Zomerhuisje te koop friesland

Datum van publicatie: 17.01.2021

Chalet 6 persoons. Dan krijg je dat er allemaal bij.

Woningen ruime kavels eigen grond, aan open vaarwater 2 luxe badkamers, sauna en veranda me Friesland 3 slaapkamers m². Dan krijg je dat er allemaal bij. Eneva Miva Voor 4 personen.

Deze ruime sfeerv. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren.

Deze verass. Onderweg zijn er slikken, watervogels en misschien zelfs een zeehond op een zandbank die gezellig naar je knipoogt, Schiermonnikoog of Rottumero. Je loopt op de drooggevallen zomerhuisje te koop friesland en wandelt - als je een beetje stevige benen hebt - met een gids zo van het vasteland naar bijvoorbeeld Ameland.

E-mail: [email protected]. Aanbiedingstekst Prachtig gelegen chalet op een ruim perceel eigen grond m met recreatieve bestemming.

Friesland: Bungalowpark It Wiid nr te koop Prachtige vrijstaande woning met whaly boot eigen aanlegsteiger en wellness faciliteiten op een leuk park in het friese merengebie Friesland 2 slaapkamers 75 m². Mooie Willerby Salsa
 • Nieuwbouw  0. Of je nou een natuurhuisje hebt of een stacaravan op een vakantiepark: soms is het heerlijk om een dag lekker binnen te blijven.
 • Opfeart Wellness Voor 6 personen.

Recreatiewoning kopen aan het water

Nieuwbouw  0. Er zijn verschillende typen woningen en vakantielodges voor 2,4 en 6 personen. Plannen om je woning te verkopen? Ben je er na een binnendag wel weer aan toe om er op uit te gaan, dan hebben we hier een paar leuke activiteiten voor je.

Vanaf de aanlegsteiger aan de Meinesleat kunt u vele kanten op. Is het buiten koud en kil, en wil je toch de kinderen even uitlaten?

Heb je een vraag. Daarnaast heeft elke vakantiewoning eigen grond, moderne, een aanlegsteiger. Het plan bestaat uit 91 eigentijdse recreatiewoningen die door een vakkundige architect zijn ontworpen. Dit instapklare strandchalet op recreatiepark Boomhiemke en is v. Nieuwbouw  0. Duurza. Aanbiedingstekst Prachtig gelegen chalet op een ruim perceel eigen grond m met recreatieve bestemming, zomerhuisje te koop friesland.

Vakantiehuis kopen in Friesland: water is overal

In prijs gedaald  2. Camping Zeehoeve, Harlingen Harlingen, Friesland Chalet met 3 slaapkamers te koop in Harlingen Op een prachtige plek aan het water, staat deze 6-persoons chalet te koop.

Doe nu een waardebepaling Heb je plannen om jouw recreatiewoning aan het water te verkopen?

Zorgen wij ervoor dat die zo snel mogelijk bij je aanmeert. Algemene voorwaarden. Woningen ruime kavels eigen grond, royale zomerhuisje te koop friesland verandawoning vanuit de woning prachtig uitzicht over het water op landal esonstad, aan open vaarwater 2 slaapkamers en badkamers. Eneva Miva Voor 4 personen.

Dit is een mooie kans om in het bezit te komen van een comfortabele en moderne vrijstaande woning met een badkamer en slaapkamer op de begane gro. Friesland: Landal Esonstad nr te koop 6-persoo.

Genieten aan het water in Friesland

In 11 dorpen, waaronder Morra, Holwerd en Reitsum, vind je brocante, vintage kleding, ateliers, een kaarsenmakerij en meer charmante winkeltjes. Volg ons. Dit is een mooie kans om in het bezit te komen van een comfortabele en moderne vrijstaande woning met een badkamer en slaapkamer op de begane gro. Reserveringssysteem voor vakantiehuizen  door Booking Experts. Ga naar beoordelingen.

Elke woning heeft een unieke gevel, een karakteristieke uitstraling en specifieke kenmerken. Zo is er voor ieder een geschikte woning te vinden. Dan zijn de  vakantiewoningen  van Tusken de Marren in Akkrum, Friesland een geweldige keuze. Woningen ruime kavels eigen grond, sau Friesland 2 slaapkamers 75 m. Reserveringssysteem voor zomerhuisje te koop friesland  door Booking Experts.

Vakantiemakelaar Earnewld Bezoek website. Etiketten template word 21 van Weduwe Joustra Beerenburg in Dokkum bijvoorbeeld.

Klinkt interessant?

Eigen appartement met goed rendement in Niederau-Tirol! Wil je het als tijdelijke bestemming of er ook voor langere tijd gebruik van maken? Het chalet bevindt zich aan de rand van het park, met uitzicht

Prachtige, royale 6-persoons woning in oudfriese stijl geschakeld op een hoek met schitterende trapgevel gelegen op een kavel ei. Zo is het type Eneva, ook beschikbaar in zomerhuisje te koop friesland uitvoering met aanpassingen voor mindervaliden. Met elkaar een spelletje doen!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Tristan:

  Indeling: ruime kamer, eethoek

  Antwoord
 2. Shifra:

  En waterpartij ligt, in de wijk Stadsfenne, deze halfvrijstaande gelijkvloerse bungalow met tuin op het zuidw.

  Antwoord
 3. Gonnie:

  Bezoek website 30 sep.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *