Woorden met in erin

Datum van publicatie: 10.12.2020

Ruim 90 procent van de nieuwe woorden is een samenstelling. Andree Hollander Taal Artikelen De letter q Woorden met een q Een verzameling basiswoorden en basisuitdrukkingen met een q erin.

Soms moeten er dingen worden samengevat. Heel veel van de nieuwe woorden worden door de kranten gemaakt. Rijm en dicht zoveel u wilt. De rijmuitgangen van plus , alle en medeklinkers zijn respectievelijk us , alle en inkers. Dat pleit over het algemeen niet voor dit soort woorden. Rijmwoordenboek Het Rijmwoordenboek van Van Dale is de onlinerijmhulp die u helpt om leuke gedichten en rijmen te maken voor Sint. Q vervolg Quasimodo , quasimodozondag , quatenus , quater , quatern , quaternair , quaternion , quatere , quatre-main , quatsch , quattrosent , quatuor , quebrachine , quebrachobomen , quebracho , Quechua , Queen-Annestijl , queenie , Queensland , queeste , quellea , quena , quenast , quenchen , qu'en dira-t-on , quer , quercitrine , quercitron , querulaat , querulant , queruleren , query , questeerder ,.

Dan heb je het over 5 10 procent van de woorden die nu ontstaan, woorden met in erin. Rijmwoordenboek van Van Dale Woorden rijmen op elkaar als ze dezelfde rijmuitgang hebben. Kijk vooral ook onder aan de lijst voor meer rijm op woorden met druk erin : daar staat meestal een aantal uitdrukkingen en die kunnen een gedicht, meteen, speels en origineel karakter geven. Bij rijm gaat het om klank. Als je dit niet wat is kruis in engels

C cacique , cadavre exquis , calque , caquelon , casu quo , chef de clinique , chef d'équipe , cheque , chique , chiqueling , Chiquita , chloroquine , choquant , choqueren , chronique scandaleuse , chroniqueur , cinq-à-sept , concours hippique , corps diplomatique , coûte que coûte. Op verzoek geeft Ton den Boon commentaar op vijf nieuwe woorden, door hemzelf gekozen.

11 woorden beginnen met XI

Enkele tientallen woorden zullen het wel gaan halen. Er is volgens Den Boon nog een oorzaak dat zijn coronawoordenboek zo snel groeit: de creativiteit van Nederlanders en hun verlangen om origineel te zijn. De rijmuitgangen van plus , alle en medeklinkers zijn respectievelijk us , alle en inkers. De rijmuitgang is de laatste volle klinker geen toonloze e plus alle medeklinkers en eventuele toonloze e's die daarop volgen.

Tip de redactie Deel belangrijke info met de Volkskrantredactie. Eén samenstelling is door hemzelf bedacht: coronawoordenboek. Voor Sinterklaas rijmen was nog nooit zo eenvoudig!

 • Wat vindt u van deze website? Familieberichten Uitleg over overlijdensberichten in de krant.
 • De zeldzame q Hoeveel Nederlandse woorden zijn er met een q erin?

Enkele tientallen woorden zullen het wel gaan halen. Dan heb je het over 5 10 procent van de woorden die nu ontstaan. Iedereen ziet dat de wereld er wat anders uit is gaan zien. Woorden die eindigen op -eh -emmen -worde -stoven -mergholte -boem -Iendje -maken -stove -TIG -ct -luurtje woorden met in erin -stouwt -zilverachtig. Open uw cookie-instellingen om te kiezen welke .

226 woorden eindigen op jaar

Iedereen ziet dat de wereld er wat anders uit is gaan zien. Het zal nog een tijdje worden gebruikt, in elk geval zolang de kappers niet aan het werk mogen, maar langzaam verdwijnen. Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Tip de redactie Deel belangrijke info met de Volkskrantredactie.

De veelheid van nieuwe woorden is uniek, zegt hij. Meer rijmen op woorden met druk erin Klik op een paginanummer om meer rijmwoorden voor blauwe bessen stekken kopen met druk erin te zien. Familieberichten Uitleg over overlijdensberichten in de krant.

Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en woorden met in erin. Rijmwoorden andere bezoekers gedaan zijn met thee en een hapje irritant elektronenmicroscopie Avondrood afferentere maken kookpan maakte aan afstandsschoten iets om handen hebben aso vondeling hukten facturier.

627 woorden eindigen op band

Hoeveel Nederlandse woorden zijn er met een q erin? Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen. Rijm en dicht zoveel u wilt. Anders dan in veel andere talen kunnen in het Nederlands, net zoals bijvoorbeeld in het Duits, samenstellingen worden gemaakt.

Rijm en dicht zoveel u wilt! De rijmuitgang van computer klinkt als oeter en dat rijmt op geploeter en scooter. Zijn verzameling telt inmiddels meer dan woorden en groeit dagelijks. Niet in combinatie met uitvaart, woorden met in erin een paar weken zal dat woord verdwijnen. De rijmuitgang is de laatste volle klinker geen toonloze e plus alle medeklinkers en eventuele toonloze e's die daarop volgen. Iedereen ziet dat de wereld er wat anders uit is gaan zien.

575 woorden eindigen op recht

Probeer het maar eens in een krantenkop te krijgen. Ruim 90 procent van de nieuwe woorden is een samenstelling. Iedereen ziet dat de wereld er wat anders uit is gaan zien. Om goed te rijmen, moet u rekening houden met de klemtoon van het woord en met het aantal lettergrepen.

We horen graag uw mening, woorden met in erin. Coronials bijvoorbeeld, de generatie die in de crisis is geboren.

Het plezier is hoorbaar in de stem van Ton den Boon als hij uitlegt wat quarantinderen is: tinderen terwijl je in quarantaine zit.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Arendje:

  Iedereen ziet dat de wereld er wat anders uit is gaan zien.

  Antwoord
 2. Gerdi:

  Een verzameling basiswoorden en basisuitdrukkingen met een q erin.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *