Een leven van een loser

Datum van publicatie: 20.02.2021

Lees meer Lees minder. Het boek en de reeks is dan ook bij uitstek geschikt voor leerlingen met een laag leestempo en is een aanrader in de bovenbouwgroepen van de basisschool en klas 1 van het voortgezet onderwijs.

Ik zal nooit stoppen met deze boeken leuk te vinden. Ik Hou Van Jullie. Want kan dat Tijdens Corona? Ik kijk uit naar het volgende deel! Ik zou graag de nieuwe willen:Het leven van een loser wegwezen.

Niet te filmen? Klik hier voor een leesfragment. Niet te doen? Theo denkt alleen aan zichzelf Let dus vooral op Bram. Echt vet gaaf.

Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Alle boeken bij Het leven van een Loser

Het leven van een Loser Alle delen. Ik heb de hele serie 3x keer al gelezen. Een echte aanrader!!! Jeff Kinney" Stefan Bekooy op 8 mei "heel knap?????????????????

Ik hoef alleen maar de paarse" Marieke op 13 februari "Super leuk boek, ik moet hier een soort verslag over maken op shool.

 • Jeff Kinney Het leven van een Loser 10 - Ff offline 15, Naast de 14 delen uit de serie zijn er ook nog losse boeken over Bram Botermans geschreven of speciale edities uitgekomen.
 • Bram beleeft zijn ideale zomervakantie: lekker… Meer. Zeker door bleiven gaan met maken assemer" Moham op 10 oktober "ben jij illustrator van je eigen boek???

Drie keer niks Drie keer niks Jeff Kinney. Mooi vormgegeven Grappig. Mirjam Oldenhave Geen weg terug Helen Bird. Ik krijg er niet genoeg van!!. Weergeven 15 30 50 Alles. Oom Jan en kinderen! Ik ga van alle boeken mijn boekbespreking houden.

Logboek van Bram Botermans

Het leven van een Loser 2 - Vette pech! Het is wel super leuk! Aller grootste probleem van het jaar! Net als het nieuwste boek van het leven van een loser.

Bram Botermans vindt zichzelf perfect. Als ik in de winkel een deel zie wil ik hem alrijd meteen kopen. Drie keer niks Drie keer niks Jeff Kinney. Wanneer komt de volgende uit. Vindt jij het leven van een loser ook zo leuk.

Navigatiemenu

Ik vind het geweldig ik heb het leven va een loser leren kennen in school we gingen naar de bib en mochten een boek uitkiezen ik had een ander boek want de rest van de klas had een van Het leven van een loser maar waneer hun boek uit was mochten we hem ook lezen ik heb ze toen allemaal gelezen en Ik wou telkens maar meer ik vin ze gewoon Perfect als alle boeken zo waren was ik constant aan het lezen maar jammer genoeg ik hoop dat er meer boeken van Jeff Kinney komen en dat ik over Bram Botermans kan lezen tot ik doodga!

Groetjes Ethan" Ethan op 19 december "Leuke boeken heel de serie al uit" Mathijs op 12 december "leuken boeken en erg grappig" thijs op 12 december "ik hoop dat je kkr krijgt" casper op 11 december "Super tof" Mike op 9 december "vrfgtdgf" Andrew Vermeiren op 9 december "Je boeken zijn echt heel bij elke bladzijde lach ik kapot" Ömer op 8 december "Wanneer komt er weer een nieuwe?

Toon meer Toon minder.

Bram Botermans is de hoofdpersoon uit de boekenserie  Het leven van een Loser, een leven van een loser. Welke eigenschap van jezelf zou je willen veranderen! Aanmelden nieuwsbrief. Als ik mij verveel pak er weer een boek bij ook al heb hem al vaak gelezen. Aan zijn merkwaardige vriend Theo heeft Bram ook al niks: die geeft niks om populariteit. Taal: Nederlands. Daar staat veel informatie over Jeff Kinney en zijn grieks en latijn. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het een leven van een loser of ophalen van je bestelling.

Mag wel minder kosten! Kies een stukje waardoor je anderen motiveert om ook dit boek te gaan lezen.

Omschrijving

Deel 12 van de populaire serie Het leven van een loser. Overmorgen spreekbeurt erover! Luisterboeken app. In winkelwagen Graag even wachten

Tracking cookies worden gebruikt om bezoekers te volgen tijdens een bezoek aan de website. December is verschrikkelijk. Top boeken!!.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Agathe:

  Ik lees elke dag voordat ik slaap uit het boek.

  Antwoord
 2. Gwen:

  Weergeven 15 30 50 Alles. Groetjes" Corry Pelk op 6 maart "Beste Corry, deel 10 van Het leven van een loser ligt begin juni in de winkel!

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *