Google earth installeren windows 10

Datum van publicatie: 20.02.2021

Português: Instalar o Google Earth. Het vertrouwen van onze gebruikers heeft onze hoogste prioriteit! Reacties redactie 28 Feb -

Uw score:. De nieuwe versie is een web-app. Meer review geplaatst op 29 augustus Google Earth is een interactieve 3D-atlas. Deel deze download:.

Ting Vit: Ci t Google Earth. Is het programma genstalleerd dan kun je het gaan gebruiken. Op een Android tik je op de knop Install om het installeren te starten. Controleer het volgende om firewallproblemen in uw antivirussoftware op te lossen:. Open het bestand Install Google Earth Pro.

Het installeren van Google Earth vergt slechts enkele minuten; je kunt er zelfs voor kiezen om deze alleen maar als onderdeel van je browser te installeren. Meer review geplaatst op 29 augustus
  • Pros: makkelijk te gebruiken inzoomen en 3D-modellen Meer review geplaatst op 6 mei
  • Enkele voorbeelden van veelvoorkomende antivirussoftware met firewall:.

Google Earth Pro verwijderen

Tik op het apps-icoontje om het te openen en te beginnen met het gebruiken van Google Earth. Verder kunt u 'tijdreizen' door oude beelden van een locatie te bekijken. Afhankelijk van de instellingen van je browser kan het nodig zijn om dit te bevestigen. Na enkele ogenblikken zal zichzelf installeren en daarna opstarten. De grafische engine is zeer indrukwekkend en de hoeveelheid plaatsen die je kunt bezoeken is enorm.

Geen downloadlocatiekeuze..

  • Je kunt Google Earth gratis downloaden vanaf Google's website. Ja Nee.
  • Jeen Buis 7 Aug -

Google Earth heeft hierin een nieuw uiterlijk en functies als Voyagerde wonderen van de wereld en de zeebodem, en Ik google earth installeren windows 10 een gok waarmee je naar een willekeurige plek op aarde ga. WizCase Downloads Google Earth.

Van grote steden tot nationale park. Lees de Gebruikersvoorwaarden helemaal door en ga ermee akkoord. Je kunt Google Earth op zowel je mobiel als op een tablet gebruiken.

Horizontal Tabs

WizCase Downloads Google Earth. Niet zo weg van chrome ook. Deel deze download:.

Installeer Google Earth. Klik op de link "Google Earth"! Misschien is het nodig om het wachtwoord van je account in te vullen.

Helpcentrum Google Earth. U kunt ook de sterrenhemel bekijken met de ingebouwde Google Sky.

Specificaties van de app

Google Earth Pro installeren en verwijderen Belangrijk: Als je Google Earth Pro en de functies ervan wilt gebruiken, moet je de volgende versies van de app hebben: Versie 7. Dan kunt u scheepswrakken, reizen van Jacques Cousteau en nog veel meer zien.

Google Earth is een leuk speeltje om heel wat uren mee door te brengen. Google Earth is een geweldig programma om satellietbeelden mee te bekijken. Met je muiswiel beweeg je je vervolgens door de stad.

Pros: makkelijk te gebruiken inzoomen en 3D-modellen Google earth installeren windows 10 review geplaatst op 6 mei In dit artikel: Het installeren van Google Earth op je computer.

Google Earth Pro 7. Dit artikel is 4. Controleer of je voldoet aan de systeemvereisten. Je computer dient wel te voldoen aan de minimale systeemvereisten van Google Earth Zie het vorige deel en je browser moet n van de volgende versies zijn of nieuwer: Chrome 5.

Toets politiek juridische dimensie en ge WizCase Downloads Google Earth.

Vrageninfo

Met Google Earth bekijk je de aarde vanuit alle hoeken, dankzij een mix van satellietfoto's, luchtfoto's en Street View.

Je kunt de software voor satellietweergave, Street View, 3D-weergave van gebouwen, bezienswaardigheden, sterren, de maan en een live video van Mars volledig gratis downloaden. Minimaal: Besturingssysteem: Mac OS

Verder is Google Earth alleen nog een website google earth installeren windows 10 Google Chrome dus geen software. Meer review geplaatst op 29 augustus ? Behalve de desktop-applicatie voor Windows en Mac en de apps voor Android en iOS is er ook een webversie die u met uw web browser Chrome, Firefox en Opera worden ondersteund kunt bekijken.

Het installeren van Google Earth op je mobiele apparaat.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *