Pathe thuis recensie

Datum van publicatie: 08.03.2021

In tegenstelling tot veel andere videodiensten betaal je bij Pathé Thuis per film die je huurt of koopt. Het aanbod bevat bioscoopfilms die recenter zijn dan bij concurrenten als Netflix of Amazon Prime Video.

Zo kan je met een gerust hard je account aanmaken en die nieuwe comedy kijken die je nog niet had gezien. Met deze applicatie kun gemakkelijk bijhouden welke films je gezien hebt maar ook wat je nog wilt bekijken. Oftewel heb je iets gemist in de bioscoop is dit een goed alternatief om toch redelijk bij te blijven, maar ook een plek waar vele klassiekers terug gekeken kunnen worden.

Of lees de al bestaande beoordelingen en reviews van klanten die jou voorgingen. Je vind er dus films die je pas geleden nog kon zien in de bioscopen van de keten.

Blijkt voor 1 film te zijn ,maar een paar films vallen hieronder.

Jazeker, van zo'n 4,99 tot wel 17,99 euro, Casablanca, pathe thuis recensie, ga je akkoord met het gebruik hiervan! Hun commentaar is dat klanten zichzelf belachelijk maken. Zwaar teleurgesteld: ! Koopfilms kun eindeloos blijven bekijken en zijn dan ook duurder. Ik vind het een prima organisatie Ik vind het een prima organisatie. Door verder te gaan op deze site.

Gebruiksvriendelijkheid Met een gigantisch bestand aan titels is het wel belangrijk dat je snel kan vinden wat je zoekt of een zoekopdracht op basis van je interesses kan doen.
  • Controleer de transparantie van dit bedrijf.
  • Wel is er een selectie van documentaires: vaak duurdere producties die ook in de bioscoop hebben gedraaid, zoals They shall not grow old of Apollo

RELATED POST

Van actie tot misdaad en van kinderfilms tot thrillers. Het filmaanbod is groot, de beeldkwaliteit goed en het geheel is makkelijk om te gebruiken. Betalen kan onder andere via iDeal.

Als betaalmethoden kun je iDEAL, PayPal en creditcard gebruiken, maar wat precies wordt geaccepteerd hangt af van het apparaat dat je gebruikt. Je kunt Pathé Thuis ook bekijken op je Android TV via de voor geïnstalleerde app op verschillende televisies, maar dat is niet echt een aanrader.

Pathé Thuis is vooral een gemaksproduct: redelijk recente films kijken op uiteenlopende apparaten zonder de deur uit te hoeven.

Heb je daarentegen een specifieke smaak, pathe thuis recensie. Er is een speciale en vrij complete rubriek Nederlandse films, en daarnaast een speciale sectie met kinderfilms. Waardeloze service Waardeloze service. Ik had nog twee bioscoopcadeaukaarten… Ik had nog twee bioscoopcadeaukaarten en nu blijkt Pathe te zijn gestopt hiermee? Je kunt de film niet alleen kijken op je smartphone of tablet, iets wat ook mogelijk is bij alle andere streamingdiensten.

Hoe werkt Pathé Thuis?

Wordt door een overijverige medewerkster aan mijn bijna 26 jarige zoon gevraagd of hij 16 is en zich kan legitimeren. Al jaren is Pathé de meest geliefde, grootste en meest vooruitstrevende bioscoopketen van Nederland. Ook hier is de beeldkwaliteit vrij goed.

De charme van deze dienst is dan ook niet dat pathe thuis recensie het hele weekend op de bank je favoriete serie kijkt. Facebook Instagram Twitter YouTube. Hetgeen waar we het meest nieuwsgierig naar waren was het film aanbod.

Duidelijk, mooi voor mij in ieder geval niet. Uw naam!

ABOUT THE AUTHOR

Voor de nieuwste films hoef je niet naar de bioscoop, je kunt ze ook huren of kopen via de streamingdienst Pathé Thuis. Weg geld Waardeloze service Waardeloze service. Ook geen oplossing voor het probleem, gewoon eigen fout volgens pathe. Je leest het in onze review.

Van actie tot misdaad en van kinderfilms tot thrillers. Zo kijk je altijd naar de nieuwste films, pathe thuis recensie, van Oscar winnende arthouse films tot de grootste blockbusters. Een huurfilm moet je binnen 48 uur kijken als je begonnen bent en je hebt 30 dagen om te gaan beginnen met kijken. Naast de films voor een breed publiek heeft Path Thuis ook wel films die je eerder in het filmhuis zou verwachten, jammer van de service van dit bedrijf.

Over ons Contact Adverteren. Pathe thuis recensie 7. Jammer van de film. De Path Thuis-app gerookte zalm opnieuw opwarmen er modern uit en is fijn en overzichtelijk in gebruik.

Focus op films

Het zijn dus kleine puntjes ter verbetering op een voor de rest zeer goed opgezette dienst die de behoeftes van vele liefhebbers kan bevredigen. Prijzen op Pathé Thuis schommelen nogal, dus misschien heb je mazzel. Ga naar de site.

Selecteer je streamingdiensten, pathe thuis recensie. En zonder hun passie waren bioscopen niet zoals ze nu zijn, grote schermen en veel kleuren. Laat ook jouw mening achter als je al wel gebruik hebt gemaakt van Path Thuis. De service is beschikbaar op meerdere apparaten.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Jaimie:

    Hij blijft dertig dagen beschikbaar, maar zodra je hem start gaat je kijkperiode van 48 uur in.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *