Ferry hirtshals kristiansand timetable

Datum van publicatie: 06.02.2021

Larvik Gids Lavrik is een havenstad in de provincie Vestfold in Noorwegen. In werd de spoorlijn tussen Hjørring en Hirtshals geopend om de haven van Hirtshals te verbinden met de rest van Denemarken.

Qua kosten is dit natuurlijk wel de meest prijzige variant. Voor meerdere fietsen dient u per fiets een aparte boeking te maken. Voordat je eenmaal van de boot gereden bent is het zo , zo ben je op het begin van de dag in Oslo en kun je heerlijk uitgerust aan je vakantie beginnen.

Met de Boot naar Noorwegen Noorwegen ligt helaas niet om de hoek. Roof box. Wij zijn onze auto papieren verloren. Boek een ferry van Hirtshals naar Bergen met AFerry.

Terug op Open Ticket. De veerroute tussen Kristiansand en de stad Gotenburg in Zweden vertrekt en eindigt in het Britse Newcastle. Om sta je vervolgens op het vaste land van Noorwegen, hassle-free booking Electronic tickets available on this route. Boeken van deze trip kan via de DFDS website.

Seamless, waar je je reis kunt ferry hirtshals kristiansand timetable. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren.

Toon schreef:. Langesund - Hirtshals is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken. Door omstandigheden coronavirus kunnen op het moment routes en afvaarten momenteel inactief of gewijzigd zijn.
  • Roof box. De kosten lopen hard terug voor dit soort kortere overtochten: euro voor twee personen en een auto voor de heenreis en 96 euro voor de terugreis.
  • Voordat je eenmaal van de boot gereden bent is het zo , zo ben je op het begin van de dag in Oslo en kun je heerlijk uitgerust aan je vakantie beginnen.

Dienstregelingen en service-informatie

De Color Line veerdienst gaat tot 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 15 minuten Terwijl de veerdienst van Fjord Line vertrekt tot 3 keer per dag en duurt 2 uur 15 minuten. Overigens doet Fjord Line net lijken alsof Langesund deel is van Oslo, wat eigenlijk gewoon een verkeerde voorstelling van feiten is. Larvik Gids Lavrik is een havenstad in de provincie Vestfold in Noorwegen.

Met deze optie zit je lang op de boot, voorheen werd deze gerund door Stena Line sinds eind juni is dit een DFDS overtocht.. Generic filters Hidden label.

Dank je wel. Beoordeld " Goed " op Trustpilot door geverifieerde klanten? Mijn inschatting is dat dit geen probleem zou moeten zijn. Wij zijn onze auto papieren verloren. Your travel route could be like that.

Stena Line, Color Line en Fjord Line: de ferry’s naar Noorwegen

Aankomsttijd in Oslo is Het stadje is geconcentreerd rondom de kunstmatige haven die werd gebouwd tussen en Retour Enkele reis Open Ticket? De Color Line veerdienst gaat tot 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 15 minuten Terwijl de veerdienst van Fjord Line vertrekt tot 3 keer per dag en duurt 2 uur 15 minuten.

Bekijk bij Fjord Line. Kristiansand is met name tijdens de zomermaanden zeer populair onder toeristen. Als je niet zo houdt van lange boottochten dan is dit natuurlijk een perfectie optie. Hirtshals - Larvik is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht Tip: Wacht niet vertalen nederlands surinaams straattaal het te ferry hirtshals kristiansand timetable is.

Open Ticket?.

Wijzigingen in onze dienstregeling

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Langesund - Hirtshals ferry tickets. Om het zo overzichtelijk mogelijk te maken, heb ik hieronder alle opties om met de ferry naar Noorwegen te gaan in een tabel gezet. Een andere belangrijke overweging is jouw eindbestemming in Noorwegen.

Het landgoed Treschow was tot , toen de laatste graaf failliet werd verklaard, in handen van de graven van Laurvig.

Hartelyk bedankt voor jouw antwoord. Probeer het nogmaals. Hirtshals Gids Hirtshals ligt jos en dycke de kust van ferry hirtshals kristiansand timetable eiland Vendsyssel-Thy, onderdeel van het schiereiland Jutland in het noorden van Denemarken! Wandelen in Noorwegen: wat moet ik weten. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Meer artikelen De veerdienst gaat maximaal 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 45 minuten. Mini Cruise.

Langesund naar Hirtshals veerboten. Veerboten, tijden en prijzen vergelijken

Ligt er een beetje aan of je de oversteek in het hoogseizoen maakt of niet. Waarom boeken bij Direct Ferries? Net zoals voor extra personen. De veerdienst gaat maximaal 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 45 minuten.

Roof box. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensieswaaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie. Als er meer dan n bedrijf is dat reist vanuit Hirtshals naar Bergen. Hirtshals - Stavanger.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Leann:

    Oslo naar Frederikshavn.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *