Avent elektrische sterilisator gebruiksaanwijzing

Datum van publicatie: 07.03.2021

Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Terug naar andere vragen. Neem de tijd om de gebruiksinstructies helemaal door te nemen.

Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd. Alles weergeven Minder weergeven. Veelgestelde vragen. De garantie is alleen. Problemen oplossen Overige problemen 2 Er blijft wat water achter in de flessen na het steriliseren.

Dan raden we je aan om hiervoor telefonisch contact op te nemen? Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer. Indicatielampjes 1 Het indicatielampje gaat niet aan, avent elektrische sterilisator gebruiksaanwijzing.

Probleemoplossing Hoe lang blijven items na een volledige cyclus steriel. Hoelang moet ik wachten tussen twee stoomsessies.

Om de mandjes te openen worden. Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.
 • Abonneer en bespaar. De garantie is alleen.
 • Is de verpakking geschikt voor recycling?

Handleiding

Krijg eenvoudig toegang tot product ondersteuning. Controleer uw email Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Upload from disk. Wil je liever een medewerker spreken? Reiniging en Onderhoud Hoe maak ik flessen en spenen schoon? Houd de dekking van de garantie van het product in de gaten.

 • Giet het apparaat leeg en. Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.
 • Lukt dit niet? Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken.

Krijg eenvoudig toegang tot product ondersteuning. Is dit normaal. Laat dit net zolang inwerken. Buiten bereik van kinderen en houden. Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord. Indicatielampjes 1 Het indicatielampje gaat niet aan.

Krijg de ondersteuning die u nodig hebt

Dan raden we je aan om hiervoor telefonisch contact op te nemen. Buiten bereik van kinderen bewaren. Andere nuttige links Garantie. Houd de dekking van de garantie van het product in de gaten.

Kom in aanmerking voor promoties en speciale aanbiedingen. Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud. OF: Avent elektrische sterilisator gebruiksaanwijzing zijn maar weinig artikelen geladen in de sterilisator.

Er brandt een oranje lampje op mijn elektrische Avent-stoomsterilisator Kan ik het sterilisatieproces van mijn Philips Avent-sterilisator stopzetten.

Als u.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Bekijk alle onderdelen en accessoires. Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent! Chat met ons Chat offline.

 • Terug naar boven.
 • Ontdek  Mijn Philips.
 • Hoe lang blijven items na een volledige cyclus steriel?
 • Terug naar andere vragen.

Algemene avent elektrische sterilisator gebruiksaanwijzing. Ik kan me gemakkelijk op elk moment uitschrijven. Stoomsterilisator defect raakt binnen 24 maanden vanaf de.

Meer informatie. Ontdek  Mijn Philips. Hoe lang moet ik voorwerpen voor mijn kind blijven steriliseren! Giet eventueel! Raadpleeg de afbeelding zoals.

Abonneer en bespaar. Gebruiksaanwijzing PDF bestand, 2. OF: Er zijn maar weinig artikelen geladen in de sterilisator. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is.

De handleiding is 2,71 mb groot. Waarom begint het apparaat direct met opwarmen wanneer ik de stekker in het stopcontact steek. Probeer dan onze zelf service!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Cato:

  Schakel de sterilisator 1 à 2 minuten in. Kleinere ladingen duren langer.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *