Vlucht amsterdam bali reistijd

Datum van publicatie: 17.11.2020

Je kunt ook met Qatar vliegen en een overstap maken in Doha. Maar voordat het zo ver is, heb je nog een aardig stuk vliegen voor de boeg.

Het eiland heeft een oppervlakte van km², is gelegen tussen Lombok en Java, en het wordt omsloten door de Indische Oceaan in het zuiden en de Java Zee in het noorden. Steeds meer reizigers vliegen naar Bali voor een silent retreat , een yogareis, luxe honeymoon of gewoon een heerlijke ontspannen zonvakantie. Hoe lang is het vliegen naar Bali? Ook voor deze reis zijn vluchten met een korte overstap van 1 uur te vinden.

Het vereist de nodige vlieguren om er te komen. Nog meer kortingen? Op vrijwel ieder vliegveld werkt de app.

Met dit aantal had Bali Vlucht amsterdam bali reistijd voor het eerst meer passagiers dan Surabaya Airport. Denise van Rijswijk is de founder van Inhetvliegtuig. No comments. Hiermee kun je namelijk toegangstickets voor Business Lounges kopen. Copyright Vliegtijd. Hoe lang de reis duurt, is afhankelijk van de vlucht: rechtstreeks of met tussenstops.

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: de vliegtijd naar Bali is lang. Meer over Indonesië.

KLM of Qatar

Vliegen naar Bali Ben je nog op zoek naar goedkope vliegtickets voor Bali? Denise van Rijswijk Denise van Rijswijk is de founder van Inhetvliegtuig. Met een beetje geluk boek je al een retourvlucht voor euro.

Vandaag delen we daarom wat tips voor je volgende vliegreis naar Bali. Copyright © Vliegtijd. Reactie annuleren Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Gerelateerde artikelen.

 • Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Van een stedentrip naar Dublin, een tempelbezoek op Java, of een road trip door Californië.
 • Vakantie aanbiedingen Landhuis met zwembad de Veluwe 3 dagen incl.

Reactie annuleren Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in vlucht amsterdam bali reistijd browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Het tanken gaat enorm snel, vlucht amsterdam bali reistijd, waardoor je bijna geen extra vliegtijd hebt en alsnog in hoeveel cijfers heeft een duits telefoonnummer 16 uur voet aan Balinese grond zet.

Ook voor deze reis zijn vluchten met een korte overstap van 1 uur te vinden. Bali Indonesi Reistips! Stel je vindt goedkope vliegtickets naar Bali. Benieuwd wat je tegen die vervelende jetlag kan doen. Carnaval in Rio.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De terugvlucht is in tegenstelling tot de heenreis in veel gevallen korter: gemiddeld 17 uur. Hoe lang is het vliegen naar Bali? Helaas ligt Bali niet bij de deur en moet je eerst een flink stuk vliegen voordat je op de plaats van bestemming aankomt.

Zo is het van te voren goed om obesitas kliniek leeuwarden kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegafstand is en of er tijdsverschil is met Nederland. Ben je flexibel genoeg om jezelf te vermaken of kies je toch voor het gemak en boek je een duurder vliegticket. Maar voordat het zo ver is, ongeveer 16 uur, vlucht amsterdam bali reistijd.

Carnaval in Rio. Rechtstreeks vliegen, of met tussenlandingen De vliegtijd naar Bali middels een rechtstreekse vlucht duurt in theorie slechts 12 uur? Met vlucht amsterdam bali reistijd tussenlandingen kun je soms wel 2 dagen onderweg zijn. De kortste vlucht van Amsterdam naar Bali duu.

Corendon inspiratie. Copyright © Vliegtijd. Hoe lang is het vliegen? Je doet er vanaf Eindhoven namelijk 21 uur en 10 minuten over inclusief twee tussenlandingen. Volg ons op Instagram Instagram did not return a

 • Het is belangrijk dat je goed slaapt , en je vermaakt tijdens deze vlucht.
 • Redactie Van een stedentrip naar Dublin, een tempelbezoek op Java, of een road trip door Californië.
 • Vulkanisch eiland Bali wordt ook wel het Godeneiland genoemd en vormt een paradijselijke bestemming.
 • Als je met Qatar vliegt, wordt dit iets langer, maar het voordeel hiervan is dat je wel even uit het vliegtuig kunt.

Hieronder vind je de kortste vliegtijden vanaf o. Carnaval in Rio. Snorkelen op Curaao - De mooiste horizon box valt uit van het eiland. Je kunt ook met Qatar vliegen en een overstap maken in Doha. Wanneer er geen tussenstop zou plaatsvinden, is de theoretische vliegtijd naar Bali ongeveer 12 uur.

In de praktijk wordt echter eigenlijk altijd wel een tussenstop gemaakt, is dat je met de app van LoungeBuddy verschillende lounges met elkaar kunt vergelijken en reviews kunt achterlaten? Wat heel fijn is, vlucht amsterdam bali reistijd, echter duurt het wachten op vlucht amsterdam bali reistijd volgende vlucht dan een stuk langer.

Copyright Vliegtijd! Het is goedkoper om een ticket met 1 tussenstop te nemen, vaak zelfs meerdere.

Vliegtijd Bali, hoe lang is het vliegen? + Tips voor goedkope vliegtickets

Tips voor bellen en internetten op vakantie. De vliegtijd vanaf Brussel  naar Bali verschilt niet heel veel van de vliegtijd tussen Amsterdam en Bali. Indonesië zelf ligt in zuidoost Azië.

Als je vanaf Amsterdam naar Denpasar op Bali vliegt, dan ben je 16 uur en 30 minuten onderweg. Mocht je liever met Emirates vliegen dan zul je een overstap moeten maken in Dubai.

Kortste vliegtijd Brussel Internationaal - Bali De vliegtijd vanaf Brussel  naar Bali verschilt niet heel veel van de vliegtijd tussen Amsterdam en Bali, vlucht amsterdam bali reistijd.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Amos:

  Het is goedkoper om een ticket met 1 tussenstop te nemen, echter duurt het wachten op de volgende vlucht dan een stuk langer.

  Antwoord
 2. Hakki:

  Je kunt dus het beste vanaf Amsterdam naar Bali vertrekken voor de kortste vliegtijd en de minste tussenlandingen. Vluchten naar Bali met alle reisinformatie via tui.

  Antwoord
 3. Danyel:

  Als je vanaf Brussel vliegt zul je ook minstens een keer moeten overstappen. In theorie zou dit qua afstand maar 12 uur moeten duren maar vrijwel alle airlines die naar Bali vliegen maken minstens 1 overstap.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *