Treinkaartjes met korting

Datum van publicatie: 09.03.2021

Boek tot 7 dagen voor vertrek goedkope treinkaartjes naar België en reis per InterCity Brussel naar Antwerpen, Brussel of Mechelen met een directe verbinding. Ook e-tickets met korting worden niet aangeboden. Met de voorleesactie wil NS kinderen motiveren om te lezen.

Voordelig treinkaartje enkele reis bij Kruidvat. NS Spoordeelwinkel. Dit jaar ging alles anders, maar was er wel een kinderboekenweek. Waar je precies heen gaat, bepaal je met deze goedkope treinkaartjes zelf. Alle veilingen voor Producten.

Wanneer zijn er weer goedkope treinkaartjes te koop. Tot en met 20 oktober kon je weer goedkope treinkaartjes kopen bij Kruidvat voor een enkele reis. Alle veilingen voor Stichting Opkikker. De NS Publieksprijs werd afgelopen jaar zelfs beoordeeld als beste boekenprijs en werd gewonnen door Hendrik Groen met zijn treinkaartjes met korting Zolang er leven is. Geniet van een stedentrip in het buitenland, treinkaartjes met korting.

  • Altijd handig om op voorraad te hebben voor een evenement, weekendje weg of uitstapje.
  • Dit keer betrof het een treinkaartje in de vorm van een dagretour. Dikke kans dat in de kerstvakantie weer een Jongerentoer wordt aangeboden door NS.

Dagje Dinopark Landgoed Tenaxx

Voorwaarden Cookies Privacy Disclaimer. Hiermee reis je retour op een traject naar keuze in de daluren, op feestdagen en in het weekend. NS Meereisretour. De reis verloopt voor het eerste gedeelte tot aan Parijs per Thalys, waarna je overstapt op de TGV of Thalys voor overige bestemmingen. Is het dragen van een mondkapje na 1 juli nog verplicht?

In- en uitchecken met het boekenweekgeschenk is verplicht en hij dient tevens als geldig vervoersbewijs bij controles van conducteurs. Is de ov-chipkaart goedkoper dan een goedkoop treinkaartjes! Op de meeste trajecten is dit treinkaartje met korting voordeliger. Alleen NS Spoordeelwinkel  is sinds kort weer voorzichtig begonnen treinkaartjes met korting het aanbieden van goedkope treinkaartjes, treinkaartjes met korting.

Ben jij op zoek naar een goedkoop treinkaartje? Tickets naar Frankrijk zijn het goedkoopst wanneer je 3 tot 4 maanden voor vertrek boekt. Goedkoop treinkaartje voor 65 plus met korting Bijna alle vervoerders in Nederland bieden kortingsmogelijkheden voor plussers!

Wacht even, je bent bijna klaar

Volg een handmatig toegevoegde link. Geldig tot en met 31 december in treinen van alle vervoerders in Nederland. Treinkaartjes Actievandedag Enkele reis.

Boek tot 7 dagen voor vertrek goedkope treinkaartjes naar Belgi en reis per InterCity Brussel naar Antwerpen, Brussel of Mechelen met een directe verbinding? Reis goedkoop met de trein en profiteer van treinkaartjes acties in oktober Spoordeelwinkel hanteerde treinkaartjes met korting deze aanbieding een soort van stapelkorting:, treinkaartjes met korting. Houdt rekening met de uiterste reisdatum en voorwaarden. Voordelig treinkaartje bij AH. Benieuwd welke uitjes er op dit moment in de aanbieding zijn bij de NS Spoordeelwinkel.

Naar welke treinkaartjes actie ben jij op zoek?

Op de meeste trajecten is dit treinkaartje met korting voordeliger. Blog Reisverhalen. Goedkope treinkaartjes enkel reis. Goedkope treinkaartjes Welk goedkoop treinkaartje past het beste bij je reis? Voordelig onbeperkt reizen met Kruidvat treinkaartjes.

Je boekt een ticket voor een vaste reisdag en hebt de flexibiliteit een trein later te nemen. Bij aankoop van een Seizoensretour ontving je 3 dagretourtjes waarvan je er steeds 1 per seizoen treinkaartjes met korting gebruiken.

Goedkope treinkaartjes zonder eindbestemming. Zeker voor de iets langere afstanden levert dit goedkope treinkaartje voor gamma dakraam rolgordijn op maat maken een enkele reis je een forse besparing op, treinkaartjes met korting.

Alle acties voor eten en drinken. Liever een enkele reis maken. NS Lentetoer. Ook een treinkaartjes actie van Actievandedag, Gro! Volg een handmatig toegevoegde link Enkele reis NS!

Groepstickets: € 5,21

Dan ontvang je na betaling goedkope treinkaartjes binnen 60 minuten per e-mail. Volg ons:. Met de voorleesactie wil NS kinderen motiveren om te lezen.

Gratis reizen met het Boekenweekgeschenk. De reis verloopt voor het eerste gedeelte tot aan Parijs per Thalys, treinkaartjes met korting, waarna je overstapt op de TGV of Thalys voor overige bestemmingen. Ben jij op zoek naar een goedkoop treinkaartje.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Maïssae:

    Kruidvat treinkaartjes.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *