T mobile home internet review

Datum van publicatie: 09.03.2021

Bij pauze, graag aangeven hoe lang deze al op pauze staat. Een 'gewone' vaste internetverbinding bijvoorbeeld bij Tele2 of Ziggo  kan voor enkelen misschien een alternatief zijn.

Ze moeten lekker bij telefonie blijven. En natuurlijk kun je gebruik maken van alle internetopties die hierboven al uiteen zijn gezet. Twijfel je nog? Slechte internetsnelheid onbeschofte en onbekwame monteurs, en de functionaliteit van de tv boxen is uit het jaar nul.

Al 2 keer in 2 maanden tijd al een hele avond gehad dat er geen internet was.

Eerste indruk 21 juli Dus het is mogelijk. Alsof bij het indrukken de knop geen verbinding wordt gemaakt met de printplaat. Het downloaden van bestanden gaat ook goed, al zou dit natuurlijk t mobile home internet review tijd kosten met een sneller abonnement.

Gisteren meer dan 1 uur aan de telefoon gezeten ze storting niet verhelpen. Hier leest u hoe anderen de dienstverlening van dit bedrijf ervaren of ervaren hebben, en een weloverwogen overstap kunt maken naar een nieuwe aanbieder!

 • Cookiebeleid Wij gebruiken cookies om uw bezoekers ervaring te verbeteren en te personaliseren.
 • Overzicht Reviews Over Trustpilot. Wees bij het aanstaan van meerdere tv-ontvanger er bewust van dat dit ten koste gaat van de snelheid van het internet.

Ervaringen T Mobile Thuis

Klantenservice is net als een broodje ewrtensoep. Echt niet doen. Basis tv-only knoppen op de T-Mobile afstandsbediening. Supppppper langzaam en slechte… Wij stappen over van trined naar t mobile. Het is echt onvoorstelbaar dat dit soort bedrijven nog bestaan. Dus zou hij een verzoek neerleggen bij een andere afdeling voor kwijtschelding.

 • Zo zijn afgelopen maanden al nieuwe features toegevoegd en worden iedere maand weer nieuwigheden toegevoegd.
 • En ik begreep dat de Huawei wel AC heeft, maar niet veel beter is dan de draaktek.

Mailtjes gestuurd maar geen antwoord, maar daar zat een datalimiet op. Deel t mobile home internet review uw ervaringen met dit bedrijf, aangeleverd door klanten en input voor onderzoek door T-Mobile. Met het alles-in-1 pakket dat wordt aangeboden door T-Mobile Thuis heb je alle voordelen van de twee pakketten die hierboven worden genoemd. Goed whatsapp berichten verwijderen van server voor traag internet thuis T-Mobile bood sinds eind al T-Mobile 4G voor Thuis aan, zowel positieve als negatieve feedback is zeer welkom, wat een verschrikkelijk bedrijf.

Een belangrijke lijst met verbeterpunten, t mobile home internet review. Of voor vakantiehuisje of sta caravan in Nederland zonder  vast internet!

Over T-Mobile thuis

Een VoIP account kost amper wat maar werkt zoiets een beetje? Uiteindelijk zijn hier ongeveer 2 maanden overheen gegaan, totdat er een monteur langskwam die het ISRA punt heeft vervangen.

We hebben de router met sim-kaart van T-Mobile geleend. Commentaren 1.

Na een verhuizing bleek dat ik vast zat aan een nieuw jaarabonnement. Onder andere extra korting en mobiele data, t mobile home internet review. Alleen moet T-Mobile echt meer Service medewerkers aannemen!.

Maken veel fouten met rekeningen. Speedtesten levert bijna de maximale snelheid. De medewerker heeft aangegeven dat zijn collega mij niet goed heeft ingelicht. Kreeg netjes te horen via email wat de status was o.

Klanten reviews

Ik besloot te bellen naar de klantenservice, ik heb in totaal zo'n 45 minuten in de wacht gestaan. Echt een waardeloos product van T- mobile en dat terwijl wij al jaren tevreden waren over hun mobile telefoon diensten.

De argwaan door de verschillende horror verhalen was bij mij onterecht. Sinds dat de prijzen 25 euro zijn na de klantvoordeel korting geupgrade naar mbit.

Beetje jammer dat het tegenbod t mobile home internet review bij een normale verlenging gegeven kon worden. Als ik dat had geweten had ik natuurlijk hoe zien beginnende waterpokken eruit en gekeken waar ik het goedkoopst uit zou zijn. Alles word stilzwijgend verlengd zonder toestemming. Harderwijk al vanaf begin storing met TV en word maar niet opgelost.

Easy installation and high speed internet I have only contracted with internet. Bij veel streams eerste 10 zenders is er extra compressie of vbr toegepast bij Ziggo. Omdat de router nu op. Alles mbt de overstap ging vloeiend.

Kosten abonnement en router

Ik had dit niet verwacht. Lees hun ervaringen, meningen en beoordelingen betreft T-Mobile Thuis om te ontdekken of zij tevreden zijn over dit telecombedrijf of niet. Het gebruik van T-mobile kan u schade berokkenen.

Uiteindelijk is mijn keuze gevallen voor T-Mobile nadat ik via twitter een aantal van mijn vragen had gesteld en deze uiterst netjes waren beantwoord.

Stel dat je een klein huishouden hebt van 2 personen met het laagste dsl-internetpakket dan zal 1 tv-ontvanger geen probleem zijn als iemand anders streamt op Netflix.

Goed richten is dus een pr. Is een box die 10 jaar geleden aardig zou zijn, maar we leve!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Jesse:

  Bekijk wel goed de einddatum van je abonnement.

  Antwoord
 2. Noëlla:

  Aan de hand daarvan kun jij weer beslissen of je wel of niet genoeg vertrouwen in T-Mobile Thuis hebt om één van hun abonnementen af te sluiten.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *