Kamperen bij de boerin den hoorn texel

Datum van publicatie: 08.03.2021

Vrijblijvend aanvragen. Goede beschutting tegen de harde wind dit laatste weekend van oktober.

Boek hier een kampeerplek bij Camping Don Voorzorg. Schoon sanitair. Er zijn 14 ruime kampeerplekken op deze mini camping, allemaal voorzien van een 8 ampere stroomaansluiting.

Boek hier een kampeerplek bij Camping Slufterhoeve. Ligging 8. Minicamping bij Boer Lap. Huisdieren 1 huisdier 2 huisdieren 3 huisdieren.

De Ruige Hoogte 15 plaatsen meer Related Posts Texel Compleet museum den helder openingstijden toercaravan op Texel huren. We kunnen nooit instaan voor de kwaliteit van een camping, op welke manier dan ook. De voorzieningen op Boerencamping 'Kamperen bij de boerin" in Den Kamperen bij de boerin den hoorn texel zijn goed en in ruim voldoende mate aanwezig.

De camping "Bij de boerin"heeft ons aangenaam verrast. Aber auch da zeigte sich unsere Gastgeberin als umsichtig und warnte am Abend zuvor jeden einzelnen Camper vor dem nahenden Sturm und empfahl Sturmsicherungen vorzunehmen - Gott sei dank setzten wir die Ratschlge direkt um und wurden so vor Schden bewahrt. Kamperen Bij De Boerin.

Soortgelijke locaties

Boek hier een kampeerplek bij De Vrije Vogel. De prijs vond ik wel aan de hoge kant, maar dat zal voor Texel wel normaal zijn. En ook de afwas kan droog geschieden, er zijn 2 afwasbakken aanwezig. U ontvangt één Texel Paspoort per boeking.

Danke für die tolle Zeit Havixbeck, april Es war alles sauber, es wurde immer gefragt ob alles in Ordnung ist. Boek hier een kampeerplek bij Hoeve Rotterdam. Prachtige plek voor de camper.

Schoon sanitair. Boek hier een kampeerplek bij Camping De Wamberg. Ga eens picknicken op het Ceres strandje. Boek hier een kampeerplek bij Camping Anemoon. Minicampings of kamperen bij de boer.

Den Hoorn Texel, Texel, Noord-Holland, Nederland

Flexboeken op aanvraag Wilt u reserveren voor een beschikbare periode die nog niet online boekbaar is? Camping ''Kamperen bij de Boerin'' is landelijk gelegen aan de rand van de Hoge Berg, tussen weilanden met schapen en aan een weidevogelgebied. Wir kommen gerne wieder!

Indeling Alle ruime kampeerplaatsen hebben een stroomvoorziening 8 ampère en worden gescheiden door een lage ligusterheg.

Camping ''Kamperen bij de Boerin'' is landelijk gelegen aan de rand van de Hoge Berg, in de herfst naar Texel is een risico qua weer. Tja, es gibt Waschmaschiene, tussen weilanden met schapen en aan een weidevogelgebied?

Die Sanitranlagen sind sauber und gepf. Boek hier een kampeerplek bij boerderij Madura? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwtjes en aanbiedingen van VVV Texel. Flexboeken op aanvraag Wilt u reserveren voor een beschikbare periode die nog camping de zwaluw julianadorpnl online boekbaar is.

Beschrijving

Minicamping De Tijd. Boek hier een Pipowagen bij De Vrije Vogel. Mooie, ruime en afgebakende plaats om onze kampeer auto te zetten, VW california , zodat je toch op je eigen plekje zat.

Eine sehr schne Geste. Boek hier een kampeerplek bij Camping De Waal. De Cocksdorp. Minicamping Nieuw Breda. Ligging 8. De prijs vond ik wel aan de hoge kant, maar dat zal voor Texel wel normaal zijn. Boek hier een kampeerplek bij De Tesselse Kamping.

Boek hier een kampeerplek bij Camping De Wamberg. Boerderijcamping Hoeve Rotterdam. Boek hier een Pipowagen bij De Vrije Vogel. En toch dichtbij een dorp, Oudeschild.

Uw winkelwagen is leeg. Tglich machte die Buerin einen Rundgang und sprach mit allen Gsten. Emmer-Compascuum, juni Het kampeerterrein is OK. Are you a campsite owner.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Jurjen:

  Ich komme gerne wieder.

  Antwoord
 2. Tarik:

  Boerencamping "Kamperen bij de boerin" in Den Hoorn, een boerderijcamping in Noord-Holland Texel is gelegen op één van de rustigste plaatsen van Texel, aan de kant van de Waddenzee. U kunt hier heerlijk fietsen of een avond wandeling maken over de dijk.

  Antwoord
 3. Kalle:

  De Koog. En een mooie harde, redelijk droge ondergrond.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *