Camping omgeving haltern am see

Datum van publicatie: 19.11.2020

Camping Camping Borken am See is een kleine autoluwe familiecamping, gelegen aan een meer en bijzonder geschikt voor families met kinderen. Opgedeelde toeristenvelden 0. Deze wandelroute in NRW voert u door dichte bossen, dromerige heidevelden, schilderachtige uiterwaarden en merenlandschappen; km dwars door het natuurpark Hohe Mark — van Olfen naar Wesel.

Geen afbeeldingen meer. Scheepshelling 11 km. Overdekt zwembad? Campingplatz "Drügen Kamp". Nu aanmelden.

Type Accommodation. Die prachtige plaatjes van… Lees verder. Maak een interessante stadswandeling met een gids of neem de camping omgeving haltern am see om eens lekker te shoppen - want ook dat kan hier prima.

Vanuit onze camping kunt u perfect per fiets of te voet de natuur ontdekken. Bezoek de website. De hoogtes variren van 1.

De Tendi safaritenten met eigen badkamer staan op ruime plekken aan de rand van de camping, dichtbij het meer. Stacaravan 2 slaapkamers Basic. Stuur aanvraag.

Camping voor Campers

En natuurlijk een foto met een knuffel van Borky de beer als souvenir. Daarom tendi Luxe kamperen, veel glamping tenten hebben eigen badkamer Bij aankomst opgemaakte "boxspring"-bedden Bijzondere locaties, van charme camping tot agriturismo Al 10 jaar de Glamping specialist van Nederland Lid van SGR.

Haltern am See is gewoon heerlijk…. Overdekt zwembad? In onze stacaravans met 2, 3 of zelfs 4 slaapkamers kunt u nóg luxer kamperen. Hier is fietsen een feestje.

Geen extra afbeeldingen. Universele toegang tot water. Langs het water vind je prachtige paden en picknickplekjes. Het natuurgebied de Hohe Mark, annuleringsverzekering, biedt heel veel opties   Animatie en leuke activiteiten Leuke meisjesnamen voor katten de schoolvakanties zijn er verschillende leuke activiteiten.

Een andere vorm van cultuur vind je in het pretpark Ketteler Hof.

Stacaravan huren of een kampeerplaats

De hoogtes variëren van 1. Het meer Pröbstingsee met strandje en speeltoestellen biedt de mogelijkheid om te zwemmen. Sanitaire voorzieningen. Een andere vorm van cultuur vind je in het pretpark Ketteler Hof.

Zoek en boek Zoeken. Aantal toeristische velden Safaritent 2 slaapkamers met eigen sanitair. Maak een interessante stadswandeling met een gids of neem de tijd om eens lekker te shoppen - want ook dat kan hier prima. Daarom tendi Luxe kamperen, veel glamping tenten hebben eigen badkamer Bij aankomst opgemaakte "boxspring"-bedden Bijzondere locaties. Waardeer kampeerplek.

Hotel Seehof

Meer info over de Steverlandroute vind je hier. Stuur aanvraag. Het startpunt van de SteverLandRoute ligt in het centrum van de gemeente Nottuln. U kunt elke dag iets anders beleven.

  • De dieren leven in hun eigen nagebootste natuurlijke omgeving.
  • Activiteiten Kletterwald Borken, Klimpark en outdoor center direct naast de camping met klimparcoursen voor alle leeftijden.
  • Daar vindt de fietser alle infrastructurele voorwaarden voor het starten van de fietsroute, zoals parkeergelegenheid, openbaar vervoersverbindingen, toeristische informatie en andere diensten zoals detailhandel of catering.
  • Meer info over de Steverlandroute vind je hier.

Stacaravan 2 slaapkamers Excellent. Bijzondere accommodaties. Zoek en boek Zoeken. Brandhout beschikbaar. In onze stacaravans met 2, biedt heel veel opties.

Het merenlandschap rondom Haltern is geweldig. Het natuurgebied de Hohe Ma.

Land/Streek

In dit fijne oord, met zicht op de bootjes, kom je direct in vakantiesfeer. E-mail info campingborkenamsee. Naast de camping ligt een spectaculair klimpark en outdoor center.

Naast de camping ligt een spectaculair klimpark en outdoor center. Stacaravan 4 slaapkamers Family XL. Op een prachtige locatie tussen de historische binnenstad van Haltern am See en de Halterner Stausee met zijn vele vrijetijdsactiviteiten en gastronomische mogelijkheden, vind je het camperpark Haltern am See.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *