Rtl xl chromecast storing

Datum van publicatie: 14.01.2021

Denken dat alles maar gratis is. Hier de software versie.

Een winkel zoeken Een winkel zoeken Zoeken. Dankjewel, je hebt de meest recente firmware. Nu lees ik dat de gratis dienst stopt en we minimaal 4 euro per maand moeten betalen willen we dit blijven gebruiken.

Maar wie betaalt dan de rekening, slimmerik. Wilde ook een programma van RTL terugkijken. Absurd dat betaald moet worden om de app chromecast geschikt te maken.

Bedoelde u:. Het updaten lukte niet ivm een serverfout. Google Cast versie nummer 1, rtl xl chromecast storing. In dat geval kan het een probleem zijn in de laatste versie van de app en is het juist een update die het probleem veroorzaakt. Ik heb ook maar weinig mogelijkheden in het menu van de googlecast.

RTL is niet echt hulpvaardig.

Andere onderwerpen

Geescaleerd naar de klantenservice voor je! Men maakt deze kut tv niet met passie voor de kijker. Dank voor je reactie. RTL biedt over het algemeen de alle uitzendingen 1 week gratis online aan.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. En ik hoop met mij alle Nederlanders niet. Extra opties Gekoppelde producten.

In eerste instantie was dit alleen mogelijk als je een RTL XL Premium van 5 euro per maand account had, rtl xl chromecast storing, maar sinds januari is dit ook voor de gratis gebruikers beschikbaar. Nu downdload hij zonder problemen de app en zijn updates. Smart hub reset ook al meermaals geprobeerd. Welkom in de Sony Community, gebruikt RTL het om mensen geld afhandig te maken. Ook op afstand geholpen waarbij ze apps van een ander rtl xl chromecast storing hebben ingeladen en kruising labrador husky te koop weer alles op NLse apps gezet hebben?

RTL XL op je Chromecast via RTL XL app

Resultaten voor. Het is dus geen probleem van mijn specifieke toestel maar een algemeen probleem van dit toestel. Ik zag daar gewoon de Google Cast Reciever die ik kon updaten. Ik heb alleen de volgende opties -Gebruikergegevens delen ja of nee -Open sourcelicenties alleen maar info -Versienummer alleen maar info   Ik heb trouwens de NPO gebruikt en die kan ik wel casten.

Probleem is trouwens nog steeds aanwezig en versienummer is nog hetzelfde zoals in mijn eerdere bericht? We kunnen nu niks meer terug kijken via Chromecast. Nu keek eens in de Googleplaystore app onder het kopje mijn apps? Ik ben vervolgens via het menu naar apps gegaan, daar waar je de cache en gegevens kan wissen van de app. Dit hoort inderdaad niet, rtl xl chromecast storing.

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Modelnummer is: UE48J Zoek een gemist programma, ga naar de optie delen en daarna met een andere app, genaamd bubbleupnp , ga in die app naar renderer en kies de chromecast.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Community Deel jouw ervaring. Community Fotogalerij Productforum en Chat Galerij met achtergronden. De programma's van bijvoorbeeld SBS6 speelt hij wel gewoon af. Google Cast versie nummer pasfoto baby paspoort utrecht. Rtl xl chromecast storing heb alleen de volgende opties.

Word nu lid en maak deel uit van onze community! Om de 10 minuten 5 minuten reclame.

Schermafbeeldingen

Echt achterhaald. Zo nee, dan zou weer een smart-hub reset of een firmware-update een mogelijke aanpak kunnen zijn. Ik heb alles terug gezet naar fabrieksinstellingen en hij is weer beschikbaar. RTL is niet echt hulpvaardig.

Je kan deze bijvoorbeeld niet terug zetten naar fabrieksinstellingen of iets dergelijks. Extra opties Gekoppelde producten. Rtl en binnenkort rtl xl uit de mode, wordt net als de free record shop een oude herinnering.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Levon:

    Hij blijft eindeloos laden.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *