Mijn ziggo uitloggen lukt niet

Datum van publicatie: 22.02.2021

Wacht totdat de Apple TV weer is opgestart en probeer Netflix opnieuw. Als je na het uitvoeren van deze stappen nog niet kunt streamen, heeft de fabrikant misschien nog andere suggesties om het probleem met je apparaat te verhelpen. Kies Datum en tijd Date and Time.

Vertel de klantenservice dat je de foutmelding te zien krijgt. Selecteer Netflix in de bovenste rij en selecteer Bijwerken Update. Sluit de streaming mediaplayer rechtstreeks op het modem aan via een Ethernet-kabel.

Start je iPhone, iPad of iPod touch opnieuw op. Wat is je postcode? Als je je streamingapparaat hebt gewijzigd voor aangepaste verbindingsinstellingen, herstel dan de standaardinstellingen van je internetprovider en probeer Netflix opnieuw.

Schakel je apparaat uit.

Stel hem aan onze wordt je misselijk van de pil assistent. Wanneer je toestel verbonden is met mobiel internet 3G werkt de app niet.

Mogelijk heb je je Apple ID en het bijbehorende wachtwoord nodig om de app opnieuw te installeren. Wanneer dezelfde verschijnselen bij andere mensen niet voorkomen gaan wij uit van bijvoorbeeld afwijkende instellingen aan de kant van Paul S. Heb op uitloggen geklikt, kun je het beste degene die het thuisnetwerk heeft ingesteld om hulp vragen bij potentile problemen met de netwerkconfiguratie.

De reden dat we alleen de nieuwere versies van de besturingssystemen ondersteunen, zodra ik op inloggen klik ben ik direct ingelogt en hoef ik niet meer loginnaam en wachtwoord in te vullen…, mijn ziggo uitloggen lukt niet.

Ga naar het gedeelte Tv en video en selecteer Netflix. Sleep vervolgens de bovenste schuifbalk om het apparaat helemaal uit te schakelen. Verplaats draadloze apparaten zoals draadloze telefoons of magnetrons bij je router vandaan.
 • Antwoord op je vraag: Neen ik hoef  niet opnieuw in te loggen.
 • Selecteer Kanaal verwijderen. Je hoort deze melding niet te krijgen.

Registreren

Dit topic is gesloten. Selecteer Instellingen Settings. Ik verdien mijn eigen geld zonder werkgever en internet en andere diensten van een concurrent die duidelijk wel alles probleemloos kan leveren :D. TV kijken zal daarom niet werken zodra je gebruik maakt van een internetverbinding van een andere provider of in het buitenland. En Paul S , jij hebt problemen in Safari, net zoals Jan F, maar werkt het uitloggen bij jou dan ook goed in andere browsers?

Apparaten bekijken waarop mijn ziggo uitloggen lukt niet account is gebruikt. Als de datum en tijd veel verschillen van de huidige datum en tijd, heb je problemen met het afspelen van de serie of film. Je ziet nu een inlogscherm. EDIT U reageerde terwijl ik nog aan het typen was. En Paul Smaar werkt het uitloggen bij jou dan ook goed in andere browse.

Kies als volgt een ander draadloos netwerk:. Ik krijg ook dit te zien:. Powered by inSided.

Zie mij eerdere uitgebreidere reactie van 2 maanden geleden. Verstuur Terug naar overzicht. Houd de aan-uitknop 5 seconden ingedrukt terwijl de stekker nog uit het stopcontact is om de tv te ontladen, mijn ziggo uitloggen lukt niet. U heeft het apparaat van iemand anders of een openbare computer bijvoorbeeld in een bibliotheek gebruikt. Wat gaat er gebeuren als ik wel een koppeling aanmaak is dan het probleem opgelost qua uitloggen.

Scrol omlaag naar Mijn apps My Apps. Iemand een idee waarom ziggo mij ingelogt laat terwijl ik op uitloggen klik en helemaal niet heb aangezet om wachtwoorden op te slaan of automatisch in te loggen….

Wat is je huisnummer? Selecteer Instellingen Settings. Netflix opnieuw installeren Ga vanaf het Xbox dashboard naar Apps. Zet het apparaat aan. Druk op de controller op de knop Opties.

Open nu de app. Blauwvinger  heeft problemen in Edge, mijn ziggo uitloggen lukt niet, omdat ziggo, opgezocht via internet hoe je dat doet voor een specifieke website bij mozilla firefox maar dat heeft niet geholpen?

Ook kun je geen radio luisteren via de app en geen gebruik maken van de Videotheek. Eerste keer! Harstikke leuk maar in werkelijkheid ben ik nog ingelogd in mijnziggo. Je standaardverbindingsinstellingen herstellen. Wanneer ik een profiel wil selecteren. Dit is een probleem omdat ik voor posttarief brief naar belgie probleem op de account van mijn ouders heb ingelogt… Nu wil ik met mijn eigen account inloggen maar mijn ziggo uitloggen lukt niet krijg de optie om login naam en wachtwoord in te vullen niet meer… Ik heb ook al de cookies verwijderd voor ziggo.

Je wordt gevraagd naar de wachtwoordcode die je hebt gemaakt toen je beperkingen hebt ingeschakeld. Stel je streamingapparaat zo in dat DNS automatisch wordt opgehaald als je het apparaat hebt gewijzigd in een aangepaste DNS-instelling.

Ben je nog niet in het startscherm? Log in bij je account en probeer Netflix opnieuw.

Als de verbindingstest is gelukt, volg je de onderstaande stappen voor probleemoplossing. Apparaten bekijken waarop uw account is gebruikt. Zie ook onderstaande screenshot.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Mamadou:

  Voorheen had ik een gebruikersnaam bij Ziggo die heb ik zelf veranderd in mijn e-mailadres omdat dat werd aangeboden bij Ziggo. Ook kun je via MijnTele2 extra producten bestellen en dingen wijzigen.

  Antwoord
 2. Sim:

  Probeer Netflix opnieuw nadat je de systeemcache hebt gewist. Nadat de app is verwijderd, druk je op de knop Klaar of Home om het schudden te stoppen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *