Youtube ik mik loreland aflevering 4

Datum van publicatie: 07.03.2021

Ik ben op zoek naar een film serie wat ik in groep vaak keek op de basisschool, het verhaal klinkt misschien raar maar het ging over een Meisje die samen met haar moeder naar het strand ging en ze in slaap viel, toen kwamen er kleine poppetjes aan die gleden in haar oor en toen zag je een verhaal over hun en toen het bijna afgelopen was werd ze wakker en kwam je er achter dat het haar droom was.

Heel toevallig zie ik je oproepje.

Ik mis alleen echt mijn all time favo: The Magic Schoolbus!! Carola - 23 sep. En ook in de sinterklaastijd de club van sinterklaas. Klinkt heel vaag haha i know. Veel meer dan in tekenfilms van vroeger. Jolan - 25 dec Aardwortel sap..

Ik zoek naar een tv serie. Via: Youtube. See More. Wie kan me de titel van deze serie geven of een link waar ik de serie kan vinden. American Tours.

Romano - 11 apr.

Ik ga kijken of ik hier verder mee kom.
 • Ik ben het wel met jullie eens dat de tekenfilms van vroeger veel leuker waren maar wat me het meeste opvalt is dat er nu zoveel geweld in zit. Daphne - 01 apr Bedoel je niet zap de aardwortel?
 • Anouk - 03 jul. Meneer Frans May 3 ·.

Aflevering 1 met Karbonkel

Zit ze in het donker opnames te maken in de TV studio. Het is je grootste jeugdtrauma: Karbonkel… en hij is terug! Ik ken wel een serie met twee handpoppen waarvan één Tommie heet, maar dat is de bekendste kinderserie van Nederland, dus die zul je wel niet bedoelen: Sesamstraat. Dank voor je inschrijving. Manon - 12 jan Ik ben op zoek naar een oude kinderprogramma volgens mij uit de jaren 90 dat ging over een gezin dat leefde in een huis en onder de vloer van dat huis leefden van die mini mensjes?

Get out of here kiddo..

 • Dat riep zijn vader altijd heel hard als hij weer iets stouts had gedaan en dan ging hij zijn hout bewerken in de schuur met een mesje.
 • Romano - 11 apr. Annemarie - 03 jul.

Ik was ook altijd heel erg bang voor 'Ik, Mik Lorreland'om Karbonkel inderdaad. Jacky - 04 jul. En van lui op de bank hangen en TV kijken. Bovenstaande reactie was voor Dave bedoeld. Pop. En wist je dat je mee kunt doen aan de Rijksmuseum Junior Fellowship wedstrijd.

Aanbevolen

Het eiland van Noach — Over een ijsbeer met een vulkanisch, rondreizend eiland waar veel dieren op wonen. Stinky en Boudewijn show — Programma over dierensoorten, met dierenpoppen.

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt!

Ik ben op zoek naar opnames van de serie, youtube ik mik loreland aflevering 4, Pieter Post. Mijn zoon is van Hij krijgt de pinpas binnen en gaat dan de naam van die persoon zoeken op de potjes met geld die in zijn machine staan en geeft dan het geld door een gleuf naar buiten.

Geen zorgen, we spammen niet! Bart - 27 okt Bovenstaande reactie was voor Dave bedoeld. Hanna - 11 jun. Kan iemand mij helpen.

Wie was Karbonkel?

Wings Albums. Lieke had een slim idee. Ohhhhhh zoooo herkenbaar.

Cindy van Loenhout - 30 apr Mijn zoon is van Email or Phone Password Forgot account. Charlotte - 04 jul. Weet iemand de titel of naam, de grote en de kleine misschien wel van de ma, youtube ik mik loreland aflevering 4. Liesbeth kodde - 12 apr. Cute Disney Wallpaper. Weet iemand toevallig welke serie ik bedoel! Maar ik kan er nergens bed maken van pallets iets over vinden.

233 reacties

Ik mis nog: Dag sinterklaas met bas peeters die werd uitgezonden op belgie Mijn franse tante gazeuse De droomshow Bertje knor Telekids sinterklaas, vooral de film pepernoten met sinterklaas Smurfen, werd altijd op belgie uitgezonden Noddy.

Ben benieuwd of mojn dochter weer moet kijken vrijdag, ik hoop t niet! Het duurde eindeloos voordat ik het per toeval weer eens tegen kwam. Peppie en Kokkie, en Bassie en Adriaan en de Fabeltjeskrant Tita tovenaar met de grobbebollen, en Beertje Colargol, Dit is het aankondigingslied van beertje Colargol was als volgt.

Uit mijn hoofd niet Nederlands, ik keek er zelf ook naar maar ik weet niet zeker of het zo heet…. Dat is nou ook precies het programma wat ik aan het zoeken ben? Montana - Een indiana jones-achtig verhaal met katten in de hoofdrol.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Tatum:

  Meike - 01 jul. Maar inderdaad de tekenfilms van nu vind ik ik niet veel aan haha.

  Antwoord
 2. Railey:

  Dwarszitten, tegenhouden eb boos zijn… dat was wat Karbonkel wilde en deed in Loreland!

  Antwoord
 3. Vivien:

  Marc says:. Iris Todayslipstick - 03 jul Zoveel die ik ook herken, echt super leuk en inderdaad zoals hierboven wordt gezegd Rocket Power, Chin Chan, As told by Ginger en Beugelbekkie vond ik toen ook echt geweldig!

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *