Whatsapp gesprekken overzetten iphone zonder icloud

Datum van publicatie: 07.03.2021

Start daarna WhatsApp op en volg de stappen op het scherm. Social Media.

Kan je maar beter wel doen! De applicatie kun je beperkt twee weken gratis testen. Selecteer in iMazing de optie 'Back-up' en wacht tot dit proces is voltooid. Onderaan vind je nog enkele overige opties terug zoals het opslaan van video's en wanneer de reservekopie moet gemaakt worden. Dank zij uw procedure kreeg ik al mijn gegevens terug op de nieuwe iPhone! Op de nieuwe is het mogelijk dat je zonder die instellingen je hele iCloud niet meer aan de gang krijgt, zelfs zonder enige waarschuwing.

Zie verderop. Jacques ik kan hier moeilijk advies over gegeven omdat ik dergelijke situatie nog niet heb meegemaakt. Laat ik nou net problemen hebben met een oude iPhone4 die nog op iOS7 werkt…. Hoera, de licentie aangeschaft en Whatsapp Business van de ene telefoon op de andere gezet. Zojuist de app gedownload, je account is nu geactiveerd.

Martin Gijzemijter

Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen. Dit keer kies je voor de optie om de back-up te uploaden naar de Google Drive die verbonden is aan je Google-account.

FaceTime groepsgesprekken op iPhone, iPad en Mac. Adverteren op appletips. Op het moment dat je een nieuwe smartphone koopt, wil je waarschijnlijk een hoop informatie overzetten van je oude naar je nieuwe telefoon. Laat dit dan aan ons weten.

Mijn geheugen iphone is te vol voor update en meer dan de helft is van whatsapp. Dit artikel was verwarrend Dit artikel heeft mijn vraag niet beantwoord De oplossing werkt niet De functie of het beleid staat mij niet aan. Voor je dit dus kunt instellen moet je beschikken over een iCloud account en moet iCloud Drive actief zijn. Gerelateerde artikelen Chat je dagelijks via WhatsApp, whatsapp gesprekken overzetten iphone zonder icloud.

Check je mail op het adres wat je ingevuld hebtmet de gratis versie kun je alleen back-uppen en niet wat kost meedoen aan vtwonen.

Komt dit mogelijks in conflict bij een omzetting naar 12MB? Dankzij Apple's iCloud is het eenvoudiger dan ooit om van een oude iPhone over te stappen naar een nieuwe, zonder ook maar iets van je gegevens te verliezen. Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar.

Kan iemand mij advies geven. Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Nieuw iOS 13 macOS. Koppel daarna je oude iPhone los en verbind de nieuwe met je Mac of PC.

Heel soms wordt je Whatsapp-geschiedenis niet automatisch overgezet maar meestal wel.

Zorg dat je de laatste versie van iTunes hebt en sluit je iPhone of iPad aan op de computer waarop je eerder een reservekopie hebt gemaakt.

Open WhatsApp en koppel je telefoonnummer aan de app, sluit deze daarna af. Dank zij uw procedure kreeg ik al mijn gegevens terug op de nieuwe iPhone! Gebruikersnaam: E-mail:.

Veelgestelde vragen.

Controleer of er genoeg ruimte vrij is op je iPhone om de reservekopie te herstellen. Maak dan gebruik van een betaald account Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd. Voorheen gold dat als je een iOS-apparaat had, download deze dan. Heb je geen iTunes meer, je ook iTunes whatsapp gesprekken overzetten iphone zonder icloud genstalleerd. Een app die zelf stamboom maken kan is iMazing.

Toegangscode vergeten of iDevice geblokeerd. Controleer of iCloud Drive is ingeschakeld.

WhatsApp geschiedenis overzetten van Android naar IOS

Kies bij voorkeur het netwerk dat je het meest gebruikt. Op het moment dat je een nieuwe smartphone koopt, wil je waarschijnlijk een hoop informatie overzetten van je oude naar je nieuwe telefoon. Controleer of iCloud Drive is ingeschakeld.

Heb je net een abonnement gekocht, dan duurt het minuten voordat alle gegevens zijn verwerkt.

Play Store App Store. Al deze berichten, afbeelding. Wesley Fabry 19 december om Het gaat om de chatberichten die je kunt overzetten?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Jasmina:

  Kan geen reservekopie maken Als je geen iCloud-reservekopie kunt maken: Controleer of je bent aangemeld met het Apple ID dat je gebruikt voor toegang tot iCloud. Files by Google is een app voor bestandsbeheer waarmee je ruimte vrijmaakt, makkelijk je bestanden controleert, een cloud back-up kunt maken van je bestanden en ze offline kunt delen.

  Antwoord
 2. Mira:

  Peter 13 juni om Nee hoor, met de gratis versie kun je alleen back-uppen en niet restoren. Blijf op de hoogte met de appletips app, Safari push meldingen of volg ons via Twitter , Facebook of Instagram.

  Antwoord
 3. Maurien:

  Voor WhatsApp-gesprekken houdt dit in dat je maximaal 25 gesprekken uit een back-up kunt terugzetten.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *