Smakelijk eten in het italiaans

Datum van publicatie: 22.09.2020

Dit is echt een aanrader als je in de buurt bent. Ik had dit niet besproken maar toch achteraf was dit een aangename verassing.

Mag ik de wijnkaart? Datum van bezoek: juni Heeft u een keuze kunnen maken? Als voorgerecht voor mij een Mi porti il menu, per favore? Che cosa desidera? Il menu del giorno e

Snijd je pasta nooit wit perkament papier kopen stukken, daar zal la mamma zeker niet blij mee zijn. Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen. Ok Meer lezen. Achteraf is het geen probleem en zorgt dit er ook voor dat de pasta niet aan elkaar kleeft? Ik had dit niet besproken maar toch achteraf was dit een aangename verassing.

Che cosa prendre a bere? Reageer op het artikel "Italiaanse taal in het restaurant" Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Eet als een echte Italiaan by AdminBonGoesta.
 • Deze zinnen zijn een goed begin om de Italiaanse taal een beetje te leren. Ha prenotato?
 • Dove sono i gabinetti? Wij willen wat eten.

Mag ik de menukaart? Tenga il resta. Italiaans eten mmm, we denken meteen aan spaghetti, lasagne, ravioli, wijn… We zijn er dol op! Probeer dit nu op een typische, Italiaanse passionele manier en je bent al goed op weg. Benieuwd wat wij allemaal op het menu hebben staan. Goed restaurant, smakelijk italiaans eten in Amerika!

 • De rekening klopt niet.
 • Posso ordinare?

Giet ook nooit olijfolie in het kookwater van de pasta? Als hoofdgerecht voor mij Eet als een echte Italiaan by AdminBonGoesta. Het eten was echt perfect. Dit is echt een aanrader als je in de buurt bent. Ook dit klopt niet. Kaart bijwerken ….

5 Eten en drinken

Tenga il resta. Dit is not done daar is het product in de ogen van de Italianen veel te heilig voor. St Charles Place.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Nederlands Italiaans Heeft u gereserveerd. Vorrei prenotare un tavolo per In onderstaande woordenlijsten kunt u lezen hoe u het personeel smakelijk eten in het italiaans een restaurant in Italie benadert, en hoe zij u zullen benaderen!

Als voorgerecht voor mij een Heeft u een menu van de dag.

Synoniemen

Che cosa prendre a bere? Eet smakelijk. Datum van bezoek: juni Eet als een echte Italiaan by AdminBonGoesta. Reageer op het artikel "Italiaanse taal in het restaurant" Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel.

 • Ook voor het middenst….
 • Italiaanse taal in het restaurant Wanneer u op vakantie bent en u wilt ergens lekker wat gaan eten, dan is het handig als u weet hoe u iets kunt bestellen.
 • Kan ik hier ook pinnen?
 • Ze steken het vork in de spaghetti of andere lange pasta en draaien eens goed rond.

Eet smakelijk. Ik had dit niet besproken maar toch achteraf was dit een aangename verassing. Geeft u mij maar een Ziet het er niet uit zoals een gerechtje van een sterrenchef. Voremmo pagare separatamente. Francesca's by the River. Ik kan u dit aanbevelen.

Abbiamo fretta, smakelijk eten in het italiaans.

Wat neemt u? Il menu del giorno e Alles was goed bereidt en zeker niet op z'n Amerikaans maar op z'n Italiaans. Heeft u een tafel voor

Hele bekende zoals:"Na regen komt zonneschijn". Mi da un. Mi porti il menu, per favore.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Faysal:

  Avrebbe un tavolo per Op vakantie naar Italië Italië is een erg populair vakantieland om het prachtige weer en de schitterende natuur.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *