Geen youtube meer op smart tv samsung

Datum van publicatie: 21.02.2021

Youtube is verder gratis…. Heb hen naar deze site verwezen.

Maar een nieuwe ga ik niet kopen. Met de Google Home-app weet je altijd hoe het met je huis is gesteld en wat je hebt gemist.

Aan iedereen met een philips smart tv: voor sommige modellen ook non-android is inmiddels een firmware upgrade waardoor je weer youtube kunt kijken. Vanaf je telefoon kun je nu Youtube bedienen en de video pauzeren, doorspoelen of stoppen.

Veel eenvoudiger en goedkoper dan hier een 'dure' smart-tv voor aanschaffen. YouTube-beleid Melding en handhaving Privacy- en veiligheidscentrum Auteursrecht en beheer van eigendomsrechten. Erg raar dat Ziggo hier allemaal niets van wist.

Top Posters. Hier zelfde probleem. Het is misschien een beetje onduidelijk uitgelegd vandaar dat ik een foto heb toegevoegd. Recensies Reviewbeleid. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Beide werken niet meer!!
 • Ik hoop in ieder geval dat dit zo blijft. Beste ik heb ook hetzelfde probleem.
 • Als je een video afspeelt, kun je Meer acties selecteren om extra opties te zien.

YouTube-applicatie werkt straks niet meer met smart tv’s uit 2012 of eerder

Youtube is van Google en Google heeft besloten om een aanpassing te doen waardoor de ondersteuning op oudere TV's niet meer mogelijk is. Netflix plaatst enkele documentaires gratis Installeer de nieuwste Youtube app op zowel de telefoon als smart tv. Ze lieten mij beiden de TV opnieuw instellen fabrieksinstelling om dit probleem op te lossen.

Als je een Apple TV van de derde generatie hebt, is de YouTube-app standaard beschikbaar in je hoofdmenu.

Ik heb hetzelfde probleem met YouTube en vind dat zeer vervelend want oa dames kapsels halflang koop je een smart tv? Aanklikken je hebt het op je tv via je modem. Is deze receiver wat. Indien je tv aanstaat verschijnt het Chromecast icoontje in beeld. Ik heb altijd muziek kunnen spelen via smart tvnu ineens sinds een week niet meer.

Account Options

Meer over de Google Chromecast vind je hier. En is er nog steeds een grote differentiatie aan besturingssystemen en beschikbare software. We werken in tijdvakken van 2 uur, dus van , , , , , het laatste tijdvak is van

Deze geeft je de volgende mogelijkheden: Home coffeeshop de wolf utrecht niederlande je terug naar de homepage. Als je daarop klikt, verschijnt de naam van jouw Chromecast. Ik heb een Philips smart tv in gekocht:- echt voor griekse musiek met videos van youtube en voor facebook:- Ik ben zo verdrietig het waren mijn laatste centjes:- en heb erg lang moeten sparen voor euro, geen youtube meer op smart tv samsung.

Meer informatie over de voordelen van YouTube Premium Je Premium-lidmaatschap beheren Je Premium-facturering beheren Een YouTube Premium-gezinsabonnement afsluiten Aanmelden voor een Premium-lidmaatschap voor studenten Problemen met je YouTube Premium-lidmaatschap oplossen Problemen met facturering en betalingen oplossen.

De Chromecast zorgt ervoor dat de inhoud van de bovenstaande apparaten eenvoudig op je tv kunnen worden afgespeeld!

Abonneer je op onze tips en blogs

Met de Google Home-app kun je hiervoor geschikte lampen, camera's, tv's en meer vanaf één plek bedienen en beheren. Goed nieuws, Elmer. YouTube Helpforum Forum. Vaak lees ik over problemen dat youtube bij het laden vastloopt. Zodra je de Chromecast heb geïnstalleerd , open je de Youtube app op je telefoon.

Vandaag Elmer zijn bericht gezien, ik heb een Panasonic smart tv waarop ik altijd youtube aanzetten met mijn Samsung telefoon. En die winkel …. Okay, wellicht kun je onderstaande dingen proberen: Check of zowel de smart tv als telefoon nog steeds verbonden zijn met hetzelfde wifi netwerk. Let me know? Dat kan meerdere oorzaken hebben, en inderdaad op de Philips website een update gevonden van mijn model 47pflh.

Youtube streamen met een Apple TV

Mijn advies aan ieder die dit leest en een Smart TV wil kopen is: Koop gewoon een Smart TV met een Android Operating System en dan heb je daar een stuk langer plezier van omdat deze wel gewoon ge-update blijft worden en je dan dus niet al na 2 jaar met een domme TV zit opgescheept. Je ziet in één oogopslag wat er in je huis gebeurt. SmartHub resetten werk heel even, keer erop gaat het weer mis.

Verschillende versies van de YouTube-app op tv YouTube op tv is een geoptimaliseerde versie van YouTube waarmee je eenvoudig YouTube-video's van hoge kwaliteit op je televisie kunt zoeken en bekijken? Zo bereik je sneller wat je wilt. Ik heb altijd muziek kunnen spelen via smart tval de rest werkt??.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Jorge:

  Re: Samsung Smart TV's na 2 jaar al afgeschreven voor YouTube Ongelezen bericht door snuffel1 » 05 aug angel, het betreft reeds aangeschafte smart tv's die al wat ouder zijn en in die tijd best wel een boel centjes kostten.

  Antwoord
 2. Mickey:

  Anders kregen we hier topics als 'mijn tv is onbruikbaar, omdat ie is gehackt en ik krijg geen garantie omdat ik niet geupdate heb en een onveilige app gebruikte'.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *