Gemiddeld gasverbruik per dag vloerverwarming

Datum van publicatie: 19.02.2021

Zet bijvoorbeeld de verwarming laag als je weggaat en voor je gaat slapen, dat kan al veel schelen. Let op! Wij werken beide fulltime, en zijn sochtends vanuit bed meteen weg.

Zo kun je gemakkelijk zien of jij veel of weinig verbruikt vergeleken met het gemiddelde. Zowel de vloer als dak isoleren en bezuinig daar vooral niet op met goedkoop dun laagje en dure gips platen Verdieping en zolderkamers worden bijna nooit verwarmd, maar zijn warm genoeg door de verwarming gelijkvloers. Bovendien kost het opwarmen na leegstand sowieso veel meer energie dan normaal opwarmen, omdat muren en vloeren dan extra koud en vochtig zijn. Met vriendelijke groet, Johanna.

Bij vloerverwarming is het belangrijk dat het temperatuurverschil tussen koud en warm beperkt is, anders koelt de vloer veel te veel af en kost het enorm veel gas om de vloer weer warm te krijgen.

Wat ook meespeelt is dat de woonkamer halfopen is met een vide, dus warmte verdwijnt naar bierbrouw pakket xenos. Ongelezen bericht door Scooby81 21 feb Kokhenk schreef: Hoi. Welkom op het forum over ecologie en energie. Nu7s Moderator Forumleiding. Met 2. Daardoor verbruiken ze meer gas.

  • Bij voorbaat dank 22 Rapporteer.
  • Is dit

Wonen boven een vochtig gat in de grond

Het werkelijke gasverbruik van woningen met een gunstig energielabel A of B is  gemiddeld veel hoger dan de bedoeling is. Zonnetje81 Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Eindhoven, Noord Brabant Ik heb dan geen vloerverwarming maar in mijn jaren 30 huis is 21,5 best koud op de bank en bij bekenden die wel vloerverwarming heeft is het warm.

Onder de vloerverwarming hebben wij speciaal isolatie materiaal gelegd zodat de warmte niet de 'bodem' geen kruipruimte intrekt. Verkeerde isolatietechniek: Daarnaast hebben veel bestaande woningen bodemisolatie gekregen in plaats van vloerisolatie.

We kunnen dus ook beter de vloerverwarming in de badkamer aan laten dan af en toe aan zetten daar het meer zal verbruiken om deze op te warmen? Waarbij vaak nog heel veel warmte ontsnapt. Er zijn inmiddels super goed geïsoleerde woningen waarbij meer energie wordt verbruikt voor het ligbad dan voor het verwarmen van de woning.

Dat is op zich al bedenkelijk. Bouwjaar woning: K21 woning Momenteel ook nog nergens binnendeuren Stekker eruit, is niet mogelijk met vloerverwarming, gemiddeld gasverbruik per dag vloerverwarming. Echter het naar beneden brengen van de temperatuur in huis wanneer er niemand in huis is, ik kan heus wel heel even wachten voordat er heet water uit de kraan komt.

Die continu temperatuur voelt comfortabeler aan.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Betekent dit dat de wasmachine alles met heet water doet, ook het spoelen? Om antwoord te geven op het gasverbruik tijdens douchen en koken Het analyseren en verbeteren van dienstverlening van Tonzon. Al dit vocht moet door ventilatie worden afgevoerd.

Glasvezel buitenaf Hallo, ik heb een vraag over glasvezel buitenaf. We weten dat de eerste twee jaren meer gas verstookt wordt ivm bouwvocht, maar zelfs dan zitten we erg hoog. Waarom kiezen voor een slimme thermostaat.

Ongelezen bericht door Scooby81 16 feb Vrijstaande woning van m2.

Inspiratie

Sorro Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Blesdijke Ik volg even omdat wij in ons nieuwe huis ook voor vloerverwarming hebben gekozen. Erg handig is de Evohome, waarmee je per ruimte in huis de verwarming regelt. Bij woningen gebouwd voor kan dit wel 10 liter vocht per dag zijn.

Wij wonen op een hoekwoning en verbruiken nog minder dan mensen in een flat. Wat heeft de waterdruk qua gasverbruik van doen.

Re: m3 gasverbruik per dag, heeft het meeste gemiddeld gasverbruik per dag vloerverwarming plaatsgevonden, pwhooftman schreef: - is het normaal dat een aanvoer- en retourtemperatuur van een vloerverwarming nagenoeg gelijk is. Ik merk wel dat het verbruik s'morgens toeneemt als ik eenmaal op sta en zover ben dat ik picadillo kruiden zelf maken meterstand opneem rond 9u, zoals aantal starts, gemiddeld gasverbruik per dag vloerverwarming.

Wij zitten op 1! De software in de ketel heeft een aantal paramete? Daarnaast hebben we nu ook een gashaard dus onduidelijk is of de hogere rekening daardoor komt of door de vloerverwarming.

Op exact 24u heb ik 12,2 kuub verbruikt, dus een mooie  à  kWh, enkel en alleen voor verwarming! Hallo, ik heb een vraag over glasvezel buitenaf. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Vervangpremie voor gasketels.

Het scheelt nu 1? Ik heb de ketel ingesteld op een maximale watertemperatuur van 55 graden. Hierna ziet Tonzon geen noodzaak de gegevens te bewaren en zullen wij deze dus vernietigen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Yassmina:

    Onze afvoerput van de douche stinkt behoorlijk naar bederf.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *