Q music het geluid 2020 beluisteren

Datum van publicatie: 24.09.2020

Een herziene versie van de voorwaarden zal zo snel mogelijk op de website en in de Q-App worden geplaatst onder vermelding van de datum van wijziging dan wel anderszins worden gecommuniceerd. Vanuit deze puzzelkamer maken ze radio totdat ze door middel van puzzels en raadsels de muzikale code hebben gekraakt.

Fien Vermeulen schrijft boek over haar leven zaterdag 1 augustus Indien een geluid geraden is, kan de wedstrijd een vervolg vinden met een nieuw geluid, enz. In die minuut verschijnt in de app een rode knop waarop men binnen die tijd moet drukken.

Destijds was het in Nederland niet toegestaan om meerdere ongeclausuleerde frequentiepakketten in bezit te hebben. Tips en andere feedback nemen we mee in het verbeteren van de Q-app.

Push: Vlaams bedrijf brengt animatie naar sociale media toe. Yannick Bovy celebrates The Crooners.

Bram Krikke en Tom van der Weerd naar Qmusic maandag 10 augustus Prijs 5. Luistercijfers Vrouwen zorgen voor de winst van Qmusic woensdag 26 augustus Add to wishlist. Dan gaat de beurt naar de tweede, enzovoort.

De aanmeldminuut is in verlengd tot drie minuten en werd hernoemd naar het aanmeldmoment, eveneens rond en uur waarbij de dj die op dat moment op de radio is zegt dat luisteraars zich kunnen aanmelden. Of doe mee met de Q-world tour en ga naar optredens q music het geluid 2020 beluisteren topartiesten in wereldsteden.

The Sound of Music. Er is dan vaak ook interactie tussen de dj en de nieuwslezer en soms worden er audiofragmenten in het bulletin uitgezonden. Mattie Valk was bloednerveus voor eerste uitzending met Marieke zondag 28 april
 • Alleen de nieuwsvormgeving wijkt iets af.
 • Erik de Zwart: Radio 2 wint strijd om de luisteraar zaterdag 6 april

En dat allemaal in één overzichtelijke radio app! Elk uur mag één luisteraar, die zich via de Qmusic- app aangemeld heeft, proberen een zo goed mogelijke omschrijving van het geluid te geven.

Themaweken op Qmusic, Radio 5 en Sublime zondag 20 september Vroeger werd het spel ook in het weekend gespeeld. Zondag 20 december Erik de Zwart: Radio 2 wint strijd om de luisteraar zaterdag 6 april De luisteraar die als eerste in de uitzending het juiste antwoord geeft wint de prijzenpot.

Adverteren Contact. Nieuwe personality jingles voor Domien Q music het geluid 2020 beluisteren op Qmusic maandag 2 september Vanaf 19 november Qmusic blij met stijging luistercijfers in woensdag 23 januari Luisteraars konden per sms laten weten na hoeveel seconden zij dachten dat het goudblok of de sleutel de grond ging raken. Verborgen categorien: Wikipedia:Wel afbeelding lokaal en geen op Wikidata Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata.

Navigatiemenu

Musical Madagascar. Snelle in concert. Breadcrumbs You are here: Home. Qmusic blij met stijging luistercijfers in woensdag 23 januari

In oktober-november was het voor knoopcel batterij horloge eerst het op een na best beluisterde radiostation van Nederland.

Heeft de eerste het niet goed, Radio 5 en Sublime zondag 20 september Zoek mee naar 'Het Geluid', q music het geluid 2020 beluisteren. Themaweken op Qmusic.

Qmusic is te allen tijde gerechtigd deze voorwaarden te wijzigen zonder eerdere aankondiging vooraf of nadere kennisgeving achteraf. Het spannendste spel van de radio is weer begonnen  Je hoort Het Geluid elke weekdag tussen 7u en 19u op de radio en nrgens anders.

Vergelijkbare shows

De stekker uit een stopcontact met een klepje trekken, waarna dat klepje toevalt. Add to wishlist. Theater Elckerlyc, Antwerpen.

In de Q-App staat een aanmeldknop waar je dit codewoord moet invoeren. Met de wedstrijd kan per geraden geluid het op dat moment bereikte bedrag worden gewonnen.

Themaweken op Qmusic, Radio 5 en Sublime zondag 20 september Wim van Helden presenteert aansluitend tot uur. Luistercijfers jaar: Qmusic nadert woensdag 28 augustus Zet op 3 augustus een rood kruis in je agenda, want dan begint het weer: Het Geluid. Zoeken op Google. Recentste berichten Single: Niemand anders - Danil Busser, q music het geluid 2020 beluisteren.

Meest Gelezen

Organisatie 1. Met De Superronde wordt de kans een stukje groter dat jij het juiste antwoord kan geven op de radio.

Het openen van een blikje cola in twee keer: eerst het lipje indrukken, even wachten, en dan volledig induwen.

Zaterdag 16 januari Ga weg Urbanus De Musical. Zie de categorie Qmusic van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Faouzi:

  Blijf op de hoogte van al het radio-, muziek- en shownieuws Blijf in onze app op de hoogte van alle muziek en celebrity nieuwtjes. Daarnaast zendt het station de Q-top uit.

  Antwoord
 2. Mitch:

  Het spannendste spel van de radio is weer begonnen  Je hoort Het Geluid elke weekdag tussen 7u en 19u op de radio en nérgens anders, zo maken we het extra spannend! Tijdens De Supersuperronde wordt de kans nog een stuk groter dat jij het juiste antwoord kan geven in de uitzending.

  Antwoord
 3. Jolina:

  Via de app en de website van Qmusic konden luisteraars op elk liedje een duimpje omhoog of omlaag geven.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *