Gebeld door frans 06 nummer

Datum van publicatie: 30.11.2020

Dan verbreken ze meteen de verbinding. Word al 2 maanden gebeld door een jonge man die engels spreekt.

Ben de laatste weken zeker 12 keer door deze oplichters gebeld. Daarom is het juist zo handig je hele adresboek op deze manier aan te passen. Kaja 7 augustus, Werd vandaag gebeld door de nummers en Vandaag nam ik zelf op en slecht Engels sprekende man zei dat ie van Windows was.

Wat een oplichters! Joy 13 februari, Zelfde ellende als bij voorgaande: Eva, Coby, Linda enz.

Ik heb het maar niet gedaan. Ze zeggen niks, maar het is wel erg frustrerend. Of je mist zelf allerlei telefoontjes waar je nou net wel op zat te wachten. Via Google kwam ik op deze site terecht. Wegdrukken is de enige optie.

Mario 4 augustus om Gistermiddag werd ik gebeld met dit nummer Engels sprekende dame met soort Oostblok accent, ze begon over apple heel veel verdient had en heel verhaal moest me internetbrowser openen, dacht dat doe ik niet en opgehangen. Kwam me niet fris over en daarom aangegeven dat ik haar erg slecht verstond en toen werd er snel opgehangen.

Ze vragen om in je Windows in te loggen om een nummer te controleren. We ask u to call back with someone Who speaks dutch. Ze belde net weer een 4e keer naar ons , nadat ik bovenstaande gepost heb. Vandaag weer gebeld door een Engels sprekende met nr. Geen mens die dat doet.

Bassie; ik wordt bijna nooit te woord gestaan door Franse jonge studenten; het zijn altijd Franssprekende personen met een nogal vreemd accent; meestal uit Noord-Afrika, vraag maar eens waar ze zitten.

Al gauw werd ze zo gerriteerd dat ze ophing. Je wordt gewoon gestalkt. Ontzettend irritant, gebeld door frans 06 nummer. Vanmorgen om ook weer gebeld gebeld door een zeer slecht Engels sprekende dame!

Meld je aan

Wat Matti Willigenburg stelt « Als je opneemt en ze laat ratelen, is de rekening voor jou! Het nr dat mij belde was , nadat ik het nr op internet opzocht kwam ik op deze site terecht.

Marcel 4 oktober om Ben al 3x gebeld door dit nr. Maja 23 september, Jaaaah!

Lijkt het niet veel vaker via Tele2 te gebeuren. Wordt al enkele maken gebeld door dit nummer. Het klinkt wel raar zoals ik het schrijf. De vraag is of ik er iets van zal snappen met mijn steenkolen frans. Michel 13 april om Dat je een onbekendnummer en zeker een buitenlandsnummer terugbelt.

Telefonische fraude

Miek 25 december, Ook ik gebeld door dit , Deense telefoonnummer. Hilda 22 september, ook ik ben diverse keren gebeld door , er wordt niet direct iets gezegd, vind het één verdacht telefoon nummer, na alle waarschuwingen neem ook ik de telefoon niet meer op. Ben je wel bereikbaar voor je eigen contacten maar niet voor vreemde bellers.

Ik ben vandaag maar liefst drie maal gebeld, met een zwamverhaal over microsoft en een code die ik zou moeten intoetsen. Ik ben net gebeld de dame kon niet eens mijn naam uitspreken en slecht Engels.

Gelijk die handel blokkeren. Als er al 10x is gezocht is het telemarketing en kun je gerust het nummer blokkeren! Wel tikken betalen voor de beller, Vanochtend begon het om 7. Johan 1 februari, Gisteren gebeld door engelstalig iemand. Netty 9 januari, gebeld door frans 06 nummer, Enige tijd geleden werd ik steeds gebeld door allerlei nummers beginnend met en Renate 31 oktober, geen contact.

Wim 19 januari, Vanmorgen weer gebeld door deze stumper! Linda 10 februa. Vinger in oog vertelde ik hem dat hij hartstikke fake was.

Frankrijk mobiel telefoonnummer: +33 - 6 - Lokaal nummer

OOk gister weer gebeld door en on gebrekkig engels wordt om je naam gevraagd, ik heb met een rare stem geantwoord no inglisch waarna verbinding werd verbroken. Vraag me af waarom dan nu ineens vandaag dit begint en door verschillende kanalen.

Ze gebruikten nu een geheim nummer….

Vandaag gebeld door een nieuw nummer, dat uit Denemarken lijkt te komen: ja echt: stond zo in beeld. Zo als ik al zei een weekje lang en dan een aantal keer per dag………….

Vooral leuk als je de NL tv aan hebt staan.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Liana:

    Lijkt het niet veel vaker via Tele2 te gebeuren? Ik wordt morgen teruggebeld en zou ze dan graag vertellen dat ze contact op moeten nemen met mijn systeembeheerder zodat deze meteen bij meerdere computers hun trucje kan uithalen.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *