Vis hangt bovenin aquarium

Datum van publicatie: 18.11.2020

Beste is dit te gaan zien als een standaardvoer beurt. Allejandro Berichten: Geregistreerd: Ten eerste, heel belangrijk: als jij je filter uitgeschakeld hebt zet deze NIET weer aan zonder hem helemaal te verschonen. Stel je vraag!

Je kan het waterniveau in het aquarium verlagen zodat de vis net onderwater blijft. Wat moet ik doen als het vanavond als ik thuis kom toch niet geholpen heeft..? Inmiddels heb ik thuis een halve kast vol spulletjes staan om het te onderhouden.. Over het algemeen hebben vissen die aan het wateroppervlak naar lucht happen last van een zuurstof te kort.

Met andere woorden, het zwaartepunt van de vis ligt op een verkeerde plaats met als gevolg dat: de kop van de vis naar beneden wijst kopstaander de kop van de vis naar omhoog wijst de buik van de vis wijst naar boven topzwaar Bij al deze afwijkingen geldt dat er geen actieve zwembewegingen te zien zijn!

For a better experience, vis hangt bovenin aquarium, please enable JavaScript in your browser dire straits meaning in arabic proceeding. De uitstroom van je filter vlak onder het wateroppervlak plaatsen heeft dan nog de voorkeur boven een zgnd zuurstofsteen die is nl slecht voor je planten.

Video toevoegen. Paar keer per week ook goed. Dit zorgt ervoor dat het wateroppervlak groter wordt en er meer zuurstof opgenomen kan worden in het water.

Weet jij het antwoord?

Algemene vragen of opmerkingen zijn uiteraard van harte welkom en daarvoor kunt het contactformulier gebruik. Een snelle ademhaling kan ook veroorzaakt worden door kieuwwormen. Alleen de juwelfilter is wat weinig qua filtering voor je sluiers. Sitemap RSS feed. Onderhoudswerkzaamheden een paardagen uitstelt verslechteren de waterwaarden en als dat vaker gebeurd wordt het problemen alleen maar groter.

 • In één filtersysteem zou je ook nog actief kool kunnen doen, dit haal snel slechte stoffen uit je water.
 • Als hij zwemt gaat het goed, maar als hij stopt met zwemmen, dan komt direct het achterste gedeelte omhoog. Symptomen van zwemblaasproblemen bij de vis Zwemblaasproblemen zijn op zich makkelijk te herkennen.

Als je een filter in je aquarium hebt, zorg vis hangt bovenin aquarium dat de uitstroom bijna tegen het wateroppervlak ligt, en nadat zo'n beetje de helft van mijn vissen was gestorven was alles weer zo'n beetje goed.

Omdat het watervolume sterk afneemt moet dagelijks water verversen en het aquarium goed beluchten met een luchtsteentje, vis hangt bovenin aquarium. Dat geeft wat meer zuurstof in het water. Tijd geleden had ik blijkbaar te maken met een nitrietpiek. Volgens mij na 4 maanden de volgende en na 6 de onderste.

Positie drijfvermogen (opstijgen)

Verder moet je het water reinigen. Dan heb je toch een complete voeding en geen last meer van drijvende vissen! Waar zit de uitstroom van je filter?

De gebruikte url is dubbel! Ongewenst groepsgedrag bij discusvissen, is gemakkelijk te voorkomen. Het beste antwoord De vissen hebben dan inderdaad zuurstoftekort. Dat heb ik ze nog niet gegeven. Deel: Deel.

Negatie drijfvermogen (afdalen)

Als dit het geval is zal de vis zeer snel herstellen. Een filter moet inderdaad indraaien, maar het beste doe je dat in je bak zonder vissen. Vorig weekend heb ik het aquarium en filter gereinigd, dit was hard nodig aangezien bij testen water het nitriet gehalte te hoog was.

Als je 1x per week ververs zou ik zeker minimaal de helft doen. Als ze volwassen zijn krijg je te maken met eitjes en hom dat vervuild ook weer.

Bloedsomloop-vissen-versie-c Vissen hebben een enkelvoudige bloedsomloop en dit wil zeggen dat het bloed slechts n circuit kent. Door wekelijks de waterwaarden te controleren met behulp van bv, vis hangt bovenin aquarium. Afgezien van vis hangt bovenin aquarium kosten zijn de gemiddelde aquariumvissen te klein om inwendig onderzocht te worden waardoor de toegevoegde waarde beperkt blijft. Het gevolg van stress virtuele creditcard ideal dat de vis verzwakt raakt en daardoor kan zijn  zijn immuunsysteem niet meer optimaal werken?

Kruisbesmetting bij discusvissen behandelen Niet iedereen kan zijn discusvissen een quarantaine periode geven. Afbeelding toevoegen. Ik ben vandaag de hele dag niet thuis.

Heb je de mogelijkheid om microscopisch onderzoek te doen, dan kan een eenduidige diagnose een stuk makkelijker zijn. Zwembaas problemen — kopstaander versie d Download. De klep heb ik helemaal open en de lamp uit. Het is ook mogelijk dat de vis op één bepaalde diepte kan zweven, maar de vis zweeft niet op een natuurlijke manier.

Stop vooral met vissen wat vinden meisjes leuk, voor een lange periode, vis hangt bovenin aquarium.

Overzicht van oorzaken die tot zwemblaasproblemen symptomen leiden: bacterile infectie parasitaire infectie een tumor ei ophoping vis hangt bovenin aquarium afwijkingen luchthappen obstipatie na transport niet goed laten wennen ontstekingsvocht in of rond de zwemblaas slechte voeding slechte waterwaarden vitaminetekort Naast de standaard klachten kunnen er ook huidproblemen ontstaan wanneer de vis met zijn huid over de aquariumbodem schuurt. Je kan in het filtersysteem extra witte filterwatten erbij proppen.

Dat wil nog niet zeggen dat zij de symptomen niet kunnen vertonen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Lakisha:

  Dieren Database. Is de hulp te laat dan kan men op een verantwoorde manier de vis euthanaseren.

  Antwoord
 2. Diya:

  Inmiddels mijn 3e topic over mijn aquarium geloof ik.. De tip van Jelmer reactie 25 maart is een optie als het om kleinere vissen gaat.

  Antwoord
 3. Pieter-Bas:

  Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een alternatieve webbrowser te gebruiken.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *