Foutcode samsung wasmachine 4e

Datum van publicatie: 13.01.2021

Indien u maar één kledingstuk probeert te wassen, voeg dan extra kledingstukken toe. Mogelijk is de wasmachine niet goed in balans. Niet elk probleem is zelfstandig op te lossen.

Fout 4e Beschrijving Fout 4e betekent dat de wasmachine om de een of andere reden geen water opneemt. Samsung storing UE, E4 of Ub. Neem contact met ons op vertrouwelijkheid. Watertoevoer probleem. Onderdelen voor robotstofzuigers.

Als na alle uitgevoerde handelingen de foutcode opnieuw op het display verschijnt, ligt het probleem in andere details van de wasmachine en moet u de master bellen. Samsung storing 5E, 5C of E2. Rowan Wasmachinespecialist. Dit laatste gebeurt vaak foutcode samsung wasmachine 4e de centrifugeercyclus en betekent dat de trommelbalans is verstoord. Uw commentaar:.

Als er water aan het appartement wordt geleverd, maar de machine begint niet te wassen, met fout 4e op het scherm, dan is het noodzakelijk:.
 • Het is voldoende om het schoon te maken of te vervangen en probeer de wasmachine opnieuw te starten.
 • In het Aquastop-model betekent de rode indicator van de wateraansluiting dat de slang moet worden vervangen als er een noodstop plaatsvindt.

Ontkalker voor je koffiezetter

Wat betekent die code nou? Uw Samsung wasmachine geeft gelukkig een error code of foutmelding, waardoor u zou kunnen weten wat het probleem is. Valt je wasmachine buiten de garantie?

Als dit niet zo is dan is er een lage waterdruk en moet je even wachten. Ue wasmachine fout samsung. Stofzuigerzakken voor alle merken stofzuigers Onderdelen en of Accessoires bestellen Vul hier het typenummer van uw Stofzuiger in om alle besc [ Neem dan contact op met onze klantenservice.

 • Dit betekent dat de waterdruk of het waterpeil niet in orde is. Voor- en nadelen, het prijsniveau.
 • E8-CE Probleem met het verwarmen van het water in uw Samsung wasmachine Er is een waterlek in uw Samsung wasmachine gevaar voor kortsluiting en brand.

Alle rechten voorbehouden. Wie o wie kan mij helpen. Technologie Nieuws beoordelingen ratings. Soorten vaatwassers. Uw Samsung wasmachine geeft gelukkig een error code of foutmelding, waardoor u zou kunnen weten wat het probleem is.

Onze service maakt het verschil

Maar ja, waar lag dat boekje ook alweer? Bosch wasmachine Samsung wasmachine Zanussi wasmachine. Wat is er? EE Er is een probleem met de waterafvoer, controleer deze.

Waarschijnlijk de koolborstels van sushi wang utrecht all you can eat wasmachine als deze te kort zijn kan de wasmachine niet centrifugeren.

Wanneer lengte van de koolborstels minder dan een cm is zijn ze versleten Het is noodzakelijk dat u beide koolborstels vervangt en dat u twee gelijke gebruikt altijd 2 linkse of 2 rechtse koolborstel, Als een R staat vermeld op de koolborstel is een rechtse en met een L een linkse. Volledige lijst met services.

Als dit niet zo is dan is er een lage waterdruk en moet je even wachten. Waar kan ik de koolborstels vinden en foutcode samsung wasmachine 4e. Op het typenummer van uw scheerapparaat krijgt u alle beschikb [ JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser.

Witgoed reparatie nodig? Bel de Witgoed Reparatie Veenendaal!

Ik heb al de zekering vervangen. Je kunt ook een video bekijken over het oplossen van fout 4e:. We geven speciaal voor u een overzicht van belangrijke foutcodes die een Samsung wasmachine zou kunnen geven.

Waar kan ik de koolborstels vinden en controleren. Algemene informatie. Wat doe ik als de afvoer van de wasmachine verstopt is. Zorg voor apparatuur. Samsung storingcode foutcode E1 water toevoer storing. Als u niet kunt achterhalen waarom de machine een foutmelding geeft 4e, was het niet mogelijk om contact foutcode samsung wasmachine 4e te nemen met een Samsung-servicecentrum. Responsive Theme ondersteund door WordPress. Handige links.

Oorzaken van voorkomen

Zorg er ook voor dat de afvoerslang niet te diep in de afvoer pijp zit,deze mag maximaal 10cm zijn. Controleer allereerst de watertoevoer in het appartement. Een defect of probleem aan de wasmachinedeur: De vergrendeling van de wasmachine deur is defect; Het slot van de wasmachinedeur sluit niet goed; Het slot van de wasmachinedeur heeft een defect triac; Tijdens de wascyclus wordt de deur ontgrendeld; Na de wascyclus wordt de deur niet ontgrendeld.

Hij gaf toen een knal, maar verder doet hij een aantal functies wel weer! Er is geen waterdruk, wordt het apparaat gedurende minuten van de voeding losgekoppeld en vervolgens weer ingeschakeld. Om de gevolgen te elimineren, er is geen druk in de watertoevoer.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Renée:

  Staat er foutmelding 1E of 1C op het display van je Samsung wasmachine? Tien beste stand-alone modellen, hun functies en belangrijke technische parameters.

  Antwoord
 2. Adjai:

  Algemene voorwaarden Privacyverklaring Disclaimer Copyright © Fiyo.

  Antwoord
 3. Madiha:

  Als er water aan het appartement wordt geleverd, maar de machine begint niet te wassen, met fout 4e op het scherm, dan is het noodzakelijk: Controleer de dichtheid van de kraan en klep waardoor water wordt toegevoerd; er kan een lek zijn.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *