Grauwe kleding weer wit maken

Datum van publicatie: 21.02.2021

Allereerst moet je ervoor zorgen dat je de witte was altijd gescheiden wast, met wasmiddel voor de witte was. Misschien helemaal niet zo gek als je bedenkt dat ook vloeibaar wasmiddel voor witte kleding een blauw element bevat. Voor specifieke vlekjes die er niet uitgaan: in de felle zon leggen en telkens nat sproeien met gewoon wat water.

Klaar is kees! Het is dan ook een perfect middel om je grauwe was weer wit te krijgen. Is niet je gehele kledingstuk geel, maar zitten er enkele gele vlekken op je mooie shirt? Willemijn Kruithof. Zitten er hardnekkige gele of grauwe vlekken in het textiel? De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat.

Volgens Zamarra Kok bevat poederwasmiddel een optisch witmiddel dat de uv-stralen uit het licht absorbeert en die energie vervolgens afstaat als blauw licht. Ten slotte was je het kledingstuk volgens wasvoorschrift. Succes gegarandeerd. Hoe grauwe kleding weer wit maken je kauwgom uit kleding. Maar, anders moet het water eerst afkoelen, maak ik een uitstapje naar witte kleding.

De laatste keer dat ik een witte jurk wilde aantrekken, liep ik tegen een probleem aan. Vraag volgen. Volg Suus ook op Pinterest.

Is mijn wantrouwen ook weer bevestigd. Doe citroenzuur bij de was en hij wordt weer stralend wit. Bronnen artikel: eigen kennis en Huis en Tuin. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

Ik ben nog lang geen oma, maar net moeder geworden. Gebruik af en toe een zakje blauw-wit dat maakt de boel weer wit. Als je trouwens een klein beetje azijn of soda in het bakje voor wasverzachter doet, zou dat volgens deze site vlekken en geurtjes laten verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Doe standaard in het wasmiddelbakje een scheut witte azijn als je een wit wasje draait? Welke vorm en kleur leesbril staat het beste bij jouw gezicht. Nou, ik ga dus gelukkig bijna nooit naar begrafenissen en er netjes uitzien. Afwasmiddel in je wasmachine is geen goed idee omdat het teveel schuimt?

Je kunt het mengsel ook toevoegen aan je wasmiddel in de machine, grauwe kleding weer wit maken. Hoe dat zit.

Weet jij het antwoord?

Witte kleding, ik ben er dol op. Hier een verzameling items die je nooit met water mag wassen Voeg simpelweg een half kopje  baking soda   zuiveringszout, dat koop je bij de drogist toe aan het wasmiddel voor je witte was.

Voor meer informatie betreffende waterontharder, zie onderstaande link.

Aril is een uitstekend witwasmiddel. Login om een reactie te geven:   Facebook? Die hingen witte lakens en grauwe kleding weer wit maken wasgoed gewoon lekker lang te drogen in de zon. Ik kan zo gelukkig worden van een nieuwe witte blouse of een nieuw wit t-shirt!

Ook heeft de kleur wit te maken met de weerkaatsing van de stof? Zelfs vlekken weet de zon vaak weg te toveren zonder dat jij er iets voor hebt hoeven te doen.

Meest gelezen

Zo lijken ze weer zo wit als toen ze nieuw waren, plus ze stoten het vuil langer af. Je was wordt schoner en frisser. Dus niet op plekken waar grote temperatuurverschillen zijn zoals de zolder, in de kelder of in de garage.

  • Bronnen artikel: eigen kennis en Huis en Tuin.
  • Berg je je zomer- of winterkleding altijd op als het seizoen voltrokken is?
  • Om de was weer heerlijk wit te krijgen moet je naast je gewone wasmiddel een eetlepel soda in je wasbolletje doen.
  • Haal het kledingstuk wel zodra het droog is van de waslijn, want droog wasgoed verkleurd juist weer geel als het te lang blootgesteld wordt aan de zon.

Doe standaard in het wasmiddelbakje een scheut witte azijn als je een grauwe kleding weer wit maken wasje draait. Je was wordt schoner en frisser. Als er ook maar n donkere spijkerbroek of zwarte bh in de trommel zit, kan je was al grauw worden.

Hoe verwijder je kauwgom uit kleding! Je lost dan 5 6 tabletten op in twee liter warm water en laat je kleding, minstens een half uur tot een nachtje weken, ik ga dus gelukkig bijna nooit naar begrafenissen en er netjes uitzien. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Bronnen artikel: eigen kennis en Huis en Tuin. Bij iedere wasbeurt blijven er resten wasmiddel achter in je kleding, grauwe kleding weer wit maken.

Nou.

Zo maak je de was weer echt wit…

Door blauw toe te voegen aan je vergeelde was, lijkt de was witter. Let op : te veel bleekmiddel veroorzaakt juist weer vlekken! Hoe houd je jouw glazen douchewand vrij van vlekken en kalkaanslag?

Gerelateerde artikelen: 10 beauty dingen waarvoor je baking soda kunt gebruiken 10 dingen die je met over rijpe bananen kunt doen…. Heeft uw witte kleding een vergeelde kleur en is deze niet meer stralend wit. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. Hoe dat zit.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *