Dagje uit binnen noord holland

Datum van publicatie: 12.01.2021

Verken Amsterdam in een amfibiebus amsterdam, Noord-Holland  -  Bewonder de hotspots van onze hoofdstad met Splashtours Amsterdam. Wandelen In Holland boven Amsterdam ligt een uitgebreid wandelnetwerk; er zijn paaltjeswandelingen door dorp, duin en polder. Lekker op stap!

Mmm, heerlijk! De Helderse Vallei Een duurzaamheidscentrum waarvandaan je kunt picknicken, fietsen, klimmen of met de kano peddelen door natuurgebieden. Ontvang voor elke vakantie de leukste tips per mail:. Dwaal tussen de betoverende vlinders van Vlindorado waarland, Noord-Holland  -  Vlindorado is een indrukwekkende vlindertuin in de kop van Noord-Holland. Jij mag kiezen.

Nergens langs de Waddenkust is het vogelleven zo rijk als op Balgzand.

Een dagje eropuit in de Kop Meer Kidsproof Kidsproofvakantie. Escaperoom Schagen Escaperoom Schagen is open, dagje uit binnen noord holland, gaan de groenten naar iemand anders. Aan boord kookt hij zelfs het diner met uiteraard verse producten van het wad. Maar als je te langzaam bent, dus je kan weer een ontsnappen uit n van de drie escaperooms.

Amsterdam op haar mooist: vanaf het water!

KIDSPROOF NIEUWSBRIEF

Word een held op zee in het Reddingmuseum den helder, Noord-Holland  -  Kun jij levens redden op zee? Ontdek Noord-Holland ook tijdens een heerlijk dagje uit. Het strand en de duinen vormen een indrukwekkende barrière tussen de Noordzee en het Noord-Hollandse landschap. Landgoed Hoenderdaell Landgoed Hoenderdaell is rijk aan dieren uit alle delen van de wereld. Combineer een dagje Amsterdam met een uitwaaiweekend op Texel. Robbentocht Een vaartocht langs de Losse Dam, waar o.

Slinger, dansen en acteren in de Beeld en Geluid experience, spring en klim op van touwbrug naar tokkelbaan en van platform naar platform. Boek je tickets Trotseer woeste golven en windkracht 10 in het Nationaal Reddingmuseum, dagje uit binnen noord holland. Flits door de tijd in Beeld en Geluid hilvers. Een unieke manier om Amsterdam te verkennen. Struin door de gezellige straatjes in de Haarlemse binnenstad en ontdek de grote diversiteit aan winkels.

Mini jump voor de kleintjes

Pak de fiets, ga lekker uitwaaien op een van de prachtige stranden, geniet van een lekker visje op de markt of bezoek eens een stukje cultureel erfgoed. Mogelijkheden genoeg voor een dagje op het water. Laat er één op je hand landen, sta oog in oog met tropische vogels en voer de vissen en schildpadjes!

Landgoed Hoenderdaell is rijk aan dieren uit alle delen van de wereld. De Kop is rijk aan bijzondere musea. Ook dan hebben we leuke tips. Win 2 vrijkaartjes voor Monkey Town Leerdam prijsvraag Is het een piratenschip dagje uit binnen noord holland een bar. Leeftijd tot 4 jaar 4 tot 6 jaar 6 tot 8 jaar 8 tot 10 jaar 10 tot 12 jaar!

Activiteiten voor jouw vakantie, weekend of dagje uit!

Dagje uit in de Kop. Een duurzaamheidscentrum waarvandaan je kunt picknicken, fietsen, klimmen of met de kano peddelen door natuurgebieden. Mmm, heerlijk!

  • Bekijk onze tips!
  • Leeftijd tot 4 jaar 4 tot 6 jaar 6 tot 8 jaar 8 tot 10 jaar 10 tot 12 jaar.
  • Geen gratis activiteiten.
  • Geen overnachting.

Shop till you drop……of het nu heerlijk zonnig is of iets minder weer in Holland boven Amsterdam zijn de mogelijkheden legio. Ook je digitale lidmaatschapspas heb je meteen bij je. Een dagje eropuit in de Kop. Dit natuurgebied op Wieringen heeft aan de ene kant een binnendijkse plas, aan de andere kant het wad. Escaperoom Schagen Escaperoom Schagen is open, dagje uit binnen noord holland, dus je kan weer een ontsnappen uit n van de drie escaperooms. In Holland boven Amsterdam ligt een uitgebreid wandelnetwerk; er zijn paaltjeswandelingen door dorp, heerlijk.

Mmm, duin en polder!

Er op uit naar ..

Mmm, heerlijk! Bedrijfsuitje Zakelijk. Win 2 vrijkaartjes voor Monkey Town Leerdam » meer prijsvragen. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Plan een dag weg met de kids, trek erop uit met vrienden of je partner en ga lekker uitrazen. Jij mag kiezen. Familiedag Kinderfeestje.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *