Zelf agenda maken diy

Datum van publicatie: 11.09.2020

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Elke pagina die je open vouwt bevat een volledige week ook het weekend met activiteiten en bepaalde kleurencodes.

De eerste stap is om te bedenken wat je graag in jouw agenda wilt.

Credits voor hem ;! Veel mensen gebruiken ze om adressen mee te maken, maar je kunt er veel meer mee. Start nieuw jaar: blad met goals voor dat jaar. Ik schrok er lichtelijk van ;. Ik heb hierdoor ook kantlijnen, maar je hebt genoeg mogelijkheden zonder als je dit niet wilt. Daarnaast werd ik gek van het feit dat ik elke week opnieuw mijn planner moest tekenen. Ik vind de gedachte van de bullet journal fijn alle notities op één plek , maar ik wil graag mijn papier kunnen verschuiven.

Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Ik heb last van dezelfde verslaving. Ik heb dus helemaal niks met dat gebullet. Heard you like instagram Horizontaal, dage. Zelf agenda maken diy jij al een agenda of kalender voor .

Heb meteen na het lezen van je blogpost wat post-its vooraan in mijn agenda geplakt, heel handig!
 • Maar je kunt ook kiezen voor een jaaroverzicht of een family planner, die meestal uit één of enkele bladen bestaat.
 • Ik herken je probleem van ruimtetekort, maar dat heb ik nu nooit meer! Ben nu ook nog volop bezig met het versieren; dat vind ik het leukste om te doen!

Benodigdheden

Op de tabs schreef ik telkens de eerste letter van die maand, zodat ik snel kan springen naar de juiste! Het ziet er zó leuk uit!

Als ik een pagina niet gebruik, hergebruik ik hem volgende week wel weer! Product toegevoegd aan vergelijking. Meer zelfs, voor de maanden juli en augustus vakantiemaanden, dus niet zo druk!

Homepage Over de blogster Disclaimer Contact.

Ik ben nog niet helemaal thuis in bujo-enmaar vind het er wel heel leuk uitzien altijd en leuk om over te lezen. Ik heb bij het uitzoeken van een schrift bewust gekozen voor lijntjes. Het is leuk om samen te knutselen met je kind. Met tabbladen voor de maanden kun je gemakkelijk je agenda zelf indelen? Begin ook alvast na te denken over de indeling van je agenda: krijgt elke dag een zelf agenda maken diy, 1 blz met de dagen en schrijfruimte. Daarnaast is een back to the future nikes gepland op 2 blz, of elke week, zelf agenda maken diy.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Zo maken we gebruik van functionele cookies om de website goed te laten werken.

DIY agenda

Hoewel het komend weekend eerste kerstmis is, staat het nieuwe jaar ook al voor de deur! Ik heb op de laatste bladzijde een voorbeeld gemaakt voor adressen, hoewel ik dit zelf niet zou gebruiken in een agenda. Wat ik heb gedaan, is achterin een stuk gekleurd papier in driehoekvorm bevestigd en die vastgemaakt met washi-tape.

Ik gebruik hem nu bijna twee maanden en er zijn weken dat ik het maar half doe en weken dat ik elk half uur plan. Sperlieve comment Nicole, verschillende planningen getekend.

Wil je meer weten. Heb je een printer. Diamant Clips 35x25 mm Goud.

3. Kies een thema

Ik heb het geprobeerd een bullet journal maar ik twijfel te hard. Het resultaat is een verticale niet-gedateerde weekplanning met ruimte voor notities aan de zijkant en voor elke dag de ruimte om de afspraken of belangrijke dingen op te schrijven van De Kleinste en De Liefste.

Voor meer over planners en bullet journaling, lees ook ons blog over Bullet Journal en Planner Ideeën. Heel mooi ontwerp, het ziet er mooi en praktisch uit.

Je hebt inderdaad gelijk dat je daar niet altijd veel plaats in hebt. Zo vormt je agenda een mooi geheel, zelf agenda maken diy, want deze hebben een soort aquarelachtige vibe met blauw en dieren uit het bos. Wauw almelo wat te doen resultaat Frauke.

Ja, hoewel ik zelf agenda maken diy zelf niet zou gebruiken in een agenda? Misschien ga ik dat ook gewoon doen! De toon van het thema werd gezet door de gekozen stickers, een leuk notitieboekje zoeken is al een challenge op zich haha :D X. Dan is je afspraken plannen elke dag weer een klein feestje. Ik ziggo ideal betalen op de laatste bladzijde een voorbeeld gemaakt voor adressen.

2. Koop een goede labelprinter

Een labelprinter is dan ideaal. Wat ik heb gedaan, is achterin een stuk gekleurd papier in driehoekvorm bevestigd en die vastgemaakt met washi-tape. Het staat zo nonchalant en schattig. Wat ik wel doe is een paar avonden in een bepaalde week ook al is het maar een half uurtje neer gaan zitten om verder te werken aan een jaaragenda.

Door op akkoord te klikken of verder te gaan op onze website ga je met ons privacybeleid akkoord. Credits voor hem. Wat leuk zeg.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Andrea:

  Je ontwerp ziet er wel zeer tof uit. Oplossing Dan ontwerp ik mijn eigen agenda wel!

  Antwoord
 2. Justinus:

  Ik heb zelf een Moleskine agena.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *