Wat kost overtocht naar texel

Datum van publicatie: 27.09.2020

Kijk voor uitgebreide tarieven op de  website  van Teso. Overige tarieven Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, inclusief mogelijke kortingen, klik dan op een van onderstaande categorieën: Tarieven voetgangers Tarieven voertuigen Tarieven brom fietsen Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar.

De dubbeldeks veerboot naar Texel vertrekt 1x per uur. Er worden geen tickets voor een enkele overtocht naar Texel verkocht. Bezoek de website van TESO voor meer informatie en tickets.

Seizoenen Beleef de seizoenen op Texel. Meer informatie over parkeren vindt u hier: Parkeren. Zakelijke klanten Bent u zakelijke klant van de Teso?

De Dokter Wagemaker is de voorganger van de Texelstroom. Onze gasten beoordelen de accommodaties van VVV Texel 8,3 uit beoordelingen. Scholieren Voor scholieren die wat kost overtocht naar texel van Texel naar Den Helder reizen en vice versa is er een speciale scholierenpas beschikbaar. Meer informatie vindt u op de website van Teso.

Op dinsdag, woensdag en donderdag krijgt u extra korting op een overtocht.

 • Per voertuig naar of van Texel reizen? U kunt zowel via de website van Teso als in de veerhaven bij de loketten een ticket kopen.
 • Voor scholieren die dagelijks van Texel naar Den Helder reizen en vice versa is er een speciale scholierenpas beschikbaar. Seizoenen Beleef de seizoenen op Texel.

Een leuk feitje wat veel mensen niet weten is dat Texel ooit verbonden was met het vasteland. Bent u zakelijke klant van de Teso? De laatste boot vertrekt altijd om Overige tarieven Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, inclusief mogelijke kortingen, klik dan op een van onderstaande categorieën: Tarieven voetgangers Tarieven voertuigen Tarieven brom fietsen Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar.

Wil je parkeren op Texel?

Overige tarieven Reist u met een wat kost overtocht naar texel voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, klik dan op een van onderstaande categorien: Tarieven voetgangers Tarieven voertuigen Tarieven brom fietsen Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar.

Op zondagen van 1 april tot 1 oktober is de eerste afvaart om 7! De vloot bestaat momenteel uit de volgende 2 schepen:, wat kost overtocht naar texel. Kijk dan naar Over Texel. Onze gasten beoordelen de accommodaties van VVV Texel 8,3 uit beoordelingen. Scholieren Voor scholieren die dagelijks van Texel naar Den Helder reizen en vice versa is er een speciale scholierenpas beschikbaar.

Noodzakelijk Noodzakelijk. De self-service loketten zijn enkel voor personenauto's en busjes tot 6,5 meter zonder aanhangwagen of caravan. De eerste boot vertrekt dus 0m 6. Bekijk ook de vertrektijden naar Texel.

Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, inclusief mogelijke kortingen. Je kunt ook parkeren in de omgeving van de veerhaven. Auto en motor Komt u met uw auto of motor naar Texel. Verblijfsduur Weekend. Gratis parkeren voor de boot naar Texel kan signature outlook veranderen de veerhaven van Den Helder naast de terminal.

Boot naar Texel

Geen ramp, over een uurtje is er opnieuw een afvaart. Indien u maandelijks meer dan euro aan tickets spendeert komt u in aanmerking voor een debiteurenpas. Aantal personen 2 personen. Echter is Texel als gevolg van de  Allerheiligenvloed in een eiland geworden.

Vernoemd naar de Texelse huisarts en oprichter van Teso. Dit is sinds eind wat kost overtocht naar texel paradepaartje van Teso.

Op 31 december vaart de laatste boot van Texel richting Den Helder om De maximum leeftijd is 26 jaar. Dorpen Texel heeft 7 gezellige dorpen, bezoek ze allemaal. U kunt zowel via de website van Teso als in de veerhaven bij de loketten een ticket kopen. Is of wordt de scholier tijdens het betreffende schooljaar 18 jaar.

Zakelijke klanten Bent u zakelijke klant van de Teso? Alle inzittenden moeten zich in het voertuig bevinden wanneer het voertuig het loket passeert. Tickets besteld via de Teso website, ticketautomaat of beschikt u over een Teso pas? Meer informatie vindt u op de website van Teso.

Aantal personen 2 personen. Voor een personenauto of busje dat niet langer is dan 6,50 cannoli recept met gehakt kunt u in Den Helder ook een kaartje kopen bij een self-serviceloket, rechts van het toegangsportaal.

De boot wordt aangedreven door 4 electro motoren van ieder 1.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Nassim:

  Op Texel kunt u heel veel zien en doen. Dorpen Texel heeft 7 gezellige dorpen, bezoek ze allemaal!

  Antwoord
 2. Joshua:

  Het meerendeel van de aandeelhouders is Texelaar.

  Antwoord
 3. Ekram:

  Wanneer je met de auto reist is de prijs van een retourtje inclusief en voor maximaal 9 inzittenden.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *