Rode streep in beeldscherm tv

Datum van publicatie: 09.03.2021

Laatste bezoek was: 23 okt    Het is momenteel 23 okt Met altijd een kansje dat het vergeefs is maar dat laat zich vantevoren eigenlijk niet goed vaststellen.

Er loopt op dit moment een ander topic over een Samsung die dit soort symptomen nog een stukje erger vertoont en dat is daar eigenlijk ook de eerstvolgende stap. Maar waar is de bijdrage van goedkoopste. Ik ga de mogelijkheden via de geschillencommissie onderzoeken. Zet de tv uit en aan Controleer de videokabels Schakel tussen bronnen Update de software Reset de tv.

Heb je helemaal geen beeld meer zwart paneel met alleen een rode streep dan zou het ook de HDMI kabelverbinding kunnen zijn. Alleen zal je waarschijnlijk wel iets aan kosten moeten bijdragen.

Ik ga zo snel mogelijk weer de tv openmaken. Succes Rick. In het eerste rode streep in beeldscherm tv kun je jezelf laten vertegenwoordigen door een advocaat, jurist of buurman maar je kunt ook zelf het woord voeren.

Als dat niet helpt dan is er meer aan de hand. Vraag volgen!

 • Die heb je al gehad zie ik nu.
 • Het lijkt erop dat Philips in het eigen land er een andere policy op nahoudt. Ongelezen bericht door audiofreak1 » 15 apr

Inderdaad, goedkoop is duurkoop is hier niet van toepassing! Ik ga de mogelijkheden via de geschillencommissie onderzoeken. Een week daarna werd ik gebeld door een vrouw van Ecare met de vraag wanneer zij het nieuwe scherm in de televisie konden zetten.

Ongelezen bericht door VanTels » 14 apr Ik ga zo snel mogelijk weer de tv openmaken. Ik neem aan dat onder garantie het paneel inclusief TCON wordt vervangen? Beeldfouten worden vaak veroorzaakt door verouderde software.

 • Would you rather see it in English? Ik heb de televisie uitgezet, stroom er af, een firmware update gedaan, maar niets hielp.
 • Artikel 21 lid 2 BW schreef: De kosten van nakoming van de in lid 1 bedoelde verplichtingen [aflevering van het ontbrekende, herstel of vervanging] kunnen niet aan de koper in rekening worden gebracht. Bedankt Hountsje.

Update tracker! Het gaat om type: Samsung LE40AE Ik hoop dat iemand mij kan helpen of tips heeft Hieronder een foto, waardoor het toestel in principe afgeschreven moet worden. Als dat invloed heeft is de kans zeer groot dat er aanhechtingen binnen het paneel loszitten, de strepen zijn nu weinig maar soms zijn het er enorm veel. Ongelezen bericht door Hountsje 14 apr In dit geval raad ik aan dat rode streep in beeldscherm tv de tv naar de fabrieksinstellingen reset.

Nog een heel hoge prijs volgens mij.

Alleen Sony heeft de Bravia in haar programma. Beer56 30 december Re: Philips 37PFLD rode streep over scherm Ongelezen bericht door alfatrion » 21 jun Als je winkel wilt dwingen zul je hier een rechtzaak van maken of, indien mogelijk, naar de geschillencommissie stappen.

In dit geval raad ik aan dat je de tv naar de fabrieksinstellingen reset. Gepost donderdag 7 januari Dank je wel Maarten, Het beeld lijkt ook wel erger te worden. Inderdaad, goedkoop is duurkoop is hier niet van toepassing.

Als er rode streep in beeldscherm tv in de buurt is kan kcal magere yoghurt danone vragen de tv van 1 kant onder en boven beet te nemen.

Hoofdnavigatie

Welke resolutie dit precies is, staat in de handleiding van de tv. Gezien de levensduur van het toestel is er ook een coulance toegepast op de aangegeven reparatiekosten. Tip 3: schakel tussen bronnen. Re: Philips 37PFLD rode streep over scherm Ongelezen bericht door Pindakaaspotje » 27 jun alfatrion schreef: De verdeling van de reparatiekosten is een mythe.

 • MNM tm Golden Member.
 • Omdat dit termijn verstreken is hebben wij voor u bij de fabrikant beroep gedaan op een coulance regeling.
 • Zie foto, hier zie je ook de rode strepen.
 • Tip 2: controleer de videokabels Haal de videokabels uit je tv en alle aangesloten bronnen, zoals je Blu-ray speler of spelcomputer.

Zou ik de voorbeeldbrief van Rode streep in beeldscherm tv hulpbrief na de garantie tondeuse voor honden kunnen gebruiken. Ook voor dit probleem gestaan en tcon verwisselen mocht niet baten Een goede vakzaak had je veel verder geholpen want service zit in de prijs. Ik heb de tv open gehad en het stof verwijderd.

Ik ga zo snel mogelijk weer de tv openmaken. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Ik kwam er echter niet door. Welke resolutie dit precies is, staat in de handleiding van de tv.

5 tips om strepen op je tv scherm te verwijderen

Plaats reactie. De gebruikte url is ongeldig. Die heb je al gehad zie ik nu. Ongelezen bericht door Rickyman » 15 apr

Ongelezen bericht door Hountsje 14 apr Zij houden vast aan de Euro Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Jorginho:

  Die heb je al gehad zie ik nu. Re: Philips 37PFLD rode streep over scherm Ongelezen bericht door alfatrion » 21 jun Als je winkel wilt dwingen zul je hier een rechtzaak van maken of, indien mogelijk, naar de geschillencommissie stappen.

  Antwoord
 2. Samentha:

  Wat bedoel je precies met torderen? Ik heb dat toen even geweigerd want ik wilde eerst meer uitzoeken met betrekking tot coulance.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *