Voorleesboek met naam

Datum van publicatie: 09.03.2021

Babyboeken met naam Ook voor de allerkleinsten heeft YourSurprise een ruim assortiment gepersonaliseerde babyboeken. Een leuk en herkenbaar verhaal over hoe het is om grote zus te worden.

Dikkie Dik - Groot zoekboek Personaliseerbaar. Sinterklaasboek Personaliseerbaar. En de service was uitstekend. Bij Primera vind je een breed assortiment aan kinderboeken, geschikt voor peuters, kleuters en voor oudere kinderen. Kortom: een héél mooi cadeau!

John Dog's notitieboekje - Hardcover Personaliseerbaar! Wereldwijde bestseller. Jommeke - Het vreemde avontuur Personaliseerbaar.

Het verhaal is zo uniek en de illustraties zijn schitterend? Kameleon Personaliseerbaar.

Suske en Wiske - Het geheim van de Gladiatoren Personaliseerbaar.

Lekker lezen Shop all Tijdschriften Boeken Dagbladen. In de afgelopen 20 jaar heeft boek met naam nog nooit iemand lastig gevallen met mailings.

Bezorging binnen 24 uur mogelijk. Je kunt zelfs een eigen voorwoord toevoegen — helemaal gratis! Fien, Teun en Ridder boerderij Personaliseerbaar. Dit magische kinderboek is geschreven voor kinderen tot 8 jaar, maar we hebben gemerkt dat veel van onze klanten het graag cadeau doen aan een pasgeboren baby. Met eigen naam en foto.

 • Of de boekjes van Frozen waarin jongens én meisjes avonturen beleven met Elsa en Anna.
 • Perfect voor grote zussen!

Wat onze klanten zeggen. Naam en Naam op ruimtereis. Vik Flink - Hardcover Personaliseerbaar. Fantasierijk verhaal. De vier bekende Transformers - Boulde .

Waarom houden ouders van dit boek?

Vooral Microsoft accounts zoals live, MSN, hotmail en outlook, schijnen onze mails niet altijd te ontvangen. Een superleuk cadeau dat zeker een plekje in de boekenkast zal krijgen en zal zorgen voor vele voor leesuurtjes. Eenmaal op de productpagina vind je de mogelijkheid om het boekje met naam te personaliseren.

Kerstmanboek Personaliseerbaar? Veilig en vertrouwd betalen. Super Jan boek Personaliseerbaar. Wees de beste vriend van Teigetje. Het is perfect om voor te lezen en samen en uiteindelijk zelf te lezen, voorleesboek met naam.

Babyboeken met naam

Privacy beleid. Ze zullen sterker in hun schoenen staan als ze het uit hebben. Dikkie Dik is moe, maar als hij wil gaan slapen hoort hij elke keer een geluid. Donald Duck - Love Personaliseerbaar.

 • Soort boek.
 • Profiteer tot November.
 • Daan in de raceauto Personaliseerbaar.
 • Kijk dan eens tussen de kinderboeken van YourSurprise.

Uniek cadeauboekje voor de kleintjes. Elk boek heeft voorleesboek met naam A4 formaat 29,7 cm x 21 cm en is ideaal om samen voor te lezen, ook voor het slapengaan, voorleesboek met naam. Bij Primera bestel je niet alleen een voorleesboek met naam; ook van alle favoriete stripfiguren of tekenfilmhelden maak je gemakkelijk en snel een gepersonaliseerd kinderboek.

En jaren later is het nog steeds hun favoriete boek! Vier feest met Dikkie Dik omdat hij jarig is. Nu ben jij de grootste Personaliseerbaar.

Kinderboeken met naam

Woezel en Pip. Jouw eigen dierenelftal Personaliseerbaar. Geef een kinderboek met naam cadeau Is jouw klein kind gek op lezen en wil je hem of haar verrassen met een uniek cadeau?

Peppa Pig - Hoera Personaliseerbaar. Op die manier speelt het kindje aan wie jij het boek geeft, een hoofdrol in zijn of haar eigen boek. Ondertussen op het blog.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Gilano:

  Jommeke kinderen baas Personaliseerbaar.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *