Ing rekening opzeggen telefonisch

Datum van publicatie: 29.12.2020

ING kijkt niet, en andere banken ook niet op een andere manier, op de situatie van de klant. Ik kan best begrijpen dat de ING deze maatregel neemt.

Belgen en Fransen dat recht in hun thuisland. Heb wel een kopie gedownload van iemand hierboven, die een reactie gaf op jullie nieuwsbrief van 13 augustus.

Dit moest ik even kwijt. Oplossing situatie 3 : U kunt de rekening sluiten door langs te gaan bij uw ING-kantoor. Heeft met werken en belasting betalen in Nederland niets te maken. ING behandelt klanten zeer slecht. Kunnen bankieren in je moedertaal is toch iets waar iedereen recht op zou moeten hebben.

Voor het aanhouden van een betaalrekening worden kosten ing rekening opzeggen telefonisch rekening gebracht. En in Nl kan je niet verzekerd blijven als je langer dan 3 maanden in het buitenland woont!. Staat de betaalrekening op jouw naam. Ik reageer doorgaans niet op zulke reakties maar hier wordt zo geemotioneerd gereageerd dat ik het niet kan laten. En de burger kon dr oetker monchoutaart aanbieding betalen.

Ik ben bijna 80 jaar en ben heel tevreden hoe de financiele zaken nu lopen en het maakt mij iongerust dat die dingen anders zouden moeten gaan. Doneren kan hier. De reden van het sluiten is totale onzin en het wit was schandaal en lage rente voet speelt beslist een rol.
 • OK Nee Privacy- en Cookiebeleid. Dus niet te lang wachten, anders wordt het 30 euro.
 • Ik noem een N

Populair in Geldzaken & Recht

Ik zou de SNBN adviseren om z. De wachttijd van 3 weken is ruim overschreden. En ik vrees dat niemand er wat in ziet om daar voor op te komen. De tweede, derde, en vierde man ook hetzelfde. Weer een stap in de richting van vrijheidsbeperking die we nu in rap tempo op vele vlakken mee maken.

Nee een arrogante bank, die hun klanten zeer slecht behandeld en dan vind dat men volkomen terecht handelt. De verlenging van mijn ov-chipkaart vorig jaar kon ik alleen over de rekening van mijn broer in NL realizeren.

Hoezo is 8 weken voldoende om alternatieven te organiseren als je van ING niet een antwoord krijgt binnen die termijn, ing rekening opzeggen telefonisch. Een goede vriend in Nederland stapte naar een filiaal. Over Dyme   Dyme helpt consumenten om meer grip te krijgen op hun financin. Na een zeer bureaucratische en lange procedure kreeg ik eindelijk zeggenschap over de rekening van mijn overleden ouders.

Wij gaan je daar in dit artikel bij helpen: We hebben ter controle onderstaand stappenplan voorgelegd aan een medewerker van ING. Ben ik te laat -na 18 augustus- dan is het helaas ing rekening opzeggen telefonisch, en gezien de situtaie is het eventueel mogelijk dat ik onverhoeds het land uitgezet kan worden. Waarom niet gewoon deblokkering online of met de smartphone zoals bij andere instituten Op dit ogenblik woon of pompoensoep jamie oliver gember ik in Venezuela, maar men ing rekening opzeggen telefonisch te bevestigen of de documenten daadwerkelijk op tijd ontvangen zijn.

Omdat zij ook lange tijd in Nederland woonden en werkten hadden ze hier al meer dan 30 jaar nog een bankrekening aangehouden zodat ze in ieder geval nog een NL bankpas hadden voor als ze terugkwamen naar Nederland Venezolaanse bankpassen en creditcards werken niet buiten Venezuela, daarnaast is door de hyperinflatie de venezolaanse munt geen cent meer waard Vertrekken uit Venezuela is geen optie, hun Venezolaanse pensioen heeft geen waarde meer en ze hebben door hun lange buitenlandse verblijf geen recht op AOW en andere sociale voorzieningen.

We vinden het vervelend om te horen dat een brief van ons voor ongerustheid binnen de groep van Nederlanders buiten Nederland heeft gezorgd. Het vervelendste is dat ze van ons verwachten dat we per ommegaande reageren, maar zelf tot 18 December de tijd nemen om een antwoord te geven. Met vriendelijke groet, ING Backoffice.

Contant geld wordt wellicht binnenkort verboden, een volmacht ging niet omdat wij niet in Nederland wonen en dus geen SOFI nr, en de heren bankiers bepalen wie wel en niet mag betalen? Helaas voor diegenen die de brief hebben ontvangen en niets kunnen bewijzen.

Zondag middag hier in Brazilie, gegevens naar ING gestuurd. Deze bevestigde ons dat ing rekening opzeggen telefonisch actueel de correcte manier is om een rekening af te sluiten. Geen telefoontje gehad. Wij geloofden onze oren niet.

Primaire Sidebar

Omdat we veel bezorgde reacties hebben ontvangen van Nederlanders en oud-Nederlanders die in het buitenland te horen hebben gekregen dat de ING hun bankrekening zou kunnen gaan opheffen. Een andere optie is een Multi-currency account by Transferwise, die in somige landen maar nog niet in Brazilie zelfs een betaal pas kunnen uitgeven.

Wil je verzekerd zijn van een succesvolle opzegging bij ING Creditcard?

 • Ze zouden minstens een minimum balans kunnen vast stellen om rekeningen in stand te houden.
 • Ik vind het niet kunnen dat banken hun bestaande klanten zomaar de deur uit kunnen zetten met als enige reden dat ze niet meer rendabel zijn want daar komt het op neer.
 • Dan ook geen band met Nederland.
 • Hiervoor kunt u een afspraak maken via www.

Zo bespaart u bij de directe verzekeraars Corona Direct en Yuzzu jaarlijks al gauw veel meer dan dat een spaarrekening of zichtrekening u kan opbrengen. Na het verhaal opnieuw verteld te hebben kregen we een laf excuses en geen service gerichte oplossing. De oplossing die ze daarna boden: wachten tot de volgende lading of solar buitenlamp met bewegingsmelder terug.

Ik woon al 40 jaar in Australie geen probleem en je krijg AOW vanaf het moment dat je pensioengerechtig bent ook al vraag je het later aan. Je betaalrekening opzeggen kan per brief, online ing rekening opzeggen telefonisch telefonisch. Schenkingsbelasting tarieven en vrijstellingen Wanneer je in een schenking ontvangt in de vorm van een geldbedrag dan moet je hierover schenkingsbelasting afdrage…, ing rekening opzeggen telefonisch.

Dit is inmiddels na bijna 3 maanden nog steeds niet afgehandeld. Via telefoon kan ons ook verder geen informatie gegeven worden.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ik heb inmiddels voorlopig mijn buitenste adres gewijzigd in een Nederlads adres, omdat ik mijn karige AOW in Nederland wil ontvangen vanwege de hoge kosten en de bar slechte koers die de banken geven. Op dit ogenblik woon of verblijf ik in Venezuela, en gezien de situtaie is het eventueel mogelijk dat ik onverhoeds het land uitgezet kan worden.

Ik gebruik zelf mijn bankrekening bij Rabo nog vaak voor het overmaken van geld aan familie of het sparen voor mijn kinderen die Nederlands zijn Een van de grootste problemen veroorzaakt door de Nederlandse banken zelf is dat Nederland ondertussen een eiland aan het worden is in de wereld mbt betalings verkeer.

Het zure is bovendien dat bijna alle buitenlanders die de Nederlandse nationaliteit aanvragen, hun oude nationaliteit gewoon mogen behouden? Je gratis Business-account openen. Als reactie van de klantenservice kregen we te horen dat het formulier en kopie legitimatiebewijs kwijt was en nooit ontvangen op het hoofdkantoor.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Vittorio:

  Met vriendelijke groet, Guido Bosch Directeur Particulieren. De auto van mijn moeder is oud maar op zich nog goed.

  Antwoord
 2. Atie:

  Het saldo op de rekening is nul en van nul kunnen geen nog niet betaalde kosten in mindering worden gebracht.

  Antwoord
 3. Elliot:

  Ing almere stad Ing almere stad.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *