Boot huren utrecht zonder schipper

Datum van publicatie: 24.02.2021

Boot huren in Utrecht Weet u al met welke boot u Utrecht  gaat ontdekken? Gevangenis Wolvenplein De Penitentiaire Inrichting Wolvenplein is een uit daterende gevangenis in het centrum van Utrecht.

Stuur ons dan gerust een mailtje of bel ons even. Het voordeel is dat we geruisloos en duurzaam varen! Met een klik uw favoriete boten opslaan op uw Nautal account. Bij ons is voor elk wat wils! Met een verlenging van het Zocherpark en een tunnel onder het winkelcentrum Hoog Catharijne is het een uniek stukje om te bevaren.

Dit is voor de extra aan- en afvaartijd vanaf onze standaard op- en afstapplek aan de wittevrouwensingel. Telefoon: E-mail:  info greenjoy. Bekijk de Kromme Rijnroute! Tarieven overzicht in Utrecht Scholl eeltverwijderaar kruidvat vindt u een overzicht van alle geldende tarieven bij lekkerbootjevaren.

Familie boot huren op de Vinkeveense plassen.

Gelegen aan het Groene Hart, biedt het bovendien veel natuurschoon naast de grootstedelijke bedrijvigheid. Meer informatie.

Wie mogen we bedanken?

Je hebt voor onze sloepen geen vaarbewijs nodig. Volledig overkapbaar: je zit altijd droog Opstaplocaties door heel Utrecht! Geen lid. Een tijd waar succesvolle Amsterdamse handelaren de mooiste buitenplaatsen en gebouwen lieten bouwen.

Zowel voor langere als kortere tochten, is een boot huren in Utrecht ideaal. Online reserveren Reserveer de sloep eenvoudig via de website. Zelf ook benieuwd naar dit heropende stukje vaarwater?

  • NB: vanaf 2 personen en niet maaltijdvervangend.
  • In Utrecht kunt u het hele jaar door varen dus reserveer direct een eigen bootje bij bootverhuur Utrecht. Het hele jaar door is ons team bereikbaar.

Route bekijken. Bediening vanaf je mobiel. Een boot huren in Utrecht kan al vanaf euro per week in het hoogseizoen. Heerlijk ontspannen varen in Utrecht. De singel is rond.

41 Bootverhuur

Start de sloep Een kwartier voordat je vertrekt met de tocht ontvang een SMS met een link waarmee je de boot kan starten. Voor het overzicht hebben wij een losse pagina aangemaakt met onze maatregelen. Opmerkingen bij bovenstaande tarieven: De standaard vaartijd van een grachtentocht is 1,5 uur. Motorjacht Custom Grand classique 14,63 m Zonder schipper bareboat.

Ontdek de boot. Privacy policy. Motorjacht Custom Mystique 13,25 m Zonder schipper bareboat. Vind je varen spannend! Daardoor varen onze schippers dus al jaren met veel plezier gezelschappen over de mooie grachten en de wateren rondom de Domstad!

Favoriet opgeslagen.

Offerte bij ons aanvragen

Altijd de scherpste prijs. Het maakt niet uit waar je in Utrecht vaart, deze toren is altijd te zien! Online reserveren Je reserveert online tegen de scherpste prijs. Reserveer jouw vaartocht.

  • Mocht u toch liever richting het centrum van Utrecht varen, dan kan dit ook vanuit Nieuwegein, of u huurt bijvoorbeeld een motorboot in IJsselstein.
  • Alle rechten voorbehouden.
  • Hoeveel kost het om een boot te huren in Utrecht?
  • Geniet van de omgeving en de vrijheid van het zelfstandig varen door de authentieke Utrechtse grachten.

Aan het roer staat een ervaren schipper die je door de mooiste grachten van Utrecht vaart en tijdens de vaartocht is het mogelijk om gebruik te maken van heerlijke arrangementen, boot huren utrecht zonder schipper.

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, Haarlem. Boot huren in Utrecht Weet u al met welke boot u Utrecht  gaat ontdekken? Geen probleem, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Met een verlenging van het Zocherpark en een tunnel onder het winkelcentrum Hoog Catharijne is boot huren utrecht zonder schipper een uniek stukje om te bevaren. Je kunt bij ons ook een boot huren in  Amsterdamwe kunnen ze er ter plekke uithalen. Huren bij Greenjoy bellen van nederland naar duitsland mobiel heel eenvoudig.

Mocht u toch liever richting het centrum van Utrecht var. Vind je varen spannend.

Tarieven in Utrecht

Verwarming We hebben verwarming aan boord. Stille en sterke motor Deze sloep is volledig elektrisch. U bent reeds ingeschreven bij Nautal Log in. Motorjacht Custom Corvette A 11,35 m Zonder schipper bareboat.

Een boot huren in Utrecht is bij Sloepdelen zo geregeld Bij Sloepdelen huur je eenvoudig een boot in Utrecht. Geen probleem, we kunnen ze er ter plekke uithalen. Welkom bij Boei26.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *