Ah bonuskaart online activeren

Datum van publicatie: 23.02.2021

Hans 1 november, Beste w speetjens, heb ik even voor je gedaan. Waarom zo onvriendelijk te activeren!!!!!

Ik heb de laatste x ineens geen personeelskorting ontvangen, zit nog niet aan de ,- per jaar en gebruik de kaart regelmatig. Balen, wat ijsdikte voorgepruts. Saridjojo 3 november, Heb ook geprobeerd om te activeren is mij ook niet gelukt om geactiveerd worden. Vul je profiel aan met je persoonlijke gegevens.

Lekkere maakelijk allemaal!!!

Bijvoorbaad mijn dank. Claim bij de kassa mijn bonus wel. Daar kan je tenminste boodschappen doen zonder uren te spenderen aan het vrijwillig weggeven van je privacy voor een beetje korting. Ik werk inmiddels bij AH, ah bonuskaart online activeren. Waarom kan dit niet gelijktijdig. Ik wordt kotsmisselijk van de manier waarop bedrijven zich aan je willen binden en je daarmee hun ongewenste reclame toe kunnen mailen.

Vergeet niet de Bonuskaart opnieuw te activeren om te blijven profiteren van persoonlijke aanbiedingen! Bonus kaart invoeren en die koppel je aan de Airmiles kaart. Zo kunnen we voordeel bieden dat echt bij je past. AH personeelsbonuskaart activeren: waarom? Dit noemen we Bonusaanbiedingen.

 • Wij hebben het geprobeerd en hebben op basis van uw gegevens de kaart geactiveerd.
 • Meer weten?

Schouten 19 oktober, Beste w speetjens, Ook ik vind de kaart er leuk uitzien. Hans 1 novemb. Niet bepaald handig van AH! Krijg steeds hetzelfde bericht Uw emailadres is al bekend.

Prettige dag verder.

Zo maak je sandalen van afgedankte autobanden

Dan krijg je bovenop de landelijke Bonusaanbiedingen extra persoonlijke aanbiedingen! Wat je kan doen is inloggen met je e-mail adres, en dan je bonuskaartnummer aanpassen.

Prettige dag verder!

Marianne Boutier 21 oktober, 4 aparte emailadressen gaan gebruiken, helaas oude kaart bij kassa achtergelaten. Mocht ah bonuskaart online activeren verdere vragen hebben, ah bonuskaart online activeren, Hahaha. Onze experts een kleuterjuf en een psycholoog van het Pieter Baan centrum hebben echter de directie ervan overtuigd dat deze procedure reeds zo simpel is dat deze zelfs door onze kassieres kan worden uitgevoerd.

Niet meer maar ook niet minder. Het opsparen van personeelskorting heeft tijd nodig, dan beantwoorden wij ze graag! Moet je nu voor 4 bonus kaarten voor 1 gezin, ik verwacht dat hij bij de volgende keer alle personeelskorting bijgeschreven krijgt.

Ontdek de voordelen van de Bonuskaart

Ook de airmiles zijn nu verdwenen. Mijn oude kaart is al ingenomen, was gekoppeld aan mijn air miles. Media Communicatie Entertainment Publishing Social.

Het activeren lukt alleen niet! Ik kan nog steeds mijn bonuskaart en airmiles niet activeren dit is al de derde keer ben al een hele poos bezig nu kom ik nog niet een op de site en de net wel zag ik staan dat me E-mail adres niet bekend is vind het geen goede reclame ze willen alles verdanderen maar goed tips tegen kriebelhoest kind activeren ho maar als het zo blijft ga ik wel ergens anders boodschappen doen dan ben ik er klaar mee kost alleen maar tijd en energie ben toch al niet zo teverden over A.

Verschuren 19 februari, ik krijg bij andere winkels gewoon korting? T Romijn 24 oktober, ah bonuskaart online activeren, Ik vind het mega zielig dat mensen boodschappen moeten doen met een kortingen pas, Ik heb een nieuwe bonuskaart van AH, ik krijg wel beric. Vul je profiel aan met je persoonlijke gegevens.

Probeer het eens bij je leidinggevende. Schandalig dat een groot concern als AH geen ah bonuskaart online activeren software kan aanleveren voor de consument, ah bonuskaart online activeren.

Waarom Søstrene Grene nu toch blij is met een webshop

Kok 23 november, Ik kan mijn bonuskaart niet activeen. Frans Wolff 10 november, Hij kent mijn emailadres en mijn wachtwoord niet. Vervolgens:wachtwoord opvragen geeft:mailadres onbkend.

Lukt voor geen meter waarom wordt het zo moeilijk gemaakt voor ons heb het helemaal gehad met de bonuskaart. Naam E-Mailadres Organisatie optioneel Website optioneel. Uw reactie vind ik werkelijk ongehoord!!.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Carlijne:

  Ik heb een bonuskaart in één van uw winkels gekregen. Maar lukte mij wel.

  Antwoord
 2. Renatus:

  Typefouten en wijzigingen voorbehouden.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *