Id samsung account

Datum van publicatie: 24.11.2020

Nadat u de Samsung-back-up hebt gemaakt, kunt u gemakkelijk gegevens herstellen wanneer u de verloren of verwijderde gegevens wilt terugvinden.

Android-tutorials, geruchten en nieuws.

Deze knop staat in de linkerbenedenhoek van het scherm. Open de app Instellingen. Tik onderaan op Account toevoegen. Uit de bovenstaande beschrijving moet je hebben geweten dat een Samsung-account erg handig is om je Samsung-telefoon te beheren. Als u foto's, video's en bestanden uit de Samsung-services die eerder zijn gedeeld, wilt verwijderen, moet u deze zelf verwijderen van uw OneDrive. Forgot your password?

Profielgegevensdie wordt gebruikt om uw identiteit te verifiren, erg belangrijk is om het Samsung-account op te halen, id samsung account. Selecteer Services met toegang tot uw gegevens.

Eero vs Google Nest Beste mesh wifi-systeem in Selecteer Beveiliging! U moet weten dat de informatie die u hebt ingevoerd om het account in te stellen. Bekijk het gedetailleerde proces om het account of wachtwoord te herstellen? Stap 2 Selecteer "Aanmelden" id samsung account klik erop om naar de aanmeldingspagina van het Samsung-account te gaan.

Português: Criar uma Conta da Samsung.
 • Je moet ervoor zorgen dat je voornaam, familienaam en geboortedatum correct werden ingevoerd op deze pagina. Op bepaalde Samsung-apparaten kunt u nu een back-up van de foto's en video's uit uw Samsung Gallery en kunt u uw MyFiles-documenten maken op OneDrive en uw Samsung-account gebruiken om u aan te melden bij uw Microsoft-account.
 • Waarom ik de regio niet kan bijwerken voor mijn Samsung-account Samsung heeft een beperking om uw regio of land bij te werken.

Gerelateerde artikelen

Profielgegevens , waaronder de unieke identifier van uw Microsoft-account, die wordt gebruikt om uw identiteit te verifiëren. Selecteer en vink de gewenste bestanden aan en klik op de knop "Nu back-up maken" om de gegevensback-up te starten. Om het Samsung-account voor de verloren Samsung Galaxy-telefoon te herstellen, moet u mogelijk de gegevens online op een computer ophalen. Kies het Zoek e-mail tabblad, kunt u hetzelfde proces volgen om de voornaam, achternaam en geboortedatum in te voeren om naar de database te zoeken en dienovereenkomstig een e-mailadres te matchen.

Natuurlijk moet je de informatie bijwerken, het is belangrijk om herstel uw Samsung account. Voer gewoon de Samsung-account-ID of het telefoonnummer in dat aan het Samsung-account is gekoppeld om uw wachtwoord op te halen of opnieuw in te stellen. Uw profielfoto en contactgegevens worden ook doorgegeven, maar deze gegevens worden niet door Samsung opgeslagen of gebruikt.

Selecteer Wachtwoord en beveiliging. Bahasa Indonesia: Id samsung account Akun Samsung. Hoe meer u ons vertelt, hoe beter we u kunnen helpen? Controleer de manieren als volgt. Dit kan worden gedaan via de initile installatiewizard of handmatige configuratie.

Account Options

Belangrijk : De instellingen kunnen per telefoon verschillen. Hoe kunnen we het nog beter doen? Voer desgevraagd het wachtwoord van uw Samsung-account in en tik op Gedaan om de verwijdering van het account van uw apparaat te bevestigen. Conclusie Wat is de beste methode om het Samsung-account te herstellen?

Nadat je het orange wellness centre badkledingdag hebt geverifieerd, kun je accounts toevoegen aan je telefoon. Open de app Instellingen. Een Samsung-account is een van de vereisten voor het gebruik van Samsung-producten en -services op een Samsung-apparaat. Als id samsung account je e-mail, wordt je Samsung-account ingesteld op je Galaxy S Alle rechten voorbehouden, S.

UP.

Welke gegevens worden gedeeld en hoe worden deze gebruikt?

YSK: Er is een eenvoudige manier om de tabschakelaar van Samsung…. Je moet ervoor zorgen dat je voornaam, familienaam en geboortedatum correct werden ingevoerd op deze pagina. U kunt genieten van verschillende Samsung-services via één Samsung-account, zonder dat u zich voor elke service afzonderlijk hoeft aan te melden.

Lijst met interne codenamen van Google voor elk pixelapparaat ooit.

Ga naar uw account. Wat is het Samsung-account. Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. Bekijk gewoon het e-mailadres, dat beschikbaar is met de eerste drie letters, id samsung account, nieuws en geruchten. Android Pocophone Poco F2 Releasedatum. Als eerste nieuwe functies krijgen. Dit kan worden gedaan via de initile installatiewizard of handmatige configuratie.

Password recovery. Deel 3. Lees verder voor meer gedetailleerde instructies over het aanmaken en verwijderen van het Galaxy S20 Samsung-account.

Het delen van uw gegevens stopzetten Als u wilt stoppen met het delen van gegevens moet u de machtigingen voor het delen van gegevens verwijderen door de verbinding tussen uw accounts op te heffen, id samsung account. Conclusie Wat is de beste methode om het Samsung-account te herstellen.

Volg dan onderstaande stappen om door te gaan.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Mücahid:

  Schermafbeeldingen die elke stap weergeven, zijn ook bedoeld als visuele weergave voor het geval u problemen ondervindt bij het uitvoeren van de gegeven instructies. Stap 2 Selecteer "Aanmelden" en klik erop om naar de aanmeldingspagina van het Samsung-account te gaan.

  Antwoord
 2. Ina:

  Als je nieuw bent op het Android-platform en wat input nodig hebt om dit voor elkaar te krijgen, kun je deze eenvoudige tutorial raadplegen. U kunt de automatische back-up op uw Samsung-telefoon inschakelen.

  Antwoord
 3. Rozemarie:

  Vergeleken: de 5 beste Reddit-apps voor Android.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *