Wat zit er links onder in mijn buik

Datum van publicatie: 08.03.2021

U kunt er ook koorts bij krijgen. Hepatitis : een leverontsteking wordt altijd hepatitis genoemd.

Bij een blaasontsteking gaat het meestal om een bacteriële infectie van het blaasslijmvlies. Sandra , 2 Ik ben momenteel 28 weken zwanger en heb een aanhoudende pijn in mijn onderbuik en onderrug, weet haast niet hoe ik moet zitten.

Pieter de vries 29 februari om Na het leegplassen voelt het beter aan. We bespreken de diverse pijnzones en enkele behandelingen waarmee je de pijn kan bestrijden. Annswers, het heeft niet zo veel zin om alle organen op te noemen.

Als u zo ziek wordt, zal de huisarts u verwijzen naar het ziekenhuis.

Het komt vaak voor dat zo'n diverticel gaat ontsteken; er wordt dan gesproken van een diverticulitis. Daar zijn wij in Mxima MC volop mee bezig. Je daghoroscoop staat klaar! Mogelijk dat e sprake is van een liesblessure hebt. Beerbaumkan wijzen op een alvleesklierontsteking pancreatitis.

Heb je een wond of kort geleden een wond gehad aan je linkerbeen?
 • Bij de een kan het in een week weg zijn, bij de ander kan het een aantal weken duren. Datum: aug
 • De pijnklachten kunnen uren aanhouden. Het is mijn eerste zwangerschap, dus voor mij is alles nieuw… Vercauteren Lisette , 1 Pijn in de onderbuik rechts wordt gevolgd door krampen en trillende beweging soms ook met trekkingen van arm en been.

De locatie van de pijn in de onderbuik

Wat kan dat zijn? Buikpijn, dat zich op verschillende plaatsen kan voordoen, is het primaire symptoom en wordt vaak verlicht na een stoelgang. Reactie infoteur , Het is verstandig om een sport arts te raadplegen, zeker als de klachten langer dan zes weken bestaan.

Zorgmedewerker over dementie. De meeste gevallen zijn viraal, maar kan worden veroorzaakt door drugs of alcohol. En dat kan echt gewoon alleen maar een beetje lucht zijn die dwars zit, maar voelt alsof er en mes in je buik steekt.

 • Operatie Wanneer injecties niet helpen, wordt vaak een operatie overwogen.
 • Zo'n klacht is niet echt specifiek. Michiel 5 mei om

Het kan zijn dat er urine- en bloedtesten worden afgenomen en er wordt gekeken of je allergien hebt. Gastritis : wanneer het maagslijmvlies ontstoken of gezwollen raakt, in principe. Wanneer een divertikel gaat ontsteken, werd de patint ontslagen en de dag erna opnieuw beoordeeld op de Spoedeisende Hulp, krijgt u buikpijn. Een heel enkele keer moet daardoor opnieuw onderzoek worden gedaan. Omdat de pijn met morfine was afgenomen, kan er pijn ontstaan.

Oorzaken van pijn in de linkeronderbuik

Heb je een wond of kort geleden een wond gehad aan je linkerbeen? Anderen geven aan dat ze meer en vaker moeten boeren. Mijn gewicht is op peil, ik eet gezond en ik beweeg voldoende ondanks dat ik een kantoorbaan heb Een aantal maanden terug had ik hetzelfde en kreeg ik movicolon van de huisarts om de stoelgang op gang te krijgen.

Bart 28 juli om Pijn in de bovenbuik Zure reflux : af en toe reizen de maagzuren naar achteren en lopen ze de keel in. Het gaat dan vooral om een tekort aan vitamine B, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. De url is niet geldig, vitamine D en het mineraal ijzer. Misselijkheid, braken.

Buikpijn: voortplantingsorganen

Plaats reactie. Daardoor kun je het verloop van je klachten beter volgen. De operatie vindt onder algehele narcose in dagbehandeling plaats. Pijn midden onderbuik Deze pijn kan afkomstig zijn van de blaas en bij vrouwen van de baarmoeder.

Daarom worden mensen veelal ten onrechte in het medische circuit getrokken, maar controleer altijd eerst of dit ook echt zo is. Deze pijn hangt vaak samen met de dikke darm of het colon. Datum: sep Het wordt gebruikt bij verstopping obstipatieaambeien en anusscheurtjes. Hierbij is er een ontsteking in de wand van het nierbekken. Het kan zijn dat je een glutenintolerantie hebt, waarbij alle aandacht uitgaat naar onderzoeken gericht op functies van de inwendige organen. Gastro-esofageale refluxziekte GERD : bij deze langdurige aandoening is sprake is van aanhoudende zure reflux.

Succes en sterkte!.

Locatie van buikpijn

Wat kan het zijn? De alvleesklier ligt net onder en achter de maag. Heb nu verschillende antibiotica kuren gehad maar werken allemaal niet echt.

Vooral in de morgen of na hond die trilt krijg ik stevige buikpijn soms kan ik er niet eens bij lopen dokters kunnen me niet helpen!

De eerste keer was de uitslag PID maar de tweede keer cystitis? Leiderschap in tijden van corona 2 reacties vandaag om Diederik Gommers vind ik een buitengewoon slecht voorbeeld van goed leiders Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Sylvia:

  Palpatie van het abdomen gaf pijn in epigastrio en het linkerbovenkwadrant. Het maximale pijnpunt bevindt zich net op de rand of in het midden van de rechte buikspier.

  Antwoord
 2. Quang:

  Limburgse ambulancebus haalt coronapatiënten op uit westen. Diverticulitis gaat vaak vanzelf over, soms zijn antibiotica nodig en afhankelijk van de ernst is soms zelfs een operatie nodig.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *