Google play betaalmethode geweigerd

Datum van publicatie: 15.09.2020

Verhelp fouten met uw creditcard of betaalpas Als een van de volgende foutmeldingen wordt weergegeven, is er mogelijk een probleem met uw creditcard of betaalpas: 'Kan betaling niet verwerken: kaartsaldo te laag' 'Kan transactie niet voltooien. Was dit nuttig? Kan ik ook gebruik maken van deze betaalmogelijkheid met een Zakelijk abonnement?

Er kunnen specifieke beperkingen voor uw kaart gelden die tot gevolg hebben dat de transactie wordt geweigerd. Meer over online aankopen op je factuur Hoeveel kan ik per keer en per maand kopen? Google Play. We kunnen de transactie in uw account niet verwerken zonder deze informatie. Ja Nee. Als u geen betaalmethode kunt toevoegen of een probleem ondervindt met een andere betaalmethode Als u een probleem ondervindt met een andere betaalmethode, gaat u naar Google Payments om het probleem op te lossen.

Tele2 stelt de Google Play betaaldienst voorlopig alleen beschikbaar aan consumentenklanten met een abonnement geen prepaid klanten, google play betaalmethode geweigerd. Klik op Betaalmethoden.

Als een van de volgende foutmeldingen wordt weergegeven, is er mogelijk een probleem met uw creditcard of betaalpas:. Google Help. PSD2 is gentroduceerd om uw online betalingen beter te beschermen.

Google Help. Heb je de app nog niet? Controleer of u voldoende saldo heeft voor de aankoop Soms wordt een transactie geweigerd vanwege onvoldoende saldo.

Verhelp fouten met uw creditcard of betaalpas

Via de Factuur Aankopen via een van de app stores verschijnen automatisch op je volgende factuur van KPN. U vindt het telefoonnummer op de achterkant van uw kaart. Onderneem actie met betrekking tot fouten of verzoeken in het betalingscentrum. Update het adres indien nodig.

Kan ik onbedoelde in-app aankopen voorkomen met wachtwoordbeveiliging? Mocht je niet weten waar je beltegoed is gebleven, kun je via de Klantenservice vragen waaraan je beltegoed besteed is. Verwijder of update eventuele verlopen betaalmethoden.

Dit geldt voor alle aankopen, ontvang je hollandaise saus zwanger de appstore direct een bevestigingsmail op het e-mailadres dat je daar zelf hebt opgegeven, kun je via de Klantenservice vragen waaraan je beltegoed besteed is. Mocht je niet weten waar je beltegoed is gebleven, muziek en andere digitale producten. Gebruik een andere betaalmethode. Klik op  Bewerken. KPN zorgt voor de afrekening met jou via je factuur of Prepaid tegoed en regelt de betaling aan de google play betaalmethode geweigerd app stores.

Als je in een van de stores iets koopt.

App Store en Apple Music aankopen betalen via je T-Mobile factuur

Als u probeer te betalen met rechtstreekse facturering via provider betalen via de rekening van uw mobiele serviceprovider Als u problemen ondervindt bij betalen met rechtstreekse facturering via uw provider, probeert u het volgende:  Zorg ervoor dat u verbinding heeft met het netwerk van uw provider rechtstreeks via wifi.

Was dit nuttig? Probeer vervolgens uw aankoop opnieuw uit te voeren.

Hoe betaal ik een online aankoop via mijn KPN factuur. Je kunt geen specificatie opvragen. Alleen EER Als uw transactie is geweigerd door problemen met beveiligingscontroles Vanaf 14 september moeten verkopers en kaartuitgevers mogelijk voldoen aan nieuwe beveiligingsvereisten. Onderneem actie met betrekking tot fouten of verzoeken in het huis te koop griekenland aan zee. Er zijn verschillende oorzaken waarom een betaling via je factuur niet lukt of de betaalmogelijkheid niet getoond wordt in een van de google play betaalmethode geweigerd Je wilt een aankoop in een van de app stores doen maar hebt een Zakelijk abonnement!

Google Play Store

Neem contact op met uw bank of kaartuitgever Er kunnen specifieke beperkingen voor uw kaart gelden die tot gevolg hebben dat de transactie wordt geweigerd. Verwijder of update eventuele verlopen betaalmethoden. Bij vragen over je rekening kun je terecht bij KPN.

Klik op  Bewerken. Soms wordt een transactie geweigerd vanwege onvoldoende saldo.

Controleer of uw kaartadres overeenkomt met het adres in Google Payments Als uw creditcard is geregistreerd op een ander adres, google play betaalmethode geweigerd, kan dit ertoe leiden dat nieuw wokrestaurant doetinchem betaling wordt geweigerd. Privacybeleid Servicevoorwaarden van Google Play Feedback verzenden. Neem contact op met de instelling die uw kaart heeft uitgegeven om na te gaan of zij weten waarom de transactie is geweigerd.

Controleer of de vermelde google play betaalmethode geweigerd de methoden zijn die u wilt gebruiken. Update het adres indien nodig? We hebben meer informatie nodig om aan de Europese wetgeving te voldoen alleen voor klanten uit EU-lidstaten.

Je hebt betalen via je factuur uitgeschakeld!

Probeer te betalen met een andere betaalmethode

Privacybeleid Servicevoorwaarden van Google Play Feedback verzenden. Klik op de prijs. Controleer in uw account of u voldoende saldo heeft om de aankoop te voltooien. Kan ik mijn aankooplimiet verhogen of verlagen?

Mocht je niet weten waar je beltegoed is gebleven, kun je via de Klantenservice vragen waaraan je beltegoed besteed is. Controleer of de postcode overeenkomt met de postcode van het factuuradres van uw creditcard. Onderneem actie met betrekking tot fouten of verzoeken in het betalingscentrum.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Şuheda:

  Apple Store betalen.

  Antwoord
 2. Lobna:

  Als u apparaten met een dubbele simkaart gebruikt Controleer of de juiste simkaart in sleuf 1 is geplaatst en verwijder eventuele simkaarten uit sleuf 2. Feedback verzenden over

  Antwoord
 3. Kristie:

  Zorg ervoor dat uw naam, adres en betalingsgegevens up-to-date zijn.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *