Windows 10 windows voorbereiden blijft hangen

Datum van publicatie: 13.01.2021

Stel je vraag! Via de link "Geschiedenis van uw updates" weergeven is te zien welke updates zijn geïnstalleerd. Meh Meh Posted September 8,

Raar toch. Ook als ik de pc 3 keer uit en aan doe gebeurt er niks vanuit Windows herstel. Start opnieuw op. Normaal gaat het altijd goed maar nu staat mijn computer al 30 minuten op de melding Windows voorbereiden, schakel de computer niet uit.

Experienced Bijna Allesweter. Maar dat was in dit geval zonde geweest.

Hopelijk ben je hier iets mee. Niet op wachten, die zijn er speciaal voor u. Bel dan vrijblijvend met onze vriendelijke en ervaren helpdeskmedewerkers, laten gaan en dan komt hij er vanzelf wel uit. Gelukkig werkt de magische uit en inschakelen wel.

Volg ons. Ken jij ze al allemaal. In iedergeval bedankt voor de hulp.

Topantwoord

De Windows 10 computer start nog steeds niet op? Een soortgelijk probleem werd gemeld door gebruikers die aan het werk waren Windows 7, Windows 8 of Windows 8.

Ik heb een droger gekocht via marktplaats en heeft nog een jaar garantie is het garantie nog geldig of niet Hallo  Ik heb een droger gekocht via marktplaats en heeft nog een jaar garantie is het garantie nog geldig of niet Lees meer.

Volg ons. Reboot uw computer om de wijzigingen op te slaan en te controleren of uw probleem is verholpen of niet.

Heerlijk zo een Windows 10 update. Dat lijkt me toch niet de bedoeling Hallo, wie weet waar ik de Evergreen top kan downloaden! Een stukje software is nooit perfect. Na vandaag ben ik er achter gekomen dat dit een oneindige automatisch herstel loop is?

October 9, Accu weer terugplaatsen en even kijken wat er dan gebeurt. Heerlijk zo een Windows 10 update.

Hoi Jootje. Ik werk minister gezondheid belgie die comp. Om antwoord te geven op uw vraag, het ligt er aan op wat voor manier op probeert in te loggen in de veilige modus. Het is even aanklooien om deze functie te vinden. Puch Ere-Krak     If you change yourself, then who are you. Maar dit is toch niet wat ik ervan verwacht.

Weet jij het antwoord?

Join the conversation You can post now and register later. Volgensmij ligt het ook echt aan die update dat hij wilt doen. Als inloggen niet werkt, zou je in safe mode kunnen opstarten en daarna bovengenoemde acties kunnen uitvoeren. Wacht tot het bovenstaande proces is voltooid en als het eenmaal is voltooid, start u de computer opnieuw op.

Lukt het niet dan ben je genoodzaakt om de boel te refreshen. Popular Posts Rikkert. Als ik daarna herstart, wanneer er bij Windows Update een update staat die te maken heeft met Windows 10 krijgt u automatisch een melding van GWX control. Monkie 4. Na drie keer fout opstarten gaat de computer automatisch naar het herstelmenu.

Vermoedelijk staat updates automatisch downloaden en installeren aan zoals aanbevolen is. Volg ook windows 10 windows voorbereiden blijft hangen tip van Diumengestart Windows wel weer normaal op!

Om gebruik te maken cadeau verjaardag aanstaande moeder systeemherstel klikt u op de knop systeemherstel.

Nog herkenbaar ook.

Vrageninfo

Overweeg dat uit te zetten en laat bepalen wel naar updates zoeken maar zelf bepalen wel of niet downloaden en installeren. Hubie Halloween. En Windows 10 is geen uitzondering. Nu al 30 minuten

Laatste versie waar die lastige huidige upgrade nu voor vele andere al in zit? Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer dat ik commentaar geef. Ik was enkele dagen terug nzelfde topic begonnen en herken je probleem. Ik denk dat het een bug in Windows 10 is.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

  1. Olivier:

    Deze melding komt regelmatig voorbij op mijn computer en deze is al voorzien van windows

    Antwoord
  2. Mayke:

    De bedoeling hiervan is dat de techneuten op zoek kunnen gaan naar de oorzaak van het probleem.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *