Medisana weegschaal bs 475 resetten

Datum van publicatie: 07.03.2021

Plus- en minpunten. Nieuwe batterijen gekocht en nog steeds deze melding.

Gemaakt van dik veiligheidsglas van hoge kwaliteit. Ik raad u aan om de weegschaal op een geschikte ondergrond te plaatsen conform de gebruiksaanwijzing. Degelijkheid Goed. Metingen zijn zeer wisselend.

Verder ook vaak error meldingen en dan doet hij het dus helemaal niet.

Brabantia White. Wat nu. Blijft de BMI en de rest ook in het geheugen staan en hoe doe je dat Schrijf een review! In beide gevallen is de onderlinge verhouding tussen de diverse lichaamswaarden wat 'scheef'. Meting is dan niet mogelijk.

Plus- en minpunten

De batterijnen zijn veranderd maar toch krijk ik die foute melding low Gesteld op om Bij Pick-up and return haalt de fabrikant het product op en brengt het na reparatie weer terug.

Ik heb deze weegschaal al 3 keer omgeruild omdat hij er elke keer mee ophoudt, dus ik gooi hem straks bij het oud vuil. Medisana weegschalen Weegschalen met lichaamsanalyse Weegschalen met vetpercentage Digitale weegschalen Bekijk alle weegschalen.

Wifi vereist De meeste Internet of Things-apparaten werken op je thuisnetwerk wifi.

Introductie en ondersteuning Introductiejaar Introductiemaand Januari Ondersteuning met updates Niet van toepassing. Hartslagsensoren Hartslagsensoren Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account. Deze ondergronden dient u te vermijden.

Ik wil de batterijen van mijn weegschaal vervangen. Vervolgens nieuwe batterijen.

Alternatieven

Wat cm erbij, een jaartje erbij zodat ik boven 42 uit komt, heb ik van een tabel in handleiding en dan zit vetpercentage op 49,7. Als er bijzondere eisen voor wifi zijn, staat dit altijd bij productinformatie. Hilde Swets 9 maart Huidig product Medisana BS 4.

Minpunten Batterij duur Gedoe met instellen. Laatst bekeken. Veel gedoe om de weegschaal op te zetten en cervolgens is de weegschaal onnauwkeurig. Snel batterijen vervangen! Doet niks meer.

Customer Reviews

Ben 1. Zo weet je precies waar je aan moet werken en wat er al goed voor elkaar is. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert.

Loco Product half jaar of langer in bezit Product gekocht, medisana weegschaal bs 475 resetten. Would you rather see it in English! We hebben de weegschaal nu ongeveer 1 jaar en ik heb hem 2x gebruikt. Reparatietype kan verschillen bij verkoop door externe partijen. Dikke aanrader? Matige kwaliteit Kwetsbaar. Meegeleverde batterij binnen de 3 weken leeg.

Handleiding

Mijn grootste miskoop ever! Xilsaah Breda 23 maart Vond je dit een nuttige review?

Vul dan hier uw emailadres in. Ter reparatie teruggestuurd. Breng mij op de hoogte.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Cathleen:

    Ook constant error melding.

    Antwoord
  2. Bastijn:

    Zakelijk Winkels.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *