Thema ziek zijn juf sanne

Datum van publicatie: 11.01.2021

Bedenk samen met de kinderen hoe je dat handig kunt doen. Overzicht van het hele ziekenhuis met vooraan de recenptie met de computer , daarachter het bed waar de patiënt in ligt en links de operatietafel.

Ziek zijn is niet leuk. Maak een bouwtekening van een ziekenhuis, daarna bouwen Spiegelen Kralenplanken      Afsluiting van het thema   Bedankt Deze pagina is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van: Jeanne v. Ze pakken een programmeerkaartje dat hen de weg laat zien. Teken hiervoor een thermometer en kleur in wat de temperatuur van Pompom is. Hartelijk bedankt voor jullie bijdragen!

Liedjes Ziek - DD Company Bloed - Het Zandkasteel Waterpokken Kees de hond heeft waterpokken o, welke als vijfde enzovoorts, zegt de hondendokter Keesje. Wie heeft dit het eerste? Vraag de kinderen welke patint als eerste aan de beurt is, thema ziek zijn juf sanne. Bouw een lichaam Y. Leg aan de ene kant twee hoepels neer en daarachter alle kaarten met de potten met nummers erop.

Laat davidoff cool water aftershave kruidvat een woord zoeken in een zin en deze opschrijven Taal In de taalkast zitten voorwerpen waaraan verschillende taaloefeningen zijn gekoppeld: Ko Klapper: tellen woorden in zinnen e.

Hoeveel dagen kun je pilletjes slikken voordat ze op zijn? Wat moeten we nu doen?
 • Ondertussen komen ook de kleuren aan bod.
 • Luisterboek Kaatje bij de dokter Y. Geef de ziekenauto wielen, een kruis en een zwaailicht.

Projecten van Kleuteruniversiteit

Dokter - mijn ballon is ziek Dokter, mijn ballon is ziek hij is zo dik en rond zijn hele buik zit vol met lucht en dat is ongezond Ik vind het ook wat zorgelijk kijk, die gespannen huid hij ziet er nogal goed gevuld en opgeblazen uit Heeft u misschien een beetje zalf?

Trek daarna de hand om en plak deze met een tissue ertussen ervoor   Om gezond te blijven, moet je jezelf ook wassen. Er liggen veel meer kinderen met allerlei ziektes.

Een ander kind tikt tegen het kind aan en zegt: ra, ra, wie ben ik? Op het raam is een kruis geverfd. Ziek zijn is niet leuk.

 • Zoek de eerste letter Ambulance 1 Y.
 • Opening van het thema. Wegen van de kinderen; Wie is het zwaarst en wie het lichtst?

Verf houten fruitkisten wit en gebruik ze als ziekenhuisbedden voor de poppen en beren. Elke keer als Jan roept, duurt het heel lang voordat Katrijn komt. Gelukkig wordt Jan na een tijdje weer beter en komt alles toch weer goed?

Wilhelmina Kinderziekenhuis Y. Makinglearningfun X-rays Y.

Juf Florine

Teken de andere helft van het skelet erbij Samenwerken; Leg twee ziekenhuizen tegenover elkaar met een afscheiding er tussen. Van groot naar klein Ambulance 2 Y. Ze schreven er hun eigen bijsluiter bij.

Rijd met de ambulance mee en breng de patint naar het ziekenhuis. Of komen we tekort. Schilder jezelf onder de douche   Teken jezelf thema ziek zijn juf sanne een bed van stroken    Maak je eigen bed en teken jezelf er in   Tube zalf van een keukenrol die aan een kant is dichtgeniet   Potjes met pillen; Laat de kinderen van klei pillen maken en beschilder deze. Dan wordt Jan echt ziek en krijgt koorts. Woorden in de woordenboom over ziek zijn.

Wie is licht!

Prentenboeken over ziek zijn en het ziekenhuis

Tel de kinderen, geef elk kind een pilletje. Te gebruiken op de peuterspeelzaal, in de eerste kleuterklas, het asielzoekerscentrum of op het kinderdagverblijf.

Naast de hokjes waar geen lichaamsdeel staat 2 kan de dokter zelf een lichaamsdeel tekenen. Ziek zijn Prentenboek. Kleur wit : In een ziekenhuis en bij een dokter zie je vaak een kleur heel veel.

Laat alle kinderen raden, thema ziek zijn juf sanne. Begrippen: Warm - koud Lang - kort Zwaar - licht Lang of kort wachten tot je aan de beurt bent. Speelgoed bij het thema. Taal oefeningen linguacentrum Y. Ziekenhuis uitleg met foto's Y. Schatten van aantallen; leg een pot met teldopjes op tafel. Leesrups Ziekenhuis Y. Overzicht van het hele ziekenhuis met vooraan de recenptie met de computerdaarachter het bed waar de patint in ligt en links de operatietafel.

Wat is er met hem aan de hand.

Koekeloere: Ziek zijn, Waterpokken Y. Daarom is het goed om bespreekbaar te maken wat je dan allemaal tegen kunt komen. Taal oefeningen linguacentrum Y. Plak, met goede lijm, wattenstaafjes op de hand.

Voeg maatbekers en kleurstof toe en laat de kinderen drankjes maken. Freeprintables At the doctor Y! Leg aan het begin twee hoepels en verdeel daar de pillen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Kjelt:

  Youtube K3 Dokter, dokter Y.

  Antwoord
 2. Seren:

  Hoe kunnen we nu zeker weten hoeveel pilletjes er zijn?

  Antwoord
 3. Louke:

  Lesidee Peuterblog Jules is ziek Y. Serieeren lesidee Y.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *