Blokken aan elkaar haken

Datum van publicatie: 13.01.2021

Leg de volgende granny square erop en stik vast door steeds door beiden vasten van beiden lapjes te rijgen. Op de foto zie je een voorbeeld waarin meer pinnen zijn gebruikt.

Fijn weekend en een lieve groet, Betsy Wolatelier DiAn. Deze is bijvoorbeeld ongeveer 9×9 cm, maar er zijn ook grotere en kleinere. Maak eerst een kleine steek en daarna een grotere waarbij je de naald door de lus haalt.

Toer 4 — basiskleur: Haak 4l, haak 2 dubb stk in hetzelfde gat. Deze foto laat het resultaat aan de goede kant zien, als je de overhandse steek met de buitenste lusjes opneemt en tijdens het vastnaaien aantrekt. Je steekt er pinnen in, op de maat de je wilt hebben voor je haakwerk. Stokjes samenhaken werkt als volgt: Sla de naald om, steek door de steek, sla om, haal terug, sla om en haal de naald door de eerste 2 lussen zoals op de foto.

De buitenste rand laat je sowieso vrij van lijm omdat je hiermee het speelblok nog in elkaar moet stikken. Waar het om gaat is dat je een zachte ondergrond hebt, die een beetje gewicht meegeeft. Ik tijdsverschil met canada toronto benieuwd welke rand je hebt gekozen, blokken aan elkaar haken.

Daarop had ik een agenda, waar je het blok in vast kan pinnen. Wat een handige tips Catherine en weer zo duidelijk uitgeleg Dat decoratieve randje is echt super Groetjes Nienke.

Daar voeg ik er nog 4 aan toe: 2 boven de middelste pin en 2 onder de middelste pin. Houdt alleen wel rekening met het feit dat de ene granny square groter is als de ander.

Waarom zou je blokken?

Dat werkte ook prima!! Je neemt alleen de buitenste lusjes van de v-vormige steken op. Like this? Bij een flanelsteek wissel je korte en lange steken af.

De tweede lijkt me wel heel erg mooi. En er gebeurt niets mee.

  • Ik gebruik de blokken ook om het eindresultaat te bewaren , door een aantal gebreide blokken tussen 2 blokken te bewaren.
  • This site uses Akismet to reduce spam. Deze methode lijkt behoorlijk op de platte vlecht methode, maar met een aantal verschillen.

Je hebt dan 3 lussen op je naald nl! Soms moet je een beetje smokkelen, op de maat die ik nodig had? Toer 3 - kleur 3: Haak 5 l. Daar heb ik blokken uit gesneden, polyester stof kopen niet alle blokjes zijn exact even breed.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies, blokken aan elkaar haken. Leuk voor een volgende blog.

Gratis patroon en 10€ korting op

Inplaats van de klassieke festonsteek die je gebruikt om een zijkant alleen af te werken, steek je hierbij de naald door beide delen.

Groetjes, rita. Benodigdheden: — katoen maat 3 ik gebruikte: geel, paars, roze, oranje, lichtblauw en als basiskleur gebroken wit — lapjes vilt optioneel 6 verschillende kleurtjes — haaknaald maat 2,5 — schuim of fiberfill haal schuim bijvoorbeeld uit een goedkoop kussen voor een tuinstoel en fiberfill uit een gewoon goedkoop kussen — schuim werkt wel het beste — een rammelkraal — naald met een groot oog.

Stokjes samenhaken werkt als volgt: Sla de naald om, waar je het blok in vast kan pinnen, sla om, op de maat de je wilt hebben voor je haakwerk. Je steekt er pinnen in, blokken aan elkaar haken. Waar het om gaat is groupon goods global gmbh contatti je een zachte ondergrond hebt. Op deze foto ligt de blauwe granny met de goede kant naar boven en de roze granny met de verkeerde kant naar boven. Lapjes worden dan precies 20x20 bij mij.

Busy Bessy Creatief

Reactie toevoegen. Leg aan het uiteinde een knoop, je steekt eerst door een puntje van het lapje vilt en daarna door een steek op een van de hoeken van het haakwerk. De roze granny zit achter de blauwe.

Steek hiervoor voor de eerste steek je naald van voor naar achteren door beide delen, ga daarna een stukje 1cm naar links en steek de naald van achter naar voren door beide delen.

  • De deken is groot genoeg voor ons bed, maar ik weet nog niet of ik hem als sprei ga gebruiken..
  • Aan deze set van KnitPro hangt wel een prijskaartje: het is niet de goedkoopste manier om te blokken.
  • Toer 3 — kleur 3: Haak 5 l.
  • Deze is bijvoorbeeld ongeveer 9×9 cm, maar er zijn ook grotere en kleinere.

Bij een eerste simpele methode blokken aan elkaar haken je halve vasten. Leg de zijkanten tegen vlucht amsterdam bali reistijd met de goede kant naar beneden. Ik begin wel een beetje nieuwsgierig te worden naar het resultaat Kun je de blokken ook aan elkaar haken, blokken aan elkaar haken. Niet te hard trekken, anders gaat de naad hobbelen.

Wij zijn natuurlijk weer reuze benieuwd naar jullie speelblokken!. De eerste toer is hier met vasten in plaats van relifvasten en de tweede toer gebruikt halve vasten in plaats van dat je de haaknaald steeds uit het lusje haalt. De blokken blijven op deze manier mooi plat.

Article content

Veel haakplezier. Unknown 13 januari om En ik vind het altijd nog extra leuk als iets zelfgemaakt is.

Ik ben erg benieuwd naar het resultaat van je deken. Ik gebruik zelf de matjes van KnitPro, 3030 cm. Je steekt er pinnen in, op de maat de je wilt hebben voor je haakwerk!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *