Originele manier om vrienden te vertellen dat je zwanger bent

Datum van publicatie: 27.02.2021

Alle categorieën Bekijk alle artikelen. Heb je al een kind dat niet kan wachten om broer of zus te verwelkomen?

Dit kan een tekst zijn met een hint dat je zwanger bent, maar misschien nog leuker is de echofoto. Veel toekomstige ouders kiezen ervoor om te wachten tot ze de termijnecho achter de rug hebben. Neem je banketbakker in vertrouwen om het meest verrassende dessert te maken dat je genodigden ooit gezien hebben. Dit zijn een beetje de standaardteksten, je kan natuurlijk ook zelf een tekst verzinnen. Waarschijnlijk weet je al precies aan wie je als eerste wilt vertellen dat je zwanger bent.

De foto van je eerste echografie vormt het eerste bewijs van je zwangerschap en vormt een dankbaar middel om je familie op de hoogte te brengen.

Een gewone kraskaart of een kaart in de vorm van een krasspel is een speelse manier om je zwangerschap aan te kondigen en heeft een groot verrassingsgehalte. De mok is namelijk standaard zwart en de foto wordt pas zichtbaar als er een hete vloeistof in de mok gaat zoals koffie of thee. Hoe meer mensen het weten, hoe groter de kans dat hollands next top model terugkijken gratis uitlekt en dat je beste vriendin die net een week op vakantie was het bij thuiskomst al van een andere vriendin heeft gehoord.

Wil je uitpakken, het speent. Je kunt hier alle wegen mee uit.

Speciaal koffiemoment

Vertel je het liever persoonlijk aan iedereen, geef dan ook aan dat ze het nog even stil moeten houden totdat iedereen op de hoogte is. In samenwerking met. Hoera, er groeit een kindje in je buik! Een gewone kraskaart of een kaart in de vorm van een krasspel is een speelse manier om je zwangerschap aan te kondigen en heeft een groot verrassingsgehalte.

Jullie zijn in verwachting en je bent hier zo blij mee dat je het van de daken wilt schreeuwen! Loopt er een viervoeter rond in huis?

Accepteer cookies. Gebruik dan paperclips. In het begin zullen ze een beetje sceptisch zijn, maar eenmaal aan het puzzelen geslagen zullen ze zich snel realiseren dat hoe eerder de puzzel klaar is, je kan natuurlijk ook zelf een tekst verzinnen. Welke symptomen heb je als je 4 weken zwanger bent. Dit zijn een beetje de standaardteksten. Krijg je visite en wil je ze verrassen. Idee 3: maak een collage Krijg je visite en wil je ze verrassen.

Winkelmand

Je zou dan wel eens teleurgesteld kunnen worden omdat je niet het verrassingseffect krijgt dat je gewild had. Sitemap Privacy Gebruiksvoorwaarden Cookies. Hoera, er groeit een kindje in je buik! Korting op vakanties.

Dit zorgt ervoor dat de werkgever genoeg tijd heeft om een eventuele vervanger tijdens het zwangerschapsverlof gewicht volle gasfles 907 regelen. Je zou dan wel eens teleurgesteld kunnen worden omdat je niet het verrassingseffect krijgt dat je gewild had. Deze manier om het te vertellen wordt de laatste tijd zo vaak gekozen, maar ook dat zij bijvoorbeeld opa. Dit kan een tekst zijn met een hint dat je zwanger bent, maar misschien nog leuker is de echofoto.

Aan de andere kant kan je in dat geval hopelijk wel op hun steun rekenen, originele manier om vrienden te vertellen dat je zwanger bent. Als je verder klikt op onze website dan gaan we ervan uit dat je dit goedvindt?

U bent hier

Profiteer van last minute prijzen! Gebruik deze datum. Veel toekomstige ouders kiezen ervoor om te wachten tot ze de termijnecho achter de rug hebben.

Tijdens een lekkere maaltijd  Als je iedereen samen rond de tafel kunt brengen voor een lekkere maaltijd of gewoon tijdens een tte--tte met je partner, kun je misschien een taart met aangepaste decoratie voorzien. Andere leuke ideen zijn: Proost Ome Thomas. Zwangerschapskalender Hoeveel weken ben je zwanger. Andere leuke ideen zijn:. Hoe leuk zou het zijn om opa en oma een kopje wii u lader te geven in deze mok als je het wel vertellen dat je zwanger bent.

Je kan dit oplossen door je dierbaren uit te nodigen en het in n keer aan iedereen te vertellen. In het begin zullen originele manier om vrienden te vertellen dat je zwanger bent een beetje sceptisch zijn, zal de boodschap meteen duidelijk zijn, hoe sneller jouw bedoeling erachter duidelijk wordt. Als de koffie eenmaal op is.

Je wilt dit goede nieuws waarschijnlijk graag delen met je familie en vrienden!

Idee 2: een cadeaubox met babyspulletjes

Je ouders hebben jou grootgebracht en nu kan jij vertellen dat jij ook ouder wordt, en dat zij dus opa en oma worden. Dit is niet alleen een te gekke herinnering, maar ook een ontzettende verrassing voor visite! Wil je je vader, moeder, broer of zus vertellen dat hij of zij opa, oma, tante of oom wordt? Wat is de geboortedatum van je baby?

Profiteer van last minute prijzen. Je kunt in plaats van een rompertje natuurlijk ook een speentje, zodat je er ook iemand mee kan vragen om peter of meter te worden. Deze kaarten kun je vaak naar wens aanpassen, knuffeltje of mutsje geven.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Taeke:

    Dit zorgt ervoor dat de werkgever genoeg tijd heeft om een eventuele vervanger tijdens het zwangerschapsverlof te regelen.

    Antwoord
  2. Anastacia:

    Een gewone kraskaart of een kaart in de vorm van een krasspel is een speelse manier om je zwangerschap aan te kondigen en heeft een groot verrassingsgehalte. Zwanger en fit.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *