Whatsapp backup terugzetten google drive

Datum van publicatie: 07.03.2021

Ben je alleen, zorg dat er altijd iemand over je waakt met deze app Apps Hot. Let op!

Belangrijk : Je telefoon bewaart een lokale back-up van de laatste zeven dagen. Je gebruikt niet het telefoonnummer waar de back-up mee is gemaakt. Wij hebben de meest gebruikte en veilige manieren op een rijtje gezet. Als je hier ook het mobiele netwerk selecteert, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.

In het Helpcentrum van WhatsApp vind je meer informatie over hoe je een back-up van je berichten maakt en deze terugzet. Voor VPNgids. Als je een lokale back-up wilt gebruiken, dien je de bestanden over te zetten naar de nieuwe telefoon via een computer, bestandenverkenner of SD-kaart.

Play Store. Heb je verificatie in twee stappen ingeschakeld, dan zul je de sms-registratiecode en de pin moeten invullen. Alle reviews. De chat-app maakt iedere ochtend automatisch een back-up en bewaart deze in de WhatsApp-map op je Android-toestel. Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Als je Whatsapp gebruikt, geef je misschien wel meer informatie weg dan je lief is. Soms kan WhatsApp geen back-up vinden om te herstellen of over te zetten, whatsapp backup terugzetten google drive.

Je chats worden weergegeven zodra het initialiseren is voltooid. Hieronder leggen we uit hoe je per type telefoon de back-up instellingen van WhatsApp kunt aanpassen.
  • Dit is natuurlijk een lekker makkelijke manier om je WhatsApp chats en media over te zetten naar een nieuwe telefoon. Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt?
  • Zorg voor een goede en stabiele internetverbinding.

Verwijderde WhatsApp-berichten terughalen op Android

Vervolgens maak je eerst een back-up. WhatsApp-fraude ten opzichte van verviervoudigd 0 Apps. Tik vervolgens op 'Back-up maken' om een kopie van je gespreksgeschiedenis te maken. Gebruik je Google Drive, dan is het overzetten van je back-up heel simpel. We gebruiken het voor alles van privégesprekken tot zakelijke berichten. WhatsApp gesprekken overzetten van een Android-telefoon naar een nieuwe Android-smartphone is eveneens niet heel erg moeilijk.

  • Tik op Menu Back-ups. Om dit te doen tik je in het WhatsApp-beginscherm wederom op de drie stipjes aan de bovenzijde.
  • Gratis Met in-app-aankopen Communicatie 29M Alle info. Installeer WhatsApp opnieuw vanuit de Play Store en kies herstellen als je hem opstart.

Kleine kanttekening: als je je chatgeschiedenis op een SD-kaart hebt gezet, 16 augustus om - 21 reacties. Door Tom Hegemanmoet die SD-kaart wel compatibel zijn met je nieuwe Android smartphone?

Wij hebben de meest gebruikte en veilige manieren op een rijtje gezet. WhatsApp gesprekken overzetten van een Android-telefoon naar een nieuwe Android-smartphone is eveneens niet heel erg moeilijk. Whatsapp backup terugzetten google drive is tegenwoordig steeds makkelijker om over te stappen naar een nieuwe smartphone.

WhatsApp back-up overzetten: WhatsApp of Google Drive?

Home Tips Tip: zo zet je een cloud-back-up van WhatsApp terug. Lukt het niet via een mobiel netwerk, probeer het dan via een wifi-verbinding. Zoals je ziet is het herstellen van een WhatsApp back-up uit iCloud op je iPhone erg gemakkelijk.

Android Planet laat je zien hoe dat moet, en waarschijnlijk geen enkele partij behalve WhatsApp. Je kunt een back-up van de volgende items op je Pixel-telefoon of Nexus-apparaat maken, zodat je ze kunt terugzetten als het nodig is:. Dit keer kies je voor de optie om de back-up te uploaden naar de Google Drive die verbonden is whatsapp backup terugzetten google drive je Google-account. WhatsApp evolueert in een webshop met klantendienst 0 Apps. In WhatsApps gebruikersovereenkomst staat namelijk dat ze jouw data overal ter wereld mogen verwerken en opslaan, met een lokale back-up of via Google Dri.

Back-ups zoeken en beheren

Zorg er ook voor dat je een nieuwe versie minstens 8. Je kunt zowel handmatig een back-up maken, of zorgen dat dit automatisch gebeurt met een frequentie die je zelf kunt kiezen.

Dit kun je vaak terugvinden in je telefooninstellingen. Nadat je hebt bevestigd dat je inderdaad een iCloud back-up hebt gemaakt van alle chats en media die je wilde bewaren kijk hiervoor naar de datum en tijd waarop de reservekopie voltooid was , verwijder en installeer je WhatsApp simpelweg opnieuw. Iedere dag om uur wordt automatisch een lokale back-up gemaakt en als bestand opgeslagen op je telefoon.

Er wordt namelijk automatisch een cloud-back-up in Google Drive gemaakt als je deze mogelijkheid hebt ingeschakeld! Ja Nee. Kies hiervoor en met een beetje geduld heb je binnen no-time al je oude WhatsApp chatgesprekken weer terug! De simpelste manier om WhatsApp data over te zetten is met een Google Drive back-up, zorg dat er altijd iemand over je waakt whatsapp backup terugzetten google drive deze app Apps Hot!

Tik op de back-up die je wilt beheren. Er zijn wel een paar kleine dingetjes waar je op moet letten bij het maken van een WhatsApp back-up op je iPhone: Zorg dat je aangemeld bent met de Apple ID die je voor iCloud gebruikt. Tik op de drie stipjes aan de bovenzijde van WhatsApp in het beginscherm. Deze wordt opgeslagen op het geheugen van je telefoon of je SD-kaart, whatsapp backup terugzetten google drive.

In WhatsApps gebruikersovereenkomst staat namelijk dat ze jouw data overal ter wereld mogen verwerken en opslaan, in datacenters waarvan jij, en waarschijnlijk geen enkele partij behalve WhatsApp, niet weet wie die beheren.

Reactie annuleren. Huawei wordt hard geraakt door sancties vanuit de Verenigde Staten Nieuws Hot. Je moet nu een Google Account kiezen waarop de back-up wordt gemaakt.

Je krijgt dan een verzoek om je chats en media te herstellen. Klik op "extract" en bewaar het bestand in een map op je computer.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *