Hoe blokkeer ik een nummer

Datum van publicatie: 09.01.2021

Via een omweg bereik je wel hetzelfde resultaat. Alles over de vervangende simkaart Meerdere Simyo nummers beheren.

De gegevens die we verzamelen met onze cookies zijn volledig anoniem. Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Wil je niet dat een bepaald telefoonnummer je via WhatsApp probeert te bereiken? En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Dat kan! Helemaal niets! Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:.

In de cookies worden geen namen, e-mailadressen of andere persoonsgegevens opgeslagen. Ons Netwerk. Kan ik ook eSIM kiezen. De Slimme Entre. Het voordeel is dat je niet meer telefonisch wordt lastiggevallen? Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Zoeken Menu Mijn Simyo.

Meld je dan aan bij het Bel-me-niet Register op bel-me-niet. Als het een normaal telefoonnummer betreft, moet je het nummer eerst als een contact opslaan en vervolgens in de contactgegevens op de menuknop drukken.
 • Meer informatie Als u alleen tijdelijk gesprekken wilt voorkomen, kunt u 'Niet storen' gebruiken.
 • Leer het hele team kennen. Kies Opslaan.

Hoofdnavigatie mobiel

Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie. Luister dan snel naar deze podcast tip om hier achter te komen! Tik op 'Blokkeer deze contactpersoon'. Wel kun je zelf nummers blokkeren. Je kunt wel gebeld worden door een bedrijf. Scrol vervolgens naar beneden, tik op 'Voeg toe' en selecteer het contact dat u wilt blokkeren.

SeniorWeb biedt gratis informatie zodat ook u digitaal fit blijft.

Berichten of oproepen deblokkeren. Digital security. Deze kun je ook automatisch blokkeren:. Op werkdagen zitten we van tot voor je klaar. Handig en slim.

Daarnaast geven we tips hoe je een telefoonnummer blokkeert voor Android en iOS en wat je tegen ongewenste oproepen of berichtjes kunt doen. Simyo neemt daarna contact op met de provider van het nummer dat jou belt.

Android Android 11 Android 10 Android 9.

Bestelling afwerken. Het contact ontvangt ook geen melding dat het gesprek of bericht is geblokkeerd. Kies Blokkeer deze beller Klik op Blokkeer contact, hoe blokkeer ik een nummer. In de FaceTime-app tikt u op de knop 'Info'   naast het telefoonnummer, het contact of het e-mailadres dat u wilt blokkeren. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Een telefoonnummer, contact of e-mailadressen blokkeren

Kies Blokkeer deze beller Klik op Blokkeer contact. Deze kun je ook automatisch blokkeren: Tik rechtsboven in de telefoonapp op de drie puntjes Selecteer 'instellingen' Ga naar 'Beller-ID en spam' Tik op 'Spamgesprekken filteren' Met deze functies kun je alleen hele telefoonnummers blokkeren.

Kan ik mijn nummer behouden? Ben je juist op zoek naar een nieuw toestel? Stuur een e-mail naar redactie seniorweb.

En in het weekend van Die heb je dan niet meer nodig. Heeft Simyo onbeperkt bellen. Je krijgt nu een keuzemenu te zien waarin je onderaan op de knop 'Blokkeer deze beller' drukt. Smart Home. Kies Lijst voor automatisch weigeren. Wat mag ik verwachten van het KPN-netwerk.

Was deze informatie nuttig?

Open WhatsApp. Graag hulp of meer uitleg? Kies in het nieuwe scherm Verwijderen. Alles over de vervangende simkaart Meerdere Simyo nummers beheren.

Wifi bij je thuis. Verder is het misschien overbodige informatie maar desondanks wordt het nog weleens over het hoofd gezien: je blokkeert een telefoonnummer, niet een persoon.

Podcasts Podcast Pub - Smart home gadgets: super handig? Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Manna:

  De maximale tekenlimiet is

  Antwoord
 2. Oğuzhan:

  Dan log je in op de Mijn Simyo app.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *