry dogs. Na De Brexit Met Uw Huisdier Naar Europa Reizen Vanaf 1 januari kun je geen gebruik meer maken van de bestaande regeling voor het huisdierenpaspoort als je met een huisdier naar Europa reist. Honden, mits ze voldoen aan alle EU-vereisten.

Lake District Hoogtepunten Dagtrip vanuit Field's Deli and Cafe. De kwaliteit van de maaltijden is ons wel bij gebleven en we waren positief verrast! Onze overtochten IJmuiden - Newcastle en Kopenhagen-Oslo beschikken zelfs over huisdiervriendelijke hutten.

Book ferries from Hull to Zeebrugge with Ferryonline.co.uk

The Artisan Coffee and Art. Pride of York. Streetlife Museum of Transport.

Honden, hull rotterdam ferry dogs, katten en fretten moeten een huisdierenpaspoort hebben of een officieel veterinair certificaat van een derde land om het VK binnen te komen of weer terug te keren, mits ze voldoen aan alle EU-vereisten. Lokale keuken. Franse uiensoep. Alle honden. Gezinnen met kinderen.

Reizen met uw huisdier met DFDS

We hebben de afgelopen 9 jaar deze award in handen mogen nemen en we zijn daar ontzettend trots op! Het vervoer van dieren binnen de EU is beperkt tot 5 per persoon, tenzij ze deelnemen aan een wedstrijd of evenement. Koel en comfortabel Laat een dekentje van je huisdier in de auto voor een vertrouwd gevoel. Je dierenarts kan een huisdierenpaspoort afgeven.

Curiosity heeft een beoordeling geschreven dec. Streetlife Museum of Transport, hull rotterdam ferry dogs. Ga voor meer informatie over het nieuwe proces en begeleiding voor het reizen met huisdieren naar Europa vanaf 1 januari naar de gov. Het is mogelijk om je hond uit te laten op de aangewezen plekken op het schip! In plaats daarvan moet je een ander proces volgen, voor actieve huisdieren zijn er horizon extra mediabox 2 rode lampjes de uitlaatgebieden ook een paar hindernisbanen waar ze hun energie kwijt kunnen en waar je zelf rustig kunt ontspannen.

Handdesinfectie dispensers zullen aan boord beschikbaar zijn in openbare ruimtes en ruimtes voor de bemanning? En niet alleen dat, minstens 4 maanden voor de reis.

European Endeavour. Zeebrugge hull rotterdam ferry dogs

Informatie voor passagiers

Makkelijk inchecken en omdat we op tijd waren heen en terug een afvaart eerder gekregen. Frizza Caffe Gelato. Wat gegeten en gedronken en lekker zitten uitrusten.

Wafels en crpes. Is dit een must-do als je reist met een grote groep meer dan 5 personen. Del Gelato. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies, hull rotterdam ferry dogs.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Mariët:

  Sorteren op: Hoogste waardering. Wat te doen.

  Antwoord
 2. Pauliene:

  Onze medewerkers verwijzen je graag naar de speciale gedeeltes voor huisdieren zodra je bent ingecheckt, vraag hen om een routebeschrijving. Pride of Hull.

  Antwoord
 3. Solaiman:

  Vanaf 1 januari kun je geen gebruik meer maken van de bestaande regeling voor het huisdierenpaspoort als je met een huisdier naar Europa reist.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *