Kerststuk zelf maken met takken

Datum van publicatie: 07.03.2021

Denk hierbij aan de kerstmannetjes, kerstballetjes, appeltjes, huisjes of slingers. Zelf kerststukje maken: een bloempotje pimpen tot kerststukje.

We beginnen bij de basis, want daar begin je immers als je een kerststuk maakt. Je kunt natuurlijk wel bij de supermarkt terecht om goedkoper uit te zijn, maar dat merk je direct in de kwaliteit van het stuk. Het is heel belangrijk dat je dit horizontaal doet. Als je hiermee klaar bent, staat of ligt jouw eerste kerststuk voor je.

Foambloemen uitvouwen Vouw de bloemen uit, tot een natuurlijke bloem en buig ze verschillende kanten op. Dit doe je door aan beide zijden horizontaal een tak groen in te steken en verticaal ook.

Door het ijzerdraad in de foambloemen, kies ik voor een driehoek. Snijd de oase op maat van het bakje waar je je stuk op maakt. Kerststuk zelf maken met takken Giant twist go double power display Contact.

En houd altijd de lijnen van je stuk die driehoek in de gaten. Je zult merken dat je veel mogelijkheden hebt om een kerststukje zelf te maken. Stap 2: Vorm van het kerststuk bepalen Als je het vooraanzicht neemt, zijn ze makkelijk te vormen en de goede kant op te buigen.

Het is helemaal niet moeilijk om een kerststukje zelf te maken. Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande.

1. Snijd de hoeken van de oase weg

Informatie Helpdesk. Daarnaast heb je ook wat groen nodig om een kerststuk te maken. Stap 5: Groot materiaal In dit kerststuk gebruiken wij een berkenzwam.

Er mogen geen materialen tegen de kaars aankomen of in aanraking kunnen komen met de vlam als de kaars brandt. Daarnaast is het handig om een tangetje, snoeischaar en een scherp mesje binnen handbereik te hebben.

Wij helpen je in een serie artikelen stap voor stap bij het kerststuk zelf maken met takken van een kerststuk. Eerst bepaal ik de breedte: aan de zijkanten wil ik het stuk even breed hebben. Daarnaast heeft dit als voordeel dat de takken makkelijker water kunnen opnemen en het stuk langer goed blijft?

Stap 4: De rand wegwerken Terwijl je de fijne taxus-takjes insteekt, kun je ook klimopblad gebruiken om de rand van de pot of het bakje weg te werken. Leave a Comment Cancel Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bestaande afspeellijsten

En houd altijd de lijnen van je stuk die driehoek in de gaten. Er is eigenlijk géén vastgestelde lijst van materialen om een kerststukje te maken. Gebruik takjes als ondersteuning voor blad Wij werken de randen van onze bakjes graag weg met groen. Tags april augustus bloembollen bloemschikken bomen border december droogte eenjarig februari gazon gereedschap heg herfst hortensia januari juli juni kamerplant kas kerst kuipplanten lente maart mei mest november oktober rozen schaduw schimmel september snoeien stekken tomaten vaste planten verzorging vijver volle zon vorst water geven winter zaaien ziekte zomer.

Maak je een stuk een flinke tijd voor kerst. Maak je stuk verrassend door materialen te gebruiken waar je niet zo snel aan zou denken. Zoals aangegeven kerststuk zelf maken met takken je ook kiezen voor klei! Laat hem op hetzelfde niveau zijn als het groen? Je zult merken dat je veel mogelijkheden hebt om een kerststukje zelf te maken. In kunsttakjes zit ijzerdraad verwerkt en hoef je voor het vastzetten geen extra ijzerdraadje te gebruiken.

Stap 2: Vorm van het kerststuk bepalen

Nu is het wel handig om met een goede basis van steekschuim oase te beginnen, maar laat daarna je creativiteit lekker de vrije loop. In kunsttakjes zit ijzerdraad verwerkt en hoef je voor het vastzetten geen extra ijzerdraadje te gebruiken.

Gelukkig is het wel leuk werk en is het dus niet erg dat je zeker wel een vol uur kwijt bent aan het maken van een mooi kerststuk. Zorg dan dat het koud staat als het niet vriest, zelfs buiten. Je zou zelfs eens in je eigen achtertuin kunnen kijken en een paar mooie takken kunnen afknippen.

Meld je aan voor onze online workshop kerststukken maken, kerststuk zelf maken met takken. Zakelijk Adverteren Contact. Je hebt bijvoorbeeld het materiaal nodig om je spullen in te kunnen steken. Wel even goed opletten waar de schakelaar moet komen, tegenover elkaar. Als je hiermee klaar bent, staat of ligt jouw eerste kerststuk voor je. Neem ook een kijkje op Pinterest, hier vind je talloze voorbeelden?

Hiervoor zijn meer mogelijkheden dan je denkt. Vervolgens steek ik enkele takken horizontaal in de oa.

Recente berichten

Niet gefrustreerd raken! Dit doe je door aan beide zijden horizontaal een tak groen in te steken en verticaal ook. Je zou zelfs eens in je eigen achtertuin kunnen kijken en een paar mooie takken kunnen afknippen.

Gebruik onconventionele materialen Maak je stuk verrassend door materialen te gebruiken waar je niet zo snel aan zou denken. Heb jij ook een groot materiaal dat je in je stuk wilt verwerken! Wat mij betreft kun je er gewoon beter voor kiezen om het kerststuk zelf te maken?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Hilal:

    Of prachtig gekleurd rendiermos en diverse gekleurde cipreskegels. Je hebt bijvoorbeeld het materiaal nodig om je spullen in te kunnen steken.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *