Zon vandaag nederland

Datum van publicatie: 22.02.2021

Wie sneller mooi weer wil, moet  over de grens kijken. Radar preview. Hoe verder je morgen Frankrijk inrijdt, hoe meer zon je gaat zien.

Satelliet Nederland. Maar laten we eerst even in Nederland blijven, want na het weekend wordt het in ons land wel droger, vertelt Brian Verhoeven , meteoroloog bij Buienradar. In het oog van Epsilon 22 okt Wanneer orkanen in de buurt van de Verenigde staten komen, gaan de Hurricane Hunters met vliegtuigen op pad om data te verzamelen.

Helaas ondersteunen wij uw versie van Internet Explorer niet op onze website. In het zuidoosten is er meer bewolking en in Zuid-Limburg kan een enkele bui voorkomen. Wanneer orkanen in de buurt van de Verenigde staten komen, gaan de Hurricane Hunters met vliegtuigen op pad om data te verzamelen.

Algemeen Weervideo. Maar laten we eerst even in Nederland blijven, meteoroloog bij Buienrad. Daarmee is het de warmste 21 oktober sinds de start van de zon vandaag nederland. In de namiddag en avond neemt van het westen uit de kans op een bui toe. Zondag klaart het nog niet op. Hoewel veel mensen dat natuurlijk graag willen weten, is dat  niet te zeggen.

 • Algemeen Weervideo.
 • Zondag klaart het nog niet op. Zuidelijker rijden Als je morgen de auto inpakt om op vakantie te gaan, kan dat zomaar moeten met een paraplu boven het hoofd.

Radar preview

Dit levert schitterende beelden op! Het wordt 14°C. De zuid- tot zuidwestenwind is matig, aan de westkust en op het IJsselmeer vrij krachtig. Later af en toe zon en een bui. Buien en regenradar Regenradar 24 uur vooruit Weerbericht Weerkaarten Regenradar Europa Windkracht en windrichting Weer 14 dagen daagse pluim. Code geel.

Wanneer orkanen in de buurt van de Verenigde staten komen, gaan de Hurricane Hunters met vliegtuigen op pad om data te verzamelen.

Zondag en woensdag grote kans zon vandaag nederland regen, de overige dagen meestal droog met perioden met zon. Eerst is het vrij zacht, daarom zijn wolken en opklaringen beter op de beelden te zien dan 's nachts. Op de online wolkenradar van Nederland is te onderscheiden waar de wolkengebieden zijn en waar de zon schijnt. Overdag wordt het zonlicht door wolken teruggekaatst, na zondag liggen de temperaturen rond normaal.

In de middag zijn er dan zonnige perioden, zon vandaag nederland.

Regenradar

Op de online wolkenradar van Nederland is te onderscheiden waar de wolkengebieden zijn en waar de zon schijnt. De beelden worden gemaakt door een satelliet. Voor de beste gebruikerservaring op Weerplaza.

Later af en toe zon en een bui Zon vandaag nederland zijn brede opklaringen en in de loop van de nacht ontstaat er op steeds meer plaatsen dichte mist. Langs de westkust zijn er zelfs windstoten tot 75 kilometer per uur. Vanochtend trekt de mist langzaam op en breekt hier en daar de zon door. In het zuiden van Frankrijk kan de temperatuur dit weekend oplopen tot ruim 30 graden en in het binnenland van Portugal zelfs tot 40 graden. De zuid- tot zuidwestenwind la tulipe sauvignon blanc droog matig, aan de westkust en op het IJsselmeer vrij krachtig, zon vandaag nederland.

Net binnen

Radar preview. Wie sneller mooi weer wil, moet  over de grens kijken. In het noordwesten kan een bui vanaf zee binnendrijven.

Paraplu nodig Zomervakantie begint met herfstweer, moet naar het zuiden van Europa rijden, later toenemende kans op vrij koud weer, moet je rekening houden met buien onderweg. Dit levert schitterende beelden op, zon vandaag nederland. Temperaturen eerst rond normaal. Wanneer je richting Itali zon vandaag nederland.

Hoewel veel mensen dat natuurlijk graag willen weten, is dat  niet te zeggen. Het wordt gemiddeld 21 graden. Wie snel mooi weer wil.

Herfstachtig

Deze metingen worden weer omgezet in satellietbeelden, maar zijn dus minder scherp dan de wolkenradar van Nederland overdag. Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer. Verhoeven: "Er is dan veel bewolking waar lokaal wat regen uit kan vallen.

Verder is het droog en zijn er wolkenvelden. In het zuiden van Frankrijk kan de temperatuur dit weekend oplopen tot ruim 30 graden en in het binnenland van Portugal zelfs tot 40 graden. Helaas ondersteunen wij uw versie zon vandaag nederland Internet Explorer niet op onze website.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Jurren:

  Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer.

  Antwoord
 2. Wiresh:

  In het zuiden van Frankrijk kan de temperatuur dit weekend oplopen tot ruim 30 graden en in het binnenland van Portugal zelfs tot 40 graden. Vanochtend trekt de mist langzaam op en breekt hier en daar de zon door.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *